Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
etatinek píše:marra píše:88
ETATKO prozradis na svuj vek?nic ve zleeemmm,ja jen pro informaci:)![]()
![]()
![]()
88/2/2+ malé číslo,ale nemužu prozradit
by mi zas naložil ![]()
denca29 píše:
Budeme muset založit speciální diskusku na etatinek,aby nám tu nevynadali
Nj, nj, trumbelínek zítra zase přiletí (na koštěti??
) a bude nás tu umravňovat, taky by z nás mohla mít šok a doživotní trauma…
![]()
Kamča.dalmatinka píše:etatinek píše:etatínku ty se chováš že kdybych tě neznala,tak řeknu že tu čáru máš a schováváš se za chlapadenca29 píše:A proč by měl přijít?? Nikdo ho tu nechce, nikdo ho tu nemá rád, každéj na něj nadává a kašle!! Všichni mu akorát ubližujou a nechápou ho, tak proč by tu měl chodit??
Ahoj příjde etatínek dnes???![]()
A třeba mám!! Co ty víš!!
![]()
denca29 píše:
Tak to už by sis ty ponožky měl uumět vyprat ne?????????
on čeká na tu malou čáru
co se pak spokojí s malim autem a s praním ponožek ![]()
etatinek píše:denca29 píše:
Budeme muset založit speciální diskusku na etatinek,aby nám tu nevynadaliNj, nj, trumbelínek zítra zase přiletí (na koštěti??
![]()
) a bude nás tu umravňovat, taky by z nás mohla mít šok a doživotní trauma…
Kamča.dalmatinka píše:A třeba mám!! Co ty víš!!etatinek píše:etatínku ty se chováš že kdybych tě neznala,tak řeknu že tu čáru máš a schováváš se za chlapadenca29 píše:A proč by měl přijít?? Nikdo ho tu nechce, nikdo ho tu nemá rád, každéj na něj nadává a kašle!! Všichni mu akorát ubližujou a nechápou ho, tak proč by tu měl chodit??
Ahoj příjde etatínek dnes???![]()
![]()
to nemáš,to já poznám ![]()
ja si stejne myslim ,ze atatka je zenska,stopro,ale to se asi jen tak nedozvime co? ![]()
Kamča.dalmatinka píše:denca29 píše:ta už tady byla.Byla smazána adminem a já jediná sem se ho zastala a ještě je na mě jak pes
Budeme muset založit speciální diskusku na etatinek,aby nám tu nevynadali
Tož kdybys ty na mě nebyla jak fena, já bych nebyl jak pések!!
![]()
Kamča.dalmatinka píše:etatinek píše:88/2/2+ malé číslo,ale nemužu prozraditmarra píše:88
![]()
![]()
![]()
![]()
by mi zas naložil
Kamča.dalmatinka píše:denca29 píše:on čeká na tu malou čáru
Tak to už by sis ty ponožky měl uumět vyprat ne?????????co se pak spokojí s malim autem a s praním ponožek
Holky, ale my mu k opaku moc nepomáháme. Když do něj takhle šijem ![]()
marra píše:
ja si stejne myslim ,ze atatka je zenska,stopro,ale to se asi jen tak nedozvime co?
neni.
etatinek píše:Kamča.dalmatinka píše:denca29 píše:ta už tady byla.Byla smazána adminem a já jediná sem se ho zastala a ještě je na mě jak pes
Budeme muset založit speciální diskusku na etatinek,aby nám tu nevynadaliTož kdybys ty na mě nebyla jak fena, já bych nebyl jak pések!!
Kamča.dalmatinka píše:etatinek píše:88/2/2+ malé číslo,ale nemužu prozraditmarra píše:88
![]()
![]()
![]()
![]()
by mi zas naložil
![]()
No proto!! Tak se mi to líbí!!
![]()
marra píše:
ja si stejne myslim ,ze atatka je zenska,stopro,ale to se asi jen tak nedozvime co?
Kolik vsadíš?? Já pět korun, že čárku nemám!!
![]()
PS: Kamča může pak rozhodnout kdo vyhrál, ona se v tom vyzná, ona ví!!
![]()
ale stejne je ten etatinek uzasnej,kdo by tady s nami vydrzel s tolika zenskya,sakra ja se snad zamiluji ci co
![]()
Jo já to viděla skoro na vlastní oči.Né že by ho na mě tasil,ale čárku nemá
.
marra píše:
ale stejne je ten etatinek uzasnej,kdo by tady s nami vydrzel s tolika zenskya,sakra ja se snad zamiluji ci co![]()
![]()
![]()
![]()
marro to bych neříkala dvakrát.Zítra ho tam máš
,teda etatínka ![]()