Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moje maminka říkává: „po hubě možeš dostat, aji když budeš mět padesát a budu si na to muset donest stoličku, abych dosáhla“ ![]()
Zlatý to pravidlo!!! ![]()
Představa, že bych si něco takovýho dovolila ke svým rodičům je nemyslitelná a to jsem z baráku od 19 a mám dávno svůj život.
Tady je pozdě bycha honit…tam bylo třeba začít podstatně dřív…ale jak už tu padlo…jednou by to chlapec zkusila a to čoromoro co by nastalo ještě nezažil!
![]()
@ChochaR píše:
Moje maminka říkává: „po hubě možeš dostat, aji když budeš mět padesát a budu si na to muset donest stoličku, abych dosáhla“
Zlatý to pravidlo!!!
Představa, že bych si něco takovýho dovolila ke svým rodičům je nemyslitelná a to jsem z baráku od 19 a mám dávno svůj život.
Tady je pozdě bycha honit…tam bylo třeba začít podstatně dřív…ale jak už tu padlo…jednou by to chlapec zkusila a to čoromoro co by nastalo ještě nezažil!![]()
![]()
souhlas, ale v dnešní době? to se jen nepěkně na dítko podíváš a už by na tebe volali sociálku.
@mojmira píše:
souhlas, ale v dnešní době? to se jen nepěkně na dítko podíváš a už by na tebe volali sociálku.
Ale to je nesmysl, jak jsi na to přišla?
@mojmira píše:
Tak u zakladatlky bych se toho nebála…to není dítko, to je dospělej chlap!
A jinak…tak horký bych to neviděla. ![]()
@padesátikoruna píše:
@pavoučnice jak to dopadlo?
Nebyla skoro dva roky aktivni, se asi nedozvíme ![]()
@aspagi píše:
jo presne spousta mych kamosek s vs co vystudovaly se ted sotva rozkoukaly a furt se jim neco nelibilo to ja tez sla pracovat po ss a az ted na vejsku co jsem s deckem doma
Aha. Ale pravidlo to není, že to je potomkem. U nás se chovala jako kvočna matka
.
@pavoučnice píše:
Taky mě napadá jestli to nezavinilo narození jeho brášky. S manželem jsem si pořídili chlapečka má 2 roky a syn ho moc nemusí, nechce s ním trávit ani trošku času, vadí mu…
Jako promiň, ale můžete si za to sami. Vychovali jste rozmazlenýho jedináčka a věřím, že to samé uděláte i u toho druhého…
@ibis píše:
Jako promiň, ale můžete si za to sami. Vychovali jste rozmazlenýho jedináčka a věřím, že to samé uděláte i u toho druhého…
diskuze je z roku 2014 a zakladatelka sem nechodí ![]()
@ibis píše:
Oni ale maji 3 deti.
@ibis píše:
no ty jsi chytra jak radio, mozna by jsi se mela naucit chapat psany text, koukam, ze jsi dalsi z nanynek, co sem chodite kazdeho urazet, a pritom jsi tak hloupa, ze si ani nevsimnes data diskuse
no hlavne, ze jsi mela potrebu tu kvoknout. ntb. autorka sem uz 7 let nechodi ![]()
@markytka3 píše:
no ty jsi chytra jak radio, mozna by jsi se mela naucit chapat psany text, koukam, ze jsi dalsi z nanynek, co sem chodite kazdeho urazet, a pritom jsi tak hloupa, ze si ani nevsimnes data diskuseno hlavne, ze jsi mela potrebu tu kvoknout. ntb. autorka sem uz 7 let nechodi
Tak proč na mě reaguješ? Sis nemohla pomoc, co? To taky o něčem svědčí… A máš fakt přehled, kdo a jak je tu dlouho ![]()
@ibis píše:
Tak proč na mě reaguješ? Sis nemohla pomoc, co? To taky o něčem svědčí… A máš fakt přehled, kdo a jak je tu dlouho
tak jsem se nespletla, ne moc bystra nanynka ma potrebu si sem prijit zastekat… ne nemam prehled, staci si rozkliknout profil a vidim tam posledni prihlaseni autorky, ty chytracko
![]()