Třetisnažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11551
28.7.11 11:29

Já mám září a listopad září bylo super,ale těhu 9 měsíc srpen vedro šílené :poblion: :poblion: a v zimě začátek těhu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
28.7.11 11:33

Lojzičko povedlo se jednou, povede se určitě i podruhé :wink: :hug: Než se nadějeme, tak budeme mít v náručí miminka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
28.7.11 14:15

ahoj holky,

Lojzička v pondělí na UTZ už bylo vidět embryo, byla jsem dle UTZ 6+0, tak to bylo maličký na srdíčko, proto musím jít ve středu znovu. To už srdíčko být musí, pak teprve absolvuji odběry atd :-D
pazitka teda malé se od mlíčka evidentně moc nechce, tak snad se to zlepší :wink:
jinak já se na březňátko těším, chtěla jsem i něco jiného než přes léto. Starší je koncem června a to byly zrovna děsný vedra květen - červen. Mladší je koncem srpna a to jsem si užila celý parný léto s břichem 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
28.7.11 17:55

Zrovna dnes jsem se hodně pohádala s manželem řekl mi že už nemluvím o ničem jiném(to jsem si nemyslela teda) a ž začíná pochybovat,že to finančně zvládne :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
28.7.11 17:57

Lojzičko to je mi moc líto :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
28.7.11 18:01
:cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
28.7.11 18:05

Tak si zkus nějakou dobu odpočinout, nemluvit o miminku a třeba to přijde v době, kdy to budeš čekat nejmíň :wink: Ale je jasné, že to bolí, když manžel něco takového řekne :hug:
ale vím jaké to je. Když mi po posledním potratu doktor řekl, že máme čekat půl roku, tak jsem se v první chvíli naprosto zhroutila. Na konec jsem si na tom našla ty dobré věci - mohla jsem jet lyžovat (bylo to v zimě), mohla jsem jezdit kontrolovat na stavbu, po nastěhování v klidu uklízet a než jsem se nadála byl půl rok pryč a čekala jsem Márinku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
28.7.11 18:10

Víš já to s ním zažila už teť po potratu pak dal klid a tet zas já si myslím,že ani neví co chce,protože pak z něj vyleze že chce dalšího chlapečka já se v něm nevyznám ,ale nemám sním chuť dnes vůbec komunikovat no nmám chuť komunikovat s nikým jen s váma ale jdu žehlit byla jsem na kole s nejmladším jsem si mákla pěkně a te´T JE POTŘEBA něco i dělat :mavam: :mavam: ale děkuji za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
28.7.11 18:11
damia píše:
ahoj holky,Lojzička v pondělí na UTZ už bylo vidět embryo, byla jsem dle UTZ 6+0, tak to bylo maličký na srdíčko, proto musím jít ve středu znovu. To už srdíčko být musí, pak teprve absolvuji odběry atd :-D
pazitka teda malé se od mlíčka evidentně moc nechce, tak snad se to zlepší :wink:
jinak já se na březňátko těším, chtěla jsem i něco jiného než přes léto. Starší je koncem června a to byly zrovna děsný vedra květen - červen. Mladší je koncem srpna a to jsem si užila celý parný léto s břichem 8-o

Breznatko je super! tise zavidim :-) ja i manzel jsme taky takova breznatka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
28.7.11 18:14

Oni chlapi potřebojou taky čas se se vším srovnat a nejspíš pro něj ještě nenastal ten správný čas :nevim:
No já jsem si chvilku hrála s dětma na zahradě, potom jsem uklízela věci před deštěm a připadám si jako bych docela dlouho běžela :-? A mezi tím jsem vždycky minimálně 15-20 minut seděla, nic nedělala a odpočívala :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
28.7.11 18:49

tezi ty jsi těhotná :wink:
já aby toho nebylo málo mám asi pozitivní ovulační test :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
28.7.11 19:12

Lojzičko začínám tomu věřit čím dál tím víc :mrgreen:
Tak si udělejte pěkný večer a třeba se manžel nechá zlákat. Vůbec se o ničem nezmiňuj. Jenom prostě pěkná uvolněná atmosféra. Jestli to teda půjde, když jste se pohádali :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
28.7.11 20:20

No my se nahádáme jen tak hodně vykládáme a já jsem citlivka,teda ty určitě budeš já ti závidím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
28.7.11 20:21

Oni ale píšou že nastavá ovulace až za 24-48 hodi tak nevím ať nevyplýtvám spermíky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
28.7.11 20:38

Spermie vydrží 48-72h v těle ženy. A pokud jenom vykládáte tak třeba to půjde :wink: a za 14 dní budeš hlásit // na těhu testu :wink:
Jsem totálně mimo. Pořád se mi při psaní přehazují nebo vynechávají písmenka a přitom všema deseti píšu už od střední :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí