Nejčastější příznaky v prvních dnech těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
2.8.06 09:07

a zapomela jsem napsat :oops: zitra jdu opet na kontrolu,potom v sobotu a v pondeli…pokud do te doby neporodim,tak v utery nastupuji do nemocnice a ve stredu zacnou vyvolavat 8O moje prdel je zavrena strachy :oops: :lol: radeji bych,kdyby to zacalo samo a doma 8O at nemusim byt zavrena uz pred porodem v nemocnici 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
2.8.06 10:28

Moje milé holčinečky - moc a moc vás všechny zdravím a chci PŘEDEVŠÍM popřát našim tehulinkám NOGGIE a CINQ hodně hodně sil (které bezpochyby máte :twisted: :D :wink: :P ) a už se nemůžu dočkat, až den „D“ vypukne a budeme tu mít o 2 mimísky více :P :D

HOLČINKY - tak mám takový pocit, že si tu dáme REPETEEE a NOGGIE i CINQ porodí naráz ve stejný den. Vypisuju sázky, co říkáte? :twisted: :lol: :wink:

Nestačila jsem vůbec přečíst, co jste psaly, ale věřím, že se k tomu brzyy dostanu :wink: :oops: :P :D

Mám vás moc ráda a na všechny moooc myslím. :P :P :D

Vaše Varenka a andělíček Sashenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
2.8.06 10:38

Cinq viděla jsem fotku, kde jste s přítelem na houpačce nebo na lavičce (už si to moc nepamatuju :oops: ) - každopádně 37 bych mu neřekla ani náhodou! :wink: Klidně ho potěš, že má v ČR obdivovatelku… :lol:

Já jsem stále 2 v 1 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
2.8.06 10:39

Varenko ahojky po dlouhé době! :wink:
Já to vidím, že Cinq bude první - mě totiž doktor řekl, že jsem zatím zavřená, jak nedobytná pokladna! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
2.8.06 10:46

Varenko jsem rada,ze jsi v pohode :wink: a myslime na tebe taky :wink:

Noggie je to na lavicce :wink: a urcite mu to reknu(no,mozna ne :twisted: on by pak mohl mit nos nahoru :lol:
Me taky rekl doktor pred tydnem,ze jsem zavrena na 10 zapadu a nic z toho nebude 8O a po tydnu jsem otevrena na 2 prsty…aby jsi neporodila jeste driv nez ja :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
2.8.06 10:55

Ahoj holky,
Noggie - taky mě v těhotenství všichni strašili, chvílemi jsem měla strach z toho, jaké to bude, až se prcek narodí a říkala jsem si, že na to nejsem připravená. Měla jsempředstavu, jaké bychchtěla, aby to bylo, ale všichni mi říkali, že si to představuju jako Hurvínek válku :) No, ale jeké si to člověk udělá, takové to má. Můj život se změnil, ale ne až tak, že bych nemohla dělat to, co dříve. Pracuju, i když méně a rychleji (na prvním jednání jsem byla 10 dnů po porodu), neuklízím a konečně mám výmluvu :D , stále chodíme minimálně jednou týdně na večeři a Viktorie chdí s námi. Pravda, někdy jíme každý sám (ten druhý utišuje), ale je to čím dál lepší. Párkrát za týden jdeme „na pivo“. Stále hraju dvakrá týdně v kapele. Vše je trochu složitější, ale jde to :D
Pro tvé povzbuzení - já jsem byla zavřená ještě osm hodin před tím, než mi začly první kontrakce :D
Terra - gratuluji k pohybům!!!! :D

Noggie a Cinq - souhlasím s Varenkou - bude to v jeden den, jako my :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
4.8.06 08:51

Ahoj holky tak jsem porad nadavala na slunicko a to horko a ted je tu porad zatazeno a prsi 8O opravdu nevim co bych chtela :oops: zadne pocasi mi neni dobre :oops: 8O :lol:
Jinak jsem zacala balit tu tasku :lol: :idea: a zjistila jsem,ze jestli tu bude pocasi uprsene a zima,ze musim prikoupit nejake dupajdy 8O ma jenom dvoje teplejsi,jinak vse letni :? a treba ted tu mame nejakych 20 stupnu,coz neni moc 8O

Jinak poslickuju uz od vcera,ale porad nic,v noci jsem dostala prujema bylo mi na zvraceni 8O :oops: Holky ja se opravdu citim jak prvne tehotna 8O s dcerkou jsem takove problemy nemela 8O
Pritel me opustil 8O dneska musel do prace,oni bez neho nemuzou byt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
4.8.06 09:26

AHojky berunky moje,
jak se vsechny mate?

Ja jsem vcera byla na kontrole, tak jsem videla rucicky, nozicky, prstiky, vsechno v poradku, akorat za dva tydny musim znovu na to srdicko, protoze jsem ted nejak mezi a dr. rikal, ze ho jeste nemuze zkontrovolat uplne, ale zatim vse ok. A taky jsme dostali pekne prekvapko. Podle pana Dr. totiz Oliverek nebude mit brasku - ALE SESTRICKU!!!! KOukala jsem na dr. jak blazen, kdyz mi pred tremi tydny rekl, ze bude asi kluk a ted ze je 100% presvedcenej ze holka, to jsem teda cumela. Ale mam strasnou radost. Bude to pro nas uplna novinka. Akorat jsem vcera jukala na hadriky co mam doma, co jsem nakoupila na MMB a VSECHNO je MODRE!!!!! Zatim nechci ale v me situaci kupovat ruzove dupacky nebo saticky, aby se dr. zase za 14 dni netvaril, ze to bude klucik.

VARENKO - jak se mas mamulko, co ten tvuj andilek?

MARKETKO - co dela nase mala Viktorka? my nakonec budeme mit SOFII, teda pokud se tam to kavove zrnko potvrdi.

CINQ, NOGGIE - porad na Vas myslim tehulenky nase, jak se mate, uz to mate vazne na spadnuti, moc Vam drzim palecky at to mate rychle a bezbolestne za sebou!!!

ZANET, ZUZIKU - kde se toulate tehulky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
5.8.06 10:31

ahoj holky,

Terro - tak to gratuluji k možné holčičce. To je fajn, když už máte kluka, tak teď holku. Sofie je hezké jméno, taky jsem nad ním přemýšlela, ale pak mi přišlo moc „moudré“ :D

Cinq, Noggie - stále 2×2v1? :D :twisted: Jak to vidíte? Máte nějaký tip, kdy to bude?

Varenko - tak jaké už jste udělali pokroky? Nám se už Viktorka směje na celé kolo (i když zatím ne nahlas), koníky zatím nepase, ale snaží se, možná ji dávám málo na bříško, vydrží docela dlouho vzhůru a v noci jsme to dotáhli na 7,5 hodin spánku v kuse. Kdyby tak chtěl spát takových 9,5 hodin, bylo by to úplně super, snad se to časem naučí :D Co vy, holky, jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
5.8.06 16:04

Ahoj všem - jen tak narychlo :wink:

Já tedy stále 2 v 1 - dneska poslíčkuju jak blázen, břicho mě bolí asi co minutu. Jdu se naložit do horké vany jinak mě picne… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
5.8.06 23:58

Ahoj holky, tak ja se musim omluvit, vratil se mi domu muz, takze jsem mela plne ruce prace :-D Ale moc si to uzivam. Prace mam sice vic, ale jsem moc rada, ze uz je doma.

No pani, ja jsem to skoro prosvihla… Noggie , rikas po minute? Tak to abys valila do nemocnice, ne? Mozna to bude jeste plany poplach, ale pro jistotu… Vis co rikal doktor, a ctvrtek uz byl… Drzim pesti, devce.

Cinq , ty uz jsi jasna, mimi uz je venku nebo bude kazdou minutku. Drz se!!!

Terro , no vidis, Sofie se mi taky libi :-) To jsou ale prekvapeni, ja bych tomu uz asi taky neverila. Jsem rada, ze jsem se rozhodla to nevedet, takoveto skoky bych asi jen tak nestravila :-) Ale vis co, hlavne ze je vsechno v poradku, ze?

Marketko , tak z tebe si beru priklad. Danny ma ted z toho vseho taky trochu strach a ja mu rikam presne to, co tvrdis ty, ze jake si to udelame, takove to budeme mit. Bude sice potreba trochu vic planovat, ale vsechno se da. I cestovat. A rikala jsem mu o vasi dovolene. Tak si myslim, ze jsem ho trochu povzbudila. 7.5 hodiny spanku??? Smarja, co bys vic chtela? :-D Dyt to je zlate detatko! :-)

Varenko , jak se vam dari, holky? Mejte se moc hezky

Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
6.8.06 10:17

Žanet tak pořád nic :wink: ta naše malá si ze mě dělá vyloženě srandu! :? Včera jsem myslela, že bude po mě, jak mě to břicho bolelo, ale jelikož se x-hodin pořád dělo to samé - stejná bolest, stejný interval, tak jsem to musela rozchodit a rozdýchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
6.8.06 10:19

Jo a Cinq taky nic :wink: - je to hodná holka, prý čeká na mě… :lol: :lol: :lol:
Včera nějak uklouzla v obchodě a šla do provazu - chudáček, všechno jí bolí auauauauauuuuuuu… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
6.8.06 12:19

Noggie, no vidis, ja uz ani nemuzu dospat, abych se dozvedela novinky… Tady je teprve 6 rano :-) Takze zatim nic, i tak dobre. Takze rikas rozchodit a rozdychat zabira, hm, budu si to pamatovat :-) Diky za zpravy o Cinq, jeste ze je s tebou v kontaktu. Pani, ji to brisko uz asi prevazuje, co? ;-) :-D Snad to ale stihne bez toho vyvolavani. Drzim pesti!!!

Holky, krasnou nedeli preju. :-) Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
6.8.06 12:29

Zanet neboj…jeste tu strasim :lol: zitra jdu na posledni ozvy a jestli neporodim,tak v utery vecer jdu do nemocnice 8O vubec se mi nechce 8O :roll: :lol: A brisko je uz tezke 8O prece jenom 6 den prenaseni :roll: :lol:
A jak ty se citis???A jak pokracuje priprava pokojicku???

Noggie ja cekam stale :lol: :twisted: :idea: :lol:

Holky kde jste????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová