Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
20.2.13 13:20
@hofka píše:
Tak ona po něm nějak moc nejede, prostě je zabouchlá, hormony. Zatím je to u ní k pracovnímu dobru. Uvidíme, co s tím autoři provedou dál:-)

Nejede tak, že by to viděl on, ale vidíme to my! :lol:
Ne fakt, já tohle nesnáším. Hlavně ona už začíná být jedovatá, kdo viděl dnešek. Nebudu prozrazovat víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
20.2.13 13:21

Mě přijde ale že i jarda je z lechce paf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
20.2.13 13:23

@KPKristy třeba po něm půjde a on jí nebude chtít a scénáristi najedou na téma stalking… to by bylo dobrý téma. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.2.13 13:27
@mejdylko píše:
@KPKristy třeba po něm půjde a on jí nebude chtít a scénáristi najedou na téma stalking… to by bylo dobrý téma. :)

To už tam bylo s Kukačkou a fuj tajbl :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
20.2.13 13:34

@KPKristy no to je fakt… mě začla bejt Markéta sympatická, a teď zní udělaj milenku. Chjooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
20.2.13 13:35
@KPKristy píše:
Jo, to bylo vtipný „já jsem Jarda, já jsem stále Jarda, říkej mi Karle“ :mrgreen:

Jo, jsem se u toho potlemila a dneska repete, prče to bude na začátku dílu večer :D :D

• Citovat
  • Upravit
1307
20.2.13 13:37
@AngelLilly píše:
Mě dnes dostala Lenka. „Měla bych vzbudit Mirinku“ „Tak ji vzbuď“ „Ale třeba bude ještě unavená“ " Proč by byla unavená?" „Tak asi proto tak dlouho spí“ „Tak ji nebuď“ „Ale to přijdeme pozdě do školky“ :cert: Já když to slyšela tak bych jí jednu lištila.

zrovna toto mě fakt pobavilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
já teda malého budím dost často, ráno ho budím o půl 8 (když ještě náhodou spí), aby mi usnul po obědě a po obědě ho musím taky někdy budit cca ve 3 odpoledne, aby mi zas usnul v nějakou normální hodinu večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
20.2.13 13:45

Mohla bych se vetřít???
Mě leze poslední dobou hrozně na nervy Lenka-paní dokonalá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
20.2.13 13:47

Holky já si myslím, že Markéta je do Jardy zabouchlá, z jeho strany tam jisté sympatie vůči ní začínají také :P, ale neřekla bych, že by s ní Lenku podvedl :nevim:, ale uvidíme, uvidíme, možná vše bude jinak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
20.2.13 13:48
@Fraya píše:
Holky já si myslím, že Markéta je do Jardy zabouchlá, z jeho strany tam jisté sympatie vůči ní začínají také :P, ale neřekla bych, že by s ní Lenku podvedl :nevim:, ale uvidíme, uvidíme, možná vše bude jinak :mrgreen:

NO hele, ještě párkrát objednají pizzu, k tomu vínko a bude to :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
17154
20.2.13 13:50

No právě jsem dokoukala dnešní díl a teda Markéta je fakt hotová :mrgreen: tak to že se zamilovala za to nemůže, to se prostě stane, teď by to měla ukočírovat, protože když někdo ví že má ženu kterou si má brzo vzít a malé dítě, tak není normální ho balit - to teda můj názor, tak se bude Markéta asi trápit… přijde mi dost nereálné aby Jarda s Markétou spolu něco měli, je to divná dvojka… ale né že bych se Jardovi divila :mrgreen:
jééé zas se bude hádat dr. a Miky a do toho Marta - to bude zas chuťovka :roll: a na to s tou hospodou jsem teda taky dost zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
20.2.13 13:51

A co ta Monika s Márou - na ně zapomněli ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.2.13 13:53

Na hospodu jsem zvědavá, ale co ten Milerův brácha? Viděly jste ho v ukázkách? Co je to za nesympatickýho olezlýho chlapíka? :|

Mikiho pubertální výlevy budou asi taky výživné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
20.2.13 13:56
@Gibbo píše:
NO hele, ještě párkrát objednají pizzu, k tomu vínko a bude to :D :D :D
:D no je pravda, že se Jarda v poslední době, nemusí 2× přemlouvat :lol:, pěkně popanáčkujou (já jsem Jarda, říkej mi Karle) a pak bude Jarda Lence tvrdit, že Markéta chodí přece s tím „Karlem“ :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
20.2.13 14:01

@KPKristy Miler tam bude mít bráchu? A co s ním bude?

Já měla první Milera ráda, protože se ke Světluš choval pěkně, ale ty jeho čachry v práci mi strašně vadí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí