Tchýně - do všeho nám mluví...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3429
30.11.11 18:48
Susane píše:
jpichova:
ani se nedivím že takou p… tam nechceš,ale je fajn že sis udělala pořádek a že k vám nechodí.U nás div nespí.
Foxinka:
chová se k malé jak kdyby byla její?Když jsem jí dávala vozit malého a řekla kdy má přijít tak si přišla třeba až za dvě hodky po domluvě.Pořád ho chová a pak jak odejde a nechám ho ležet tak plače že se chce chovat.O tom že se chodí dívat jak malého koupu a ze začátku byla moc chytrá nemluvě.Zkrátka asi potřebuju podle ní při koupání asistenci.Manža ten je taky mamánek neumí jí říct svoje,ona většinu věcí bere jako samozřejmost.

Naprosto přesně! Měla ji jako 3měsíční v kočárku, pořád ji vyslíkala, vytahovala z kočárku, takže potom ani nechtěla být v kočáře :zed: Vracela ji tradičně s půlhodinovým zpoždění a další etýdy…a na koupání chodí 1*týdně, snad baych ji neutopila, já nevím, už se mi protiví a nesnesu ji :cert:

• načítám...
jpichova
30.11.11 20:01

Asi by to chtělo,aby tchýně udělaly něco co trkne i chlapa a dá vám za pravdu. Já měla to štěstí jak se zachovala s tou adopcí mé holčičky,to asi manžovi otevřelo oči a tak nic nemůže říct,že ji u nás nesnesu. Hrozně jsem se bála vánoc když děda v červnu umřel,ale vyřešilo se to samo a já jsem konečně happy člověk.Byla to koule u nohy,neustálé trápení a přetvářky. Držím palečky ať se to dobře vyvine.

• Upravit
3429
30.11.11 20:24
jpichova píše:
Asi by to chtělo,aby tchýně udělaly něco co trkne i chlapa a dá vám za pravdu. Já měla to štěstí jak se zachovala s tou adopcí mé holčičky,to asi manžovi otevřelo oči a tak nic nemůže říct,že ji u nás nesnesu. Hrozně jsem se bála vánoc když děda v červnu umřel,ale vyřešilo se to samo a já jsem konečně happy člověk.Byla to koule u nohy,neustálé trápení a přetvářky. Držím palečky ať se to dobře vyvine.

Naprostej souhlas. Takhle to stále cítím „koule u nohy,neustálé trápení a přetvářky“ :poblion:

• načítám...
21
30.11.11 23:24

Ahoj holky,
náhodou jsem narazila na vaši diskuzi, tak jen můj postřeh, třeba by něktré mohl pomoci, ale chce to „razantně“ já tedy nemám tchýni jako extra špatnou, ale taky má své mouchy, teda spíš měla… Absolutně jsem nesnášela, pokud by malou chovala bez zeptání, nebo tak něco, krmení, pamlsky atd… takže pokud něco takového udělala, tak jsem vykřikla - TO NESMÍTE!! a jako fakt nahlas :lol: až se lekla - a pak sjem přidala důvod proč to nesmí, kidně jsem si něco vymyslela, ale důveryhodné, no, s tím mým TO NESMÍTE, byla za chvíli docela vycvičená až skoro vycukaná - ale fakt to chce razantně a přísně :jazyk: ted se mě na všechno ptá předem, jestli smí, může.. atd..
Tak Vám přeju hodně zdaru a nenechte se od nich šikanovat - DÍTĚ JE VAŠE, VY JSTE MATKY, VY ZA NĚJ ZODPOVÍDÁTE, I PŘED ZÁKONEM, to sem jí taky řekla, když mi chtěla radit nějaké kraviny - že ona si už svý děti vychovala, tak at ty moje zas nechá na mě… :palec:
HOLKY FAKT VÁM DRŽÍM PALCE
 L.

• načítám...
7887
1.12.11 09:43

Ahoj holky, tak dnes jsem pouzila dost drsnou vetu, kdyz mi volala tchyne, tak jsem ji sdelila, ze ja jsem ji take nekecala do vychovy a do toho co davala svym detem tak at to laskave nedela u mych deti. Tim jsem ji odrovnala…

• načítám...
Susane
1.12.11 10:16

Janik :palec: :palec: :palec:
Linda říct to nesmíte,to by u nás dopadlo.Ještě říkat co s mí nebo nesmí.
Foxinka
tohle mi taky dělala že pořád vyslíkala nebo oblíkala malého. :cert:

• Upravit
3429
1.12.11 12:38
janik73 píše:
Ahoj holky, tak dnes jsem pouzila dost drsnou vetu, kdyz mi volala tchyne, tak jsem ji sdelila, ze ja jsem ji take nekecala do vychovy a do toho co davala svym detem tak at to laskave nedela u mych deti. Tim jsem ji odrovnala…

Super :pankac:
Já se chystám, že to v brzké době použiji, ale spíše nebudu muset, protože mě ignoruje, nebaví se se mnou…teď poučuje přítele, co s ní má po koupání dělat, co jí má dávat, kam a kdy :mrgreen:

• načítám...
Susane
1.12.11 13:22

Foxinka

• tím líp aspon máš klid.Ta je chytráá :mrgreen: ta je asi ve svém živlu když může poučovat co má dělat :mrgreen:

Dnes jsem tu měla návštěvu tchýni,její slova máš pro malého uvařený oběd?Ne nemám,nechám ho hladného,čekala jsem až přijde.Tak jsem jí řekla že mám a zas chvíli zůstala a zase tahala malého.Večer bude kontrola při koupání.

• Upravit
225
1.12.11 13:24
janik73 píše:

udělala bych to samé..

• načítám...
21
1.12.11 14:14

Janik :palec: já to říkala - přesně tak!! super!

Susane - a co by se jako stalo kdybys jí to řekla? naštvala by se? křičela by? no a co… oplácela bych jí stejně - jak ona na mě tak já na ní, prostě ona není nadčlověk, nemá Tě co poučovat a už vůbec ne Ti něco přikazovat… já bych se jí nebála -ona to cítí, pokud se jí někdo bojí a že se s ní nechceš hádat - třeba by ses divila jak by otočila, kdyby viděla že z ní nemáš bobky… zkus to :pankac:
ted čtu poslední Tvůj příspěvek - máš s ní docela trpělivost… To já bych jí už normálně vyhodila, pokud by k nám lezla 2×!! denně.. ale měla jsi jí odpovědět to cos psala - že oběd pro něj nemáš a čekáš kdy přijde :lol: to mi přijde dost vtipné - třeba by jí trklo jak je blbá :mrgreen:

Držím pěsti L.

• načítám...
21
1.12.11 14:18
Foxinka píše:Super :pankac:
Já se chystám, že to v brzké době použiji, ale spíše nebudu muset, protože mě ignoruje, nebaví se se mnou…teď poučuje přítele, co s ní má po koupání dělat, co jí má dávat, kam a kdy :mrgreen:

Foxinko, myslím, že ty její rady za chvíli přestanou bavit Tvého přítele od ní poslouchat, takže pak třeba budete mít společného „nepřítele“ - jí a paradoxně by vás to mohlo fakt spojit proti ní, pokud mu ona bude tak radit.. :potlesk:
a Ty máš aspon klid, když Tě ignoruje..
kdyby Tě zas chtěla někdy v budoucnu oslovit, tak si už ted připrav něco „vtipného“ čím jí odpovíš, něco jako „vy už mě zas vidíte, že na mě mluvíte“ - nebo - „to vám to trucování dlouho nevydrželo, já myslela že na mě nepromluvíte aspon do vánoc“ :mrgreen:

Prostě si z nich holky dělejte prdel a nebojte se jich :lol: tím je uzemníte :-)

• načítám...
7887
1.12.11 14:25

Holky, me uz totiz dosla trpelivost, nebot baba si s prominutim vykecava tricko a ja mam skakat jak ona piska a bude me poucovat, varit neumi, peceni taky zadna slava, no a uklid ji taky nic nerika… me bude poucovat co mam a co nemam delat… at si trhne, no tak hned volala manzelovi, ze jsem si dovolila odporovat… tak manzel ji rekl, ze mam pravdu a nehodla o tom diskutovat, to ze ho vydira psychicky, to uz na nej davno neplati

• načítám...
Susane
1.12.11 16:17

Linda
spíše aby se manžel nepostavil na její stranu.Ale mohu to zkusit. :)
Janik
poučuje a sama má máslo na hlavě.

• Upravit
3429
1.12.11 20:06
Linda 1 píše:
Foxinka píše:Super :pankac:
Já se chystám, že to v brzké době použiji, ale spíše nebudu muset, protože mě ignoruje, nebaví se se mnou…teď poučuje přítele, co s ní má po koupání dělat, co jí má dávat, kam a kdy :mrgreen:

Foxinko, myslím, že ty její rady za chvíli přestanou bavit Tvého přítele od ní poslouchat, takže pak třeba budete mít společného „nepřítele“ - jí a paradoxně by vás to mohlo fakt spojit proti ní, pokud mu ona bude tak radit.. :potlesk:
a Ty máš aspon klid, když Tě ignoruje..
kdyby Tě zas chtěla někdy v budoucnu oslovit, tak si už ted připrav něco „vtipného“ čím jí odpovíš, něco jako „vy už mě zas vidíte, že na mě mluvíte“ - nebo - „to vám to trucování dlouho nevydrželo, já myslela že na mě nepromluvíte aspon do vánoc“ :mrgreen:

Prostě si z nich holky dělejte prdel a nebojte se jich :lol: tím je uzemníte :-)

Hodně dobrý, to použiji :mrgreen: :pankac:

• načítám...
Susane
2.12.11 07:08

Linda
zajímalo by mě když by tohle vše snacha tchýni řekla a manžel bude při mamince.Tak jak se pak zachovat?Když řekne že to manželka k jeho mamince přehnala,apod..?

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová