Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6847
1.7.06 15:58

Ahoj holky!

Marketko , vam to taaak slusi, jste obe kocenky. Uz se tesim na vic fotecek :-)

Zuzi , mas pravdu s tim pozorovanim. Vcera jsem zkousela zatahnout brisko, ale uz to moc neslo ;-)

Uz se tu dlouho neobjevila Myska a taky Gabina a Minik a dalsi, holky, vy to pekne flakate, ostudy :-)

Krasny den! Jeste mate porad ty horka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
2.7.06 08:44

ahoj berusky, tak jsem prisla taky juknout, co je noveho?

Tak co tehulinky, jak Vam je? jak se citite? ja docela dobre, akorat nemuzu uz dva dny polykat a mam takovy pocit, ze se te kontroly u dr. nedockam, jeste mi chybi skoro tyden, HRUZA - uz jsem tam nebyla cca 5 tydnu!!! To je na zblazneni, doufam, ze bude mit pro me pred dovolenou jen same dobre zpravicky, jinak se zhroutim. Jinak se mi udelal opar na puse a cetla jsem v Betynce, ze to je v tehu docela problem, takze to mi taky na klidu neprida. :( :( :(

VARENKO, MARKETKO - jak se mate zlaticka? co holcicky? musim juknout na ty nove fotecky!!!

Kdepak se toula CINQ? 8O 8O 8O

Preji vsem krasny den, jsem v praci, tak musim taky chvilku delat, ze neco delam, ale mame pohodicku - TUK TUK TUK, vsichni z vedeni si odjeli najednou na dovolenou, takze hotel je cca na 14 dni uplne nas!!!! To bude legrace!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
2.7.06 17:16

Terko , bud v klidu, nestresuj se, uvidis, vsechno bude dobre. Ja jdu pristi tyden na mou prvni kontrolu, verila bys tomu? V 10. tydnu! Ale tady je to docela normalni. Nastesti nemam zadne problemy, takze je to v pohode. V CR se to bere trochu jinak, tam vas doktori vic sleduji. Asi je to dobre, ale ty kontroly mi nejak nechybi. Myslim, ze bych z toho byla akorat vystresovana.

Vcera me pichalo jakoby na levem vajecniku, tak jsem hned cetla moudrosti a vycetla jsem, ze je to bud normalni, jak se roztahuji vazy a vsechno anebo ze to muze byt znamka mimodelozniho tehotenstvi. Nastesti to prestalo, ale trosku me to znepokojilo. Ted uz zas verim, ze je vsechno ok.

Terko, uzivej si pohody v praci. Kdy jedes na tu dovcu?

Ja uz jsem dnes byla velmi aktivni, udelala jsem tiramisu a olivovou pomazanku na odpoledni party u znamych. Jeste me ceka recky salat, ale na ten mam cas. U nas se chysta bourka, tak jsem zvedava, jestli tu party nakonec nezrusi. Je to oslava dne nezavislosti :-)

Mejte se krasne a piste :D Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
2.7.06 17:44

AHOJKY ZANET - tu kontrolu ti docela zavidim, ona je pravda, ze kdyz cloveka nehoni k dr. kazdy tyden, tak je to nekdy mnohem lepsi na psychiku. Co se tyka toho boleni vajecniku, mela jsem ten stejny problem, a opravdu to je jen tim, jak se ti zvetsuje deloha, aby mel prcek dostatek mista, tak se bat nemusis.

Jsem v praci a mam toho dneska docela dost, je tady hrozna nuda, cekam az dorazi Spanele a zatim se nic nedeje, za chvilku uz pujdu domu, teda za hodku a kousek, ale uz aby to bylo, uz se tesim do postele, me dneska neni zrovna 2×, mam brisko hrozne napnute a trosku me picha na boku, tak doufam, ze to bude taky jen jak prcek roste. Jinak na dovcu jedeme pristi sobotu, v patek jdu na tu kontrolu,t ak doufam, ze bude vse ok, abych jeste nemusela zustat doma. A co jinak ty, neni ti spatne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
3.7.06 08:38

Ahoj holky,
tak jsme včera trochu fotili, tak tady jsou ještě nějaké fotky Viktorky:

https://www.emimino.cz/modules.php?… :twisted: No comment
https://www.emimino.cz/modules.php?… - vedena k hudbě od malička :D

Jaký byl víkend? U nás super, absolvovali jsme několik oslav narozenin a Viktorka byla moc hodná. Dneska to zase vypadá na pořádný pařák, tak mám strach, aby z toho zase nebyla rozhozená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.7.06 09:36

Ahoj holky :D tak jsem zpatky :D

Marketko gratuluji k miminku (trosku pozde,ale drive to neslo :D a holcina je mooooc krasna :D

Varenko tobe taky mooooc gratuluji,holcicka je krasna :D

Holky tak jaky byl porod :?: A jak se citite jako maminky :?: A co miminka,jaky jsou :?: Spinkaji a papkaji :?: Omlouvam se za tolik otazecek :oops:

Ja jsem jinak v poradku :D mam energie na rozdavani :D citim se uplne super,jak kdybych nebyla v tehu......

Mame tady poradne horka 8O ale u nas doma v pohode,pritel sikulka dal vsude v pokojich stropni ventilator :lol: ale dcerka to ma tezke :( jeste chodi do skoly,takze ta si ta horka uziva.....

A co je noveho???????Koukejte mi napsat…mooooooooooc se mi po vas styskalo :oops: :D :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.7.06 12:29

Teda holky tak kdyz uz mam internet,tak tu nikdo neni 8O ale aspon jsem mela cas to tu trosku procist :lol:

Vsem gratuluji k novym miminkam a hlavne tobe Zanet :D

Varenko Tak jsem cetla jakou dablici mas doma 8O :D ale hlavne,ze jsi stastna,vsak ona bude hodnejsi :wink: a zavidim jak jsi rychle s kilickama dole 8O doufam,ze to tak pujde i u me :lol: i kdyz s moji vahou :roll:
Nasla jsem i fotecky,princezna je nadherna :D tak at jste v poradku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
3.7.06 14:57

Ahoj Cinq , vitej zpatky doma :-D Moc se nam styskalo. No a ty povidej, uz jste zabydleni v novem bytecku? Jak se vam tam bydli? Ty uz to mas holka za par, uz mate vsechno pripravene? Ve Francii se chodi do skoly jeste v cervenci? Chudinka mala. Tak pis, pis, pis.
A diky za gratulaci! :P

Terko , diky za uklidneni, me uz to brisko prestalo bolet, takze jsem rada. Vcera jsme byli na party, tak jsem pak byla pekne unavena a vytuhla jsem na gauci :-) Takze unavena jsem jeste porad, ale spatne uz mi nebyva, jen trosku divne, ale to uz je pohoda, proti tomu co bylo.
Drzim pesti na tu kontrolu. S tim tvrdnutim briska… asi by ses mela setrit. Ale uvidis, co ti rekne doktor. Hlavne at te pusti na tu dovcu, ze?

Marketko , jeee, dalsi krasne fotecky vasi princezny :-) Je moc krasna, ale vy si z ni delate peknou srandu :-D Pockej jak vam da, az ty fotky uvidi az bude velka :-D
My jsme byli taky na party, bylo to fajn, ale pak jsem byla rada, ze jsem doma :-) Danny pak sel vecer jeste kouknout na „ohnostroj“ (= rachejtle), to ja jsem chrupkala na tom gauci :-) Byla to oslava dne nezavislosti. To je tu ohnostrojovy den (je to az zitra podle kalendare), tak jak je u nas silvestr.

Holcicky vsechny, mejte se krasne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.7.06 16:44

Zanet a jak se citis jako tehulka?Vsechno v poradku?
Bytecek jeste hotovy neni,ale uz to bude(doufam :D uz toho mam nejak nad hlavu :( vsude bordel a krabice…pritel se totiz rozhodl vybourat zed mezi kuchyni a salonem,takze bordel,malovani a cekani na bar,co se da misto te zdi…proste spousta prace 8O ale az to bude hotove,tak to bude parada :D
Dcerka chodi jeste tento tyden do skoly…a zacina o tyden drive nez u nas…docela ty deti lituji,hlavne ted,co tu jsou ty parna.
Pro miminko uz mame vsechno :D jenom jedna vec neni a to docela dulezita 8O a to je POSTYLKA :oops: ale nejak si rikame casu dost…a kdyby neco,tak ji pritel koupi az budu v nemocnici :D Zitra jdu na kontrolu…tak uvidim co mi reknou :D od minuleho mesice mi vyhrozujou,ze je moc nizko,takze zakaz jezdeni autem a prochazky…proste odpocivat…no,ale ja to nijak neberu,autem jezdim porad,prochazky mam kazdy den a citim se skvele…s dcerkou taky rikali,ze pujde ven brzo a nakonec to bylo az 10dni po terminu a to mi to museli vyvolat :lol: takze se nejak neomezuju a ja jsem stejne hyperaktivni clovek a nemuzu jen tak sedet…a to se priznam,ze jsem dneska malovala listy,to az prijde pritel tak ho zase rani mrtvice,co to vyvadim…on mi totiz vse zakazuje 8O ale ja se nedam :lol:

Holky kde jste 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
4.7.06 08:11

Ahoj holky,

Cinq - konečně ses taky ukázala :D .Taky se ti to blíží, viď? Co se týče tvých otázeček, tak cítím se moc dobře, začínám si už zvykat na nový život s miminkem (ty první týdny byly trochu divoké, ale už se začínáme dostávat do normálního rytmu). Viktorka nám hezky prospívá (na měsíční prohlídce už měla 4350g!) a taky moc hezky spinká. Akorát když je dlouho vzhůru, začne být nespokojená a pláče a pláče…
Co se týče postýlky, tak my jsme ji ještě nepoužili! V noci spí malá s námi v posteli,přes den v kolíbce nebo v šátku. Musím říct, že se nedokážu představit, že bych měla vnoci vstávat k postýlce. Takhle si ji jen přisunu k sobě, dám ji prso a podřimuju dál… Párkrát se mi stalo, že jsem se třeba až za hodinu probudila, malá vedle spala, prso u pusy… :D Ale musím říct, že co jsem se vrátila z porodnice, nevyspala jsem se tak jednou, dvakrát…

Zanet - no, trošku srandu si z ní děláme :twisted: :D Ale my už jsme s manželem takoví, u nás je pořád veselo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
4.7.06 09:40

AHOJ HOLČINKY MOJE ZLATÉ

v rychlosti vás mooooooooooooc zdravím.
CINQ
jupííí - holka, vždyt já už málem kupovala kuponek nach PARIS!!! Kde jsi byla takovou dobiznu 8O :lol: :lol: To jsem ráda, že už jsi zase zpátky :twisted: :D Ale já nevěřím – vždyt ty to už máš za pár 8O 8O :D Jééje, to bude lítat šampáno. HOlčinky to se těším, tady bude miminek :D :P

MARKETO:
Viktorka je taaaaaaaaaaaaaaaak nádherná :D :D :P A ten překrásný metřík. Nemůžu se vynadívat :D
Jéje, my měly na měsíční 4250g!! Tak to musíme přidat at jsme vám stále v patách :twisted: :lol:

TERRI, ZANET, NOGGIE, SASULKO, MYSKO, MARTINKO, GABINKO, ADYS, ZUZIKO, a všechny holčinky . Vůbec nestíhám číst…tak doufám, že to někdy napravím. Brzy se zase ozvu.
Přeji vám nádherný sluníčkový den a mám vás mooooooooooooooc ráda.

Vaše holčinky Varenka a malinká Sashenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
4.7.06 15:39

Cinq , tak vidis, s postylkou spechat nemusis :-) Marketka uz to ma zabehle a je videt, ze ji to funguje fakt dobre. Vy se teda poustite do takovych velkych uprav? Ten vas bytecek bude jak ze zurnalu :-D Uz se tesim, jak nam posles fotecky vaseho saloooonu :-) Ale moc to neprehanej, trosku i odpocivej a natirani zrovna neni moc zdrave, jeste z Gabrielka udelas fetaka :-) Aspon si na sebe pust ventilator, at to ty smrady odfukuje, jo? ;-) Davej na sebe pozor.
Chudak Deniska, ze jeste musi chodit do skoly. Ale stejne ji obdivuju, ze se tak rychle zapojila a naucila rec, to je super. Detem ty reci jdou asi lip, ze jo?

Marketko , ty to mas fakt dobre vymyslene. Takze mala spi uprostred mezi vama? Ma tam nejake lehatko? Nebo jen tak? Ja bych se asi trochu bala, ani ne ze ji zalehnu, ale treba zakryju perinou, ale to mi urcite vyvratis, ze? Ale je dobre, ze je u vas tak veselo. Vsechno jde lip, kdyz to clovek bere s humorem.

Varenko , holcicko nase, diky, ze se ozyvas, jsme moc rady, ze nam das o sobe vedet. Mas toho moc, ze? Ale aspon malicka hezky roste, to je urcite to nejvetsi stesticko. Mej se moc hezky.

Ja se dnes nejak nemuzu rozhoupat do prace, nejradsi bych se jen flakala :-) Lenora lina. :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
4.7.06 17:41

Ahoj holky,

nějak nám zlobí počítač, takže jsme jej museli odvézt do nemocnice :wink: :P a uvidíme jestli mu to pomohlo :wink: Zatím se drží, takže vás alespoň krátce pozdravím :P
Vítám naši navrátilku Cinq , už jsme si říkaly, kde se tak dlouho touláš… to bude teda rekonstrukce :P těším se na fotečky :! A koukám na tvůj metřík 8O to tak strašně letí :! Fakt se ti to už blíží :wink: :P
Varenko , ráda tě tu zase vidím :P Je fajn, že nám dávaš vědět jak se vám daří. :P Žanet a Terri , s těmi kontrolami si vůbec nelámejte hlavu. Jen abych vás uklidnila… jdu v pondělí na TŘETÍ ultrazvuk a to jsem na konci 6tt :! Už nevím co mám říkat v práci, protože tolik doktorů jsem v životě nenavštěvovala a mám pocit, že jim to za chvilku dojde :wink: :P Zvlášť pokud budu chodit opravdu každé pondělí a k tomu už pan doktor chtěl ať jdu ve čtvrtek do poradny (ale je svátek, takže mezi tím stihnu UTZ a poradna mě snad čeká v úterý). Více se Zanet rozpovídám v „únoru“.
Markétko , to jsou teda srandovní fotečky :P Je super jak pohodově to zvládáš (alespoň na mě to tak působí :wink: )
Noggie , jak je? Kdepak tě máme?

Všechny vás moc zdravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
4.7.06 20:49

Milé holčinky - jste zlatíčka, že na nás tak myslíte a nezanevřete na starou Varenku, která se taaak fláká s příspěvečky :wink: :oops: :oops:
ZANET a ZUZIKO:
holčinky moje - tehulinky – jak se vám daří?? Jak se cítíte?? Boože, tak to utíká. Koukám na vaše měřítečka a nestačím se divit. Jéje, kde jsou ty časy, kdy jsem byla ve vašem týdnu :lol: :wink:

Holčinky, musíme se pochlubit s čerstvou fotečkou Sashenky.
Dnes měla bohužel těžký den. Zase nás bolelo to naše zlobivounké bříško. Ted spinká, tak snad zítra bude zase dobře.

Jdu ted rychle do spršky a pak hupky dupky trošku odpočinku do postýlky, než se malinká probudí.

Jéje, doufám, že najdu chvilinku a vše si řádně pročtu. Tak moooooooooooooooc mi chybíte.

zatím papa a přeji vám všem noc plnou nebeských hvězdiček, co plní tajná přáníčka. papa
Vaše Varenka a Sashenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
5.7.06 09:26

AHOJ HOLCINY MOJE
Vcera jsem byla na kontrole,kdybych vedela jak to dopadne,tak tam snad ani nelezu.Rekli mi,ze mam opet rakovinne nadory na deloze a ve vagine,tak me poslali k jednomu doktorovi a vzal mi kousek toho nadoru a pristi tyden mi rekne co a jak,protoze rikal,ze pokud je toho hodne a je to riskantni,tak jdu urcite rodit cisarem,protoze kdyby se to dostalo miminku do krku(pri normalnim porodu,tak pozdeji muze mit velke zdravotni problemy.
Jinak vse je v poradku,miminko hlavou dolu(i kdyz pro cisare je to uplne jedno) srdicko mu bylo o 106…proste vse v pohode,az na toto.
Vcera jsem z toho byla tak vycerpana,ze jsem odpoledne usnula a pritel me vzbudil jenom na veceri a potom jsem opet pokracovala az do dnesniho rana a porad se citim z toho hrozne unavena,porad trochu krvacim a boli me brisko…ale prdolka se hybe normalne,jako kazde rano,tak snad vse v pohode,doktor totiz rikal,ze to takhle muze byt i nekolik dni,po tom odberu vzorku.
Omlouvam se za roman,ale potrebovala jsem to nekomu rict a rodine to nereknu,nechci je takhle na dalku strasit(jsou to moje citlivky)…

Marketa182 tak to ti preji,ze te miminko tolik nezlobi v noci a muzes se vyspat,dcerka byla taky hodnoucka :D a to ze ji das prso do pusinky a ona pokracuje ve spani,tak to je super,ja mleko nemela,musela jsem vstavat a delat ho :? ale dcerka byla hodnoucka a jedla jenom jednou za noc,jinak spala(byla to moje lenoska :lol: a pro mimi postylku potrebuju,ja se totiz znam,zalehla bych ho chudaka :oops: ja se totiz strasne roztahuju a pritel taky :lol: a taky je tu dcerka,nechci aby mela pocit odstrcenosti :wink:

Varenko tak to si tu letenku klidne kup a prijed :twisted: ja vas rada pozvu na kavicku :lol:
A jak se dari princezne?Jeste je to dablice :?: :twisted: :D :D
Nova fotecka je krasna :D a metrik jsi si udelala krasny taky…

Zanet fotecky urcite poslu :D az to bude vse hotove…uz se tesim taky :D v sobotu jdem kupovat tapety a budem tapetovat…no uz se moooc tesim.
Jinak ja jsem malovala listy na terase,takze v poradku,to ja jsem zase opatrna a pritel by me asi prizabil,kdybych to delala doma,abych se toho nenadychala(jako ze mi stejne vynadal,ze se nemam tak namahat :oops: :D ale ja mu vzdy rikam,ze jsem tehotna a ne nemocna :wink: a delam opravdu jenom to,co mimi neublizi :wink:
Jak uz jsem tu psala,reci jdou detem lepe nez nam :D coz je dobre,franinu zvlada vyborne a dokonce i tu anglictinu :wink: a to ji to nikdo neucil…
A jak se citis?Co je noveho?

Zuzika vse nejlepsi k miminku taky :D jak se citis?
Metrik utika rychleji,nez na zacatku,aspon mi to tak prijde 8O :D vsak ono ti to utece rychle taky.....
Teda ty mas tolik UTZ 8O aspon toho drobka uvidis mnohokrat :D i kdyz to je zatim jenom pecicka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová