Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hofka píše:
Tak ona po něm nějak moc nejede, prostě je zabouchlá, hormony. Zatím je to u ní k pracovnímu dobru. Uvidíme, co s tím autoři provedou dál:-)
Nejede tak, že by to viděl on, ale vidíme to my! ![]()
Ne fakt, já tohle nesnáším. Hlavně ona už začíná být jedovatá, kdo viděl dnešek. Nebudu prozrazovat víc…
@KPKristy třeba po něm půjde a on jí nebude chtít a scénáristi najedou na téma stalking… to by bylo dobrý téma. ![]()
@mejdylko píše:
@KPKristy třeba po něm půjde a on jí nebude chtít a scénáristi najedou na téma stalking… to by bylo dobrý téma.
To už tam bylo s Kukačkou a fuj tajbl ![]()
@KPKristy no to je fakt… mě začla bejt Markéta sympatická, a teď zní udělaj milenku. Chjooo
@KPKristy píše:
Jo, to bylo vtipný „já jsem Jarda, já jsem stále Jarda, říkej mi Karle“
Jo, jsem se u toho potlemila a dneska repete, prče to bude na začátku dílu večer
![]()
@AngelLilly píše:
Mě dnes dostala Lenka. „Měla bych vzbudit Mirinku“ „Tak ji vzbuď“ „Ale třeba bude ještě unavená“ " Proč by byla unavená?" „Tak asi proto tak dlouho spí“ „Tak ji nebuď“ „Ale to přijdeme pozdě do školky“Já když to slyšela tak bych jí jednu lištila.
zrovna toto mě fakt pobavilo
![]()
já teda malého budím dost často, ráno ho budím o půl 8 (když ještě náhodou spí), aby mi usnul po obědě a po obědě ho musím taky někdy budit cca ve 3 odpoledne, aby mi zas usnul v nějakou normální hodinu večer
Mohla bych se vetřít???
Mě leze poslední dobou hrozně na nervy Lenka-paní dokonalá…
Holky já si myslím, že Markéta je do Jardy zabouchlá, z jeho strany tam jisté sympatie vůči ní začínají také
, ale neřekla bych, že by s ní Lenku podvedl
, ale uvidíme, uvidíme, možná vše bude jinak ![]()
@Fraya píše:
Holky já si myslím, že Markéta je do Jardy zabouchlá, z jeho strany tam jisté sympatie vůči ní začínají také, ale neřekla bych, že by s ní Lenku podvedl
, ale uvidíme, uvidíme, možná vše bude jinak
NO hele, ještě párkrát objednají pizzu, k tomu vínko a bude to
![]()
No právě jsem dokoukala dnešní díl a teda Markéta je fakt hotová
tak to že se zamilovala za to nemůže, to se prostě stane, teď by to měla ukočírovat, protože když někdo ví že má ženu kterou si má brzo vzít a malé dítě, tak není normální ho balit - to teda můj názor, tak se bude Markéta asi trápit… přijde mi dost nereálné aby Jarda s Markétou spolu něco měli, je to divná dvojka… ale né že bych se Jardovi divila ![]()
jééé zas se bude hádat dr. a Miky a do toho Marta - to bude zas chuťovka
a na to s tou hospodou jsem teda taky dost zvědavá
Na hospodu jsem zvědavá, ale co ten Milerův brácha? Viděly jste ho v ukázkách? Co je to za nesympatickýho olezlýho chlapíka? ![]()
Mikiho pubertální výlevy budou asi taky výživné ![]()
@Gibbo píše:
NO hele, ještě párkrát objednají pizzu, k tomu vínko a bude to![]()
![]()
@KPKristy Miler tam bude mít bráchu? A co s ním bude?
Já měla první Milera ráda, protože se ke Světluš choval pěkně, ale ty jeho čachry v práci mi strašně vadí!!