Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mám září a listopad září bylo super,ale těhu 9 měsíc srpen vedro šílené
a v zimě začátek těhu ![]()
Lojzičko povedlo se jednou, povede se určitě i podruhé
Než se nadějeme, tak budeme mít v náručí miminka ![]()
ahoj holky,
Lojzička v pondělí na UTZ už bylo vidět embryo, byla jsem dle UTZ 6+0, tak to bylo maličký na srdíčko, proto musím jít ve středu znovu. To už srdíčko být musí, pak teprve absolvuji odběry atd ![]()
pazitka teda malé se od mlíčka evidentně moc nechce, tak snad se to zlepší ![]()
jinak já se na březňátko těším, chtěla jsem i něco jiného než přes léto. Starší je koncem června a to byly zrovna děsný vedra květen - červen. Mladší je koncem srpna a to jsem si užila celý parný léto s břichem ![]()
Zrovna dnes jsem se hodně pohádala s manželem řekl mi že už nemluvím o ničem jiném(to jsem si nemyslela teda) a ž začíná pochybovat,že to finančně zvládne
![]()
Tak si zkus nějakou dobu odpočinout, nemluvit o miminku a třeba to přijde v době, kdy to budeš čekat nejmíň
Ale je jasné, že to bolí, když manžel něco takového řekne ![]()
ale vím jaké to je. Když mi po posledním potratu doktor řekl, že máme čekat půl roku, tak jsem se v první chvíli naprosto zhroutila. Na konec jsem si na tom našla ty dobré věci - mohla jsem jet lyžovat (bylo to v zimě), mohla jsem jezdit kontrolovat na stavbu, po nastěhování v klidu uklízet a než jsem se nadála byl půl rok pryč a čekala jsem Márinku ![]()
Víš já to s ním zažila už teť po potratu pak dal klid a tet zas já si myslím,že ani neví co chce,protože pak z něj vyleze že chce dalšího chlapečka já se v něm nevyznám ,ale nemám sním chuť dnes vůbec komunikovat no nmám chuť komunikovat s nikým jen s váma ale jdu žehlit byla jsem na kole s nejmladším jsem si mákla pěkně a te´T JE POTŘEBA něco i dělat
ale děkuji za podporu
damia píše:
ahoj holky,Lojzička v pondělí na UTZ už bylo vidět embryo, byla jsem dle UTZ 6+0, tak to bylo maličký na srdíčko, proto musím jít ve středu znovu. To už srdíčko být musí, pak teprve absolvuji odběry atd
pazitka teda malé se od mlíčka evidentně moc nechce, tak snad se to zlepší
jinak já se na březňátko těším, chtěla jsem i něco jiného než přes léto. Starší je koncem června a to byly zrovna děsný vedra květen - červen. Mladší je koncem srpna a to jsem si užila celý parný léto s břichem
Breznatko je super! tise zavidim
ja i manzel jsme taky takova breznatka
![]()
Oni chlapi potřebojou taky čas se se vším srovnat a nejspíš pro něj ještě nenastal ten správný čas ![]()
No já jsem si chvilku hrála s dětma na zahradě, potom jsem uklízela věci před deštěm a připadám si jako bych docela dlouho běžela
A mezi tím jsem vždycky minimálně 15-20 minut seděla, nic nedělala a odpočívala ![]()
tezi ty jsi těhotná ![]()
já aby toho nebylo málo mám asi pozitivní ovulační test ![]()
Lojzičko začínám tomu věřit čím dál tím víc ![]()
Tak si udělejte pěkný večer a třeba se manžel nechá zlákat. Vůbec se o ničem nezmiňuj. Jenom prostě pěkná uvolněná atmosféra. Jestli to teda půjde, když jste se pohádali ![]()
No my se nahádáme jen tak hodně vykládáme a já jsem citlivka,teda ty určitě budeš já ti závidím ![]()
Oni ale píšou že nastavá ovulace až za 24-48 hodi tak nevím ať nevyplýtvám spermíky
Spermie vydrží 48-72h v těle ženy. A pokud jenom vykládáte tak třeba to půjde
a za 14 dní budeš hlásit // na těhu testu ![]()
Jsem totálně mimo. Pořád se mi při psaní přehazují nebo vynechávají písmenka a přitom všema deseti píšu už od střední ![]()