Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
S tim autem bych to také tak viděla, ale myslím, že dobré řešení by mojlo být. Vem peníze od pojišťovny. Najdi si na netu vrakoviště tvé značky a zkus prodat. Pokud je motor ok a slo a podobně mohla bys dostat dost peněz. A za další jako totálku by ti odhlásili. Takže o starost méně. Pak by sis mohla pořídit nový vůz.
A za další mooooooooooooooc záleží na pojišťovně, kterou paní co tě nabourourala má. Pokud nějakou pochybnou tak počítej s nejhorším. Zas na druhou stranu pani v x5 asi nešetří na poj a bude dobře pojištěna.
marra píše:
Janicko prosimte at uz je jen dobre,budu ti drzet palecky!!!!ETATINEK–ty mas asi hodne spatnou naladu soude podle tvych prispevku!:)jako proc zenska co jezdi v x5 napriklad,musi byt zlatokopka?fakt takove nazory nechapu,navic velke auta se daji dnes koupit uz pod cenou,ojete samozrejme…sakrys to jsou nazory!a rozhodne je bezpecnejsi vozit deti vx5 nez v ojete skodarne!
Pravda, BMW X5, nejlepší rodinné auto!! Asi si ho taky koupím, až nějakou budu mít…
![]()
etatinek píše:marra píše:Pravda, BMW X5, nejlepší rodinné auto!! Asi si ho taky koupím, až nějakou budu mít…
Janicko prosimte at uz je jen dobre,budu ti drzet palecky!!!!ETATINEK–ty mas asi hodne spatnou naladu soude podle tvych prispevku!:)jako proc zenska co jezdi v x5 napriklad,musi byt zlatokopka?fakt takove nazory nechapu,navic velke auta se daji dnes koupit uz pod cenou,ojete samozrejme…sakrys to jsou nazory!a rozhodne je bezpecnejsi vozit deti vx5 nez v ojete skodarne!![]()
takže nikdy ![]()
etatinek píše:marra píše:Pravda, BMW X5, nejlepší rodinné auto!! Asi si ho taky koupím, až nějakou budu mít…
Janicko prosimte at uz je jen dobre,budu ti drzet palecky!!!!ETATINEK–ty mas asi hodne spatnou naladu soude podle tvych prispevku!:)jako proc zenska co jezdi v x5 napriklad,musi byt zlatokopka?fakt takove nazory nechapu,navic velke auta se daji dnes koupit uz pod cenou,ojete samozrejme…sakrys to jsou nazory!a rozhodne je bezpecnejsi vozit deti vx5 nez v ojete skodarne!![]()
tak nám nějaký doporuč at si ho doma mužeme vybrečet
![]()
tak nám nějaký doporuč at si ho doma mužeme vybrečet …dobre ty
![]()
marra píše:tak nám nějaký doporuč at si ho doma mužeme vybrečet …dobre ty
![]()
![]()
![]()
Hele neposmívéjte se mi tu, ano?? A just vám žádný nedoporučím, když si vozíte zadečky a dětičky v takovým bavoráčku. Mě to jen nejde dokupy, tak velký auto a v tom tak drobná a prťavá ženská, prostě mi to přijde směšný a ujetý… Jo a taky vždycky honem utíkám z přechodů, chodníků a zaléjzám raději do kanalizace, tam je to přece jenom o trošku bezpečnější…
![]()
ahoj je to tak, když se to začne sr..Taky jsem opustila partnera po letech, jako kdyby nestačilo co mi rok prováděl, nechala jsem všechno v jeho bytě a teď bohužel bojuji o to poslední co mi zbylo, o syna. Momentálně čekám na soud, udal mně za únos. A to není jediná věc co si pro mně připravil..Bojím se to psát tady veřejně, čmuchá všude na netu, momentálně žiju jako štvaná zvěř
Myslím na vás..
etatinek píše:marra píše:Hele neposmívéjte se mi tu, ano?? A just vám žádný nedoporučím, když si vozíte zadečky a dětičky v takovým bavoráčku, mě to jen nejde dokupy, tak velký auto a v tom tak drobná a prťavá ženská, prostě mi to přijde směšný a ujetý… Jo a taky vždycky honem utíkám z přechodů, chodníků a zaléjzám raději do kanalizace, tam je to přece jenom o trošku bezpečnější…tak nám nějaký doporuč at si ho doma mužeme vybrečet …dobre ty
![]()
![]()
![]()
![]()
A schválně.Kolik dopravních nehod kdy zemře chodec zaviní ženská?Víš to?Asi tak 5% .Já jezdím strašně opatrně.Je pravda že po tom co se nám stalo jezdím ještě více opatrně.
Mě spíš přijde že ženským závidíš tu vaginu
.
Kdyby si někdy takovou ženu viděl tak by si věděl že ty auta mají zvedáky sedaček.Když sedim v autě tak to vypadá že mám dva metry a jsem normální
.Když vylezu je to horší. ![]()
Kamča.dalmatinka píše:etatinek píše:A schválně.Kolik dopravních nehod kdy zemře chodec zaviní ženská?Víš to?Asi tak 5% .Já jezdím strašně opatrně.Je pravda že po tom co se nám stalo jezdím ještě více opatrně.marra píše:Hele neposmívéjte se mi tu, ano?? A just vám žádný nedoporučím, když si vozíte zadečky a dětičky v takovým bavoráčku, mě to jen nejde dokupy, tak velký auto a v tom tak drobná a prťavá ženská, prostě mi to přijde směšný a ujetý… Jo a taky vždycky honem utíkám z přechodů, chodníků a zaléjzám raději do kanalizace, tam je to přece jenom o trošku bezpečnější…tak nám nějaký doporuč at si ho doma mužeme vybrečet …dobre ty
![]()
![]()
![]()
![]()
Mě spíš přijde že ženským závidíš tu vaginu.
Jo,to jsem zrovna chtěla říct
se mi nestalo,aby mi nějakou prasárnu na silnici udělala ženská.Vždycky to byl nějakej „bourák“
ze vaginu
Ty,ty,ty rika se pipinka:)
ne jako me za volantem nemuzes prehlednout,to jako vsechny zenske nejsou etatinku drobiska,a moje prdel se naposled vozila v X5 pred dvema lety,nez my ji vzal ex,ted si vozim prdel v edrncajici masine ale taky dobreee
![]()
momi33 píše:Kamča.dalmatinka píše:Jo,to jsem zrovna chtěla říctetatinek píše:A schválně.Kolik dopravních nehod kdy zemře chodec zaviní ženská?Víš to?Asi tak 5% .Já jezdím strašně opatrně.Je pravda že po tom co se nám stalo jezdím ještě více opatrně.marra píše:Hele neposmívéjte se mi tu, ano?? A just vám žádný nedoporučím, když si vozíte zadečky a dětičky v takovým bavoráčku, mě to jen nejde dokupy, tak velký auto a v tom tak drobná a prťavá ženská, prostě mi to přijde směšný a ujetý… Jo a taky vždycky honem utíkám z přechodů, chodníků a zaléjzám raději do kanalizace, tam je to přece jenom o trošku bezpečnější…tak nám nějaký doporuč at si ho doma mužeme vybrečet …dobre ty
![]()
![]()
![]()
![]()
se mi nestalo,aby mi nějakou prasárnu na silnici udělala ženská.Vždycky to byl nějakej „bourák“
Jojo a to nemluvim o parkování.Mě se nikdy nestalo abych nezaparkovala.Chlapi tam jezdí po čumáku a diví se že se nevejdou.4ekám za nima 5 minut že se naštelujou.Občas mám chut vystoupit a zaparkovat jim
.Nechápu jak je možný že si do zatáčky kam v klidu vjede i nákladák musí nadjíždět ![]()
Proč předjíždí když jede v protisměru auto a pak šachujou kam se zařadit ![]()
Nikdy neriskuju.
Kamča.dalmatinka píše:momi33 píše:Jojo a to nemluvim o parkování.Mě se nikdy nestalo abych nezaparkovala.Chlapi tam jezdí po čumáku a diví se že se nevejdou.4ekám za nima 5 minut že se naštelujou.Občas mám chut vystoupit a zaparkovat jimKamča.dalmatinka píše:Jo,to jsem zrovna chtěla říctetatinek píše:A schválně.Kolik dopravních nehod kdy zemře chodec zaviní ženská?Víš to?Asi tak 5% .Já jezdím strašně opatrně.Je pravda že po tom co se nám stalo jezdím ještě více opatrně.marra píše:Hele neposmívéjte se mi tu, ano?? A just vám žádný nedoporučím, když si vozíte zadečky a dětičky v takovým bavoráčku, mě to jen nejde dokupy, tak velký auto a v tom tak drobná a prťavá ženská, prostě mi to přijde směšný a ujetý… Jo a taky vždycky honem utíkám z přechodů, chodníků a zaléjzám raději do kanalizace, tam je to přece jenom o trošku bezpečnější…tak nám nějaký doporuč at si ho doma mužeme vybrečet …dobre ty
![]()
![]()
![]()
![]()
.Nechápu jak je možný že si do zatáčky kam v klidu vjede i nákladák musí nadjíždět
Proč předjíždí když jede v protisměru auto a pak šachujou kam se zařadit
Nikdy neriskuju.
Jo,to je tak,kdych chlapi maj mozek v kalhotách ![]()