Tři a více dětí - rodiny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17914
26.8.10 14:55

AHOJ, Lacenko, děti jsou šikulky! My dnes byli taky u zubaře, nejhorší bylo více než hodinové čekání, měla jsem s sebou všechny, hlídání není, ale zvládli jsme a pak Zuzinka na čištění zoubků byla vzorná, ani nepípla a je hrozně pyšná na „pecijání katáči“, které jsme v lékárně náslědně koupili. Černají jí zoubky, což je prý jen estetická záležitost, ale už se jí to rozšířilo až na trojky a vypadalo to hodně ošklivě.

Majjo, ten žádaný tatínek, to je klasika, já teda nežárlím, ono kdyby to bylo naopak, zas bychom pro ně byly vzácné my, to je normoš. přiznávám, že já mívám často ponorku a ráda je tátovi nechám.

_________
Anička 9, Čenda 7, Jindra a Zuzi 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
27.8.10 09:04

Majjo to je hezký :hug: Náš táta takovou trpělivost teda nemá já taky ne, takže u nás je to jak v Itálii :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
31.8.10 09:39

Krásně - u nás pršící - úterý. Tak jak se na zítra chystáte do školek a škol? Já už se upřímně těším, Alenka se doma evidentně nudí, co jí vymyslím ji nebaví. :roll: :cert:

Jdu probrat dětem oblečení, hlavně Alenka už to potřebuje. A taky musíme nachystat na zítra náhradní oblečení a popsat vše co bude mít s sebou i na sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
31.8.10 10:40

Taky chystám do školky, ale já to mám raz dva, nic se nezměnilo a popisovat se u nás nemusí, takže to bude hned :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
31.8.10 11:24

No já mám naštěstí nažehlovací štítky tak to půjde raz dva. Ted jsem probrala všem oblečení aby Alenka nenosila malý tepláky do školky.

Ovšem dětičky mezitím vykramovali snad všechny hračky takže jdu pokračovat v úklidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
31.8.10 11:27

ahoj holky, můžu se přidat? Nás je 6, Peťulce bude v listopadu 6 let, Anetce jsou 2 roky a klukům Tomáškovi a Tadeáškovi 7 měsíců. Občas nestíhám, ale jsem moc ráda za tak velikou rodinu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
31.8.10 12:47

Taky už se těším na školku. S Eliškou je to hodně náročné. Včera jsem teda vypěnila, protože začala závidět Márince nové pastelky :pocitac: :zed:
Do školky přímo jsem nic nechystala, jenom jsme koupili pár nových věcí, hlavně tepláky, bačkůrky a věci do aerobiku. Včera jsme ještě honem jeli koupit podzimní boty, protože obě holkám vyrostla noha :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
31.8.10 13:18

Tezi tak to jsme na tom stejně. Já pěnila dneska kdy po sobě mládili dřevěnýma autičkama a hrozilo že některé poletí i po Tomáškovi. Celé dopoledne jsem se snažila něco dělat s Alenkou ale je to marné, ted jsem pustila písnička a tancuje tu.

Pet-be vítám, klidně se přidej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
31.8.10 13:20

Pet-be taky jsem ráda za ty tři ale občas je u nás dost hlučno. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
31.8.10 13:34

Brum na štěstí holky si trošku spolu vyhrajou. Ale Eli včera 2 hodiny v kuse brečela, kňourala, že Márinka má nové pastelky a ona nic a že ty „staré“ nechce a půjde je vyhodit :zed:
To je hnus počasí. Jsem ráda, že jsem nákupy stihla včera. Byla jsem se všema sama v Příbrami a byla to pohodička a všichni byli hodní. Si to zlobení vybrali ráno :wink:
Nevím co dneska, asi plastelína, ať se zabaví obě holky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
31.8.10 13:50

Ahoj vicematky!! Ja vas nasla az ted, doufam, ze se muzu pridat :kytka:
Jsou tu znamy tvare, jak koukam, pokusim se neco docist, i kdyz dneska to bude dost hekticky.

Jsem rada, ze tu jsou i prvnackove, zitra nas to ceka, jaky mate pocity? (ja se moc a moc netesim :D )

Nic jdu makat, ted jsme dorazili z posledniho prodlouzenyho pobytu u babicky, doma binec, deti hladovy, nejmensi mi leze v kuchyni furt na stul…no znate to. :zed:

A jinak… ted mam sileny obdobi, jsem utahana, decka na zabiti,(tatinek taky), nejmensi nespi (donedavna ani nejedl) a je trosku aktivnejsi, jsem na vsechno sama…a presto mi v hlave srotuje to ctvrtatko…aaaach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
31.8.10 13:52

Pane jo, čím to že je Lidka dneska tak strašně protivná? Vůbec nechce spát? 8-o Jakmile mi usne na rukách a položím ji tak je za 20min. vzhůru a ječákuje… To u ní teda není obvyklý :think: Já chci sluníčko a teplo a ne 12st a doma jen 20st :zed:

Asho vítej :wink: - tak Maty už jde do první, no pane jo, já se taky neteším, jsem děsná citlivka určitě to ořvu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
31.8.10 14:16

Ahoj Lacenko :) No ja to jednak orvu a jednak se desim domaci pripravy. To bude masaaaakrrrr :mrgreen: Musela jsem mu udelat pracovni koutek v loznici, do decaku se jim psaci stul ani nevejde, tak bude snad mit klid…pokud zbytek nekde privazu :D Ted mame takovou multifunkcni loznici, ma asi 9 metru, je tam postylka, prebalovak a na druhy strane sklapeci stolek pro Matyse. Musim si to vyfotit :mrgreen:

No jo nespavci, to je na palici. Ja jsem prisla na figl s Benem. V kocaru v predsince mi spi i hodinu. (JENZE PAK TEN PREVIT VSTAVA V PUL 7 rano…ja jsem suva, takze trpim…ovsem jen do zitrka :mrgreen: )

A docetla jsem, deti si nestezujou, tak to musim vyuzit.

Majjo, gratuluju k takovymu pocinu, muzu se zeptat, v kolika jsi zacla? Mne docela tlaci cas…hlavne teda kvuli zdravi (je mi 35 a podle dr. jsem mela mit jedno dite do 25 :roll: )

Fragolo, tebe ani nekomentuju :mrgreen: Kdyz jsem nedavno videla tvuj novy metrikovy prirustek, sla jsem do kolen :palec: Gratuluju! A s tim valiem…ja uz ted obcas beru magnezko. Bohuzel ne dost casto, nejak zapominam :lol:

A videla jsem tu farskou … Baro tak jak zvladas? Koukala jsem, ze miminko je venku uz nejaky patek, takze posilam obr gratulaci!!! :kytka:

No jo no jo, uz jdu… :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
31.8.10 18:53

ahoj děvčata. do naší rodiny vlétl tajfun v podobě příprav na školní docházku (4 děti ve škole jedno do státní školky )
nemohu popřít že se těším ,že se jich ,,zbavím ,, :mrgreen: na druhou stranu těch povinností co zas přibude :think:
a práce nad hlavu k tomu :think: každopádně aktovky u dveří,oblečení u postelí a děti v pozoru -toť naše domácnost :palec: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
12
31.8.10 18:54

ahojky holky!
3 dny se snažím navázat diskusi a když mačkám přidat příspěvek, tak se to kousne! Tak snad to tentokrát vyjde.
Taky máme prvňáka doma (mimo jiné:-)) Sergejko mněl rok odklad kvůli zubům, které mu museli pod narkózou vytrhat-až na čtyři stoličky, a moc jsme si nepomohli, protože mu za tu tříletou dobu vyrostl jen jeden přední velký tesák, takže to bude paráda,mluví jako velké miminko! Asi je dnes všechny přetrhnu,to je pořád Já chci PÍT, MUŽU KOUPAT! MÁM HLAD! ROZSVÍTIT! A taťka využil „davu“ najednou že mi dojede na poštu a než jsem si uvědomila co říkal, byl fuč! ještě že si vzal toho nejmenšího! To teď bude blázinec minimálně do pondělí!

Milá asha, začala jsem v 19letech, ale můj první manžel mohl jen ve středu, večer, v županu a musel ještě nastavit video, aby náhodou během těch 5minut času něco v TV nezmeškal...... a tak byl mezi synem a dcerou velký věkový rozdíl, zato taťka 2, ten to nasekal..... Říká, že prý ho to teprve nyní začalo bavit! ale upozorňuji, že všude byl vždy se mnou a u každého císaře mi asistoval a poslední císař mi dělal primář a ředitel Velebil z porodnice v Podolí a manžel to naférovku bral kamerou! Doktor mi potom vyprávěl a říkal, že zažil ledacos, ale takového taťku tedy ještě nepotkal!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová