Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
gabi.design píše:
Holky tak vám sem taky hážu do placu ty moje šaty. Ale šněroval to na mě narychlo doma přítel na fotku, tak to podle toho taky vypadá, mám tam normálně i svou podprdu, co jsem měla zrovna na sobě.Navíc to bylo už v devět večer po celým dni stráveném v obchoďácích, tak mám toho už plný zuby.
No fakticky, vypadáš, jako malá holčička, to se někdo má
a šaty jsou moc pěkné
Petra Z píše:
Alex nene matyášek je z IVF/ICSI.....
po vysazení jsme měla rok cykly celkem normální a pak se to začalo prodlužovat
No matýsek je po 3 letech snažení,ten poslední rok už byl v centru
A máme ještě 11 mrazáčků,tak šance na sourozenečka pořád je.....ale věk mě trošku straší,je mi píše: Více
cože????? Já myslela taky do 30ti…sakra, tady každej vypadá tak dobře…
teda holky, tak to je náš půlrok snažení proti vám úplný prd ![]()
opravdu je asi důležité na to tolik nemyslet - teď, co řeším svatbu, se mi nějak volněji dýchá, nejsem z toho miminka pořád tolik na prášky ![]()
peti, teda… opravdu vypadáš mladší ![]()
Renčo, trochu sebevědomí! Vždyť Ti to sluší
A pro to, aby to ženským slušelo je to sebevědomí a důvěra v sebe strašně důležitá! Vážně… je to z vlastní zkušenosti… když jsem ztloustla kvůli krvi, státnicím a všemu, že jsem jen ležela 15kg, myslela jsem si, jak strašně vypadám… ale jakmile jsem nasadila podpatky, pěkně se oblékla, namalovala, usmívala a prostě vyzařovala, že jsem spokojená, šťastná… tedy jakási sebedůvěra, tak se stejně chlapi otočili
A sluší Ti to! Tak si to opakuj ![]()
APuccelli píše:
Renčo, trochu sebevědomí! Vždyť Ti to sluší![]()
A pro to, aby to ženským slušelo je to sebevědomí a důvěra v sebe strašně důležitá! Vážně… je to z vlastní zkušenosti… když jsem ztloustla kvůli krvi, státnicím a všemu, že jsem jen ležela 15kg, myslela jsem si, jak strašně vypadám… ale jakmile jsem nasadila podpatky, pěkně se oblékla, namalovala, usmívala a prostě vyzařovala, že jsem spokojená, šťastná… tedy jakási sebedůvěra, tak se stejně chlapi otočili
A sluší Ti to! Tak si to opakuj
Krásně napsáno! ![]()
gabi.design píše:APuccelli píše:Krásně napsáno!
Páni, tak děkuji za podporu
Hned se usmívám ![]()
RencaVlkova píše:gabi.design píše:Páni, tak děkuji za podporuAPuccelli píše:Krásně napsáno!
Hned se usmívám
To je dobře
A co studium? Co studuješ? (jestli teda nechceš, tak nepiš…) a psala jsi, že máš tenhle týden tři zkoušky? Tak to držím pěsti! ![]()
Holky, mám na Vás dotaz - jaké budete dodržovat tradice na svatbě? Přemýšleli jste o tom? Případně - Petro, Ann - dodržovali jste nějaké? A jaké?
Já dneska uvažuju nad tímhle…
Apuccelli - taky jsme to řešili - teda spíš moje mamka to řešila
taková ta klasika, jako že si mě ženich vyzvedne doma u rodičů, krájení dortu, první tanec, házení kytky, házení podvazku… mě se třeba hrozně líbí "čepeníů, ale nevím,jestli mi takovou tradici někdo připraví ![]()
Jojo, ten čepec je sranda… ![]()
No, mě nebude ženich vyzvedávat, protože chceme, aby mě v šatech viděl poprvé teprve, jakmile vstoupím do kostela. Budeme dodržovat to, že noc před svatbou budeme spát oba jinde, pak budu mít družičky, do boty dám minci + čtyřlístek, všechno nové mimo 1 staré, 1 modré a 1 půjčené věci. Při vstupu do kostela družičky rozhází kytky, po odchodu špalír, venku místo rýže plátky růží, na oslavě rozbíjení talíře, krájení dortu, společné krmení polévkou, únos nevěsty, večer přenesení přes práh… během oslavy sólo pro novomanžele, dražba podvazku, házení kytkou…
Já jen, jestli třeba nedáte někdo nějakou další, zajímavou tradici
![]()
Holky díky…ale jooo jsme stará ![]()
hlavně jsme myslela,jak navážu mateřskou na stávající a nějak to moc uteklo a Matýskovi už budou 3…
doufám,že ted KET prostě vyjde
Tradice…ženich mě viděl u našich…
jinak talíř,první tanec,podvazek mi teda sundaval zubama na mejdanu
únos jsme nechtěla,co víc?????
přes práh mě nenesl,nespali jsme doma
Jo hezká tradice.....vybírat nevěstě do střevíčku,když jsou všichni mírně pod parou,jde to dobře ![]()
Petra Z píše:
Jo hezká tradice.....vybírat nevěstě do střevíčku,když jsou všichni mírně pod parou,jde to dobře
Jooo, to je vlastně taky… no jo! Já věděla, proč se ptát! Díky
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat