Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No, to je těžké rozhodnutí. Musíš si být jistá, že bude tvůj přítel stát po tvém boku. Potom si s tou babiznou už poradíš!
Tak s ním nejdříve zkus bydlet a uvidíš, jak si budete rozumět, jak bude při tobě stát a klidně za půl roku se o tom můžete znovu bavit.
Zkusím a uvidím.Pojd se podívat na stránku tchýně dělá věci za mými zády nebo jak to je ta diskuse.
Foxinko-Celkem fajn,ted za mým k nim nechodim tak jsem v klidu,ve čtvrtek jdu do manželské,rodinné a mezilidské poradny.
Jak ty?
Budeš chodit do poradny? Na to jsi přišla sama nebo kdo ti to poradil? A kvůli příteli?
U nás? Nic nového, akorát se stalo to, co jsem myslela, že se mi nikdy nestane, ale nechci to tu ventilovat veřejně, protože se za to stydím ![]()
Foxinko- jednou tam půjdu.V některé diskusi mi to někdo nadhodil,tu poradnu.Kvůli příteli a hlavně kvůli jeho mamce.Jestli mi to chceš napsat osobně můj email: niki.spoluzaci@seznam.cz Jinak at je to cokoliv,ty se stydět nemusíš,ale tchýně a popř.tvůj manžel. ![]()
O poradně ti napíšu, co mi řekla jedna „známá“, se kterou jsem ve skupině a má daleko horší problémy s tchýní než já nebo ty. Písnu ti mailíka. Tady by si to mohlo přečíst moc lidí a to nechci.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat