Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
17.10.15 17:11
@Kyselá okurka píše:
Všichni se všema se už v podstatě stejně všichni spustili :mrgreen:. Je fakt že mladej Jordán by si taky nějakej škraloup zasloužil :mrgreen:. [/Btw. pochopili jste tu sólo návštěvu Jarouše u Diginy? Jestli ho odtáhne od rodiny tak :cert: preskrtnout]

No ty kokos, to mě taky překvapilo..První, Digi řekne, že nedojdou, protože mají rýmu a on si tam pak dojede sám 8o
Třeba ho jako Lenka poslala, bez té misky na ovoce, už nemůžou žít ani den.. :mrgreen:
A myslíš, že by se tak opakovali, s tím Jarinem? Zase nevěra? Doufám, že ne..

• Citovat
  • Upravit
148504
17.10.15 17:32

[ciBorace] @Fjodorka píše: Řekla Simona, odnášejíc bábovku do kuchyně, když vcházel Pepan :mrgreen:

Až teď se koukám na včerejší díl, no :lol:

No vida ;) a to jsem se dívala, tohle mi uniklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148504
17.10.15 17:36
@věrasek80 píše:
@Martrich jenže ukázky vždy vypadají zajímavě a nakonec je zajímavých jen 5minut z celého týdne

Tak přesně mám tohle u nových čs filmů Bombastická reklama, vybranè nej. ukázky a pak nula nula šeď a zpravidla blbost.Na novej čs film bych do kina nešla, škoda peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
17.10.15 19:59

Ta niklovka uz me zacina stvat ta by snad potrebovala pres hubu, zacinam mit radsi kvetu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7743
17.10.15 20:54
@Fjodorka píše:
Cože? Ona si nechá udělat kuchyň od truhláře na míru a zbytek bytu je Ikea? :lol: :lol: :lol: Tak to je hodně trapný :lol:

To by mě ani tak netrápilo, ale má to tam takové šedivé, smutné. Asi že je ta vdova. :nevim: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7743
17.10.15 20:55
@martina82 píše:
Ta niklovka uz me zacina stvat ta by snad potrebovala pres hubu, zacinam mit radsi kvetu :)
Ve středu si daj po čuni :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
17.10.15 21:30
@Fíková píše:
To by mě ani tak netrápilo, ale má to tam takové šedivé, smutné. Asi že je ta vdova. :nevim: :P
:lol:
No, jsem na to zvědavá.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
17.10.15 21:36

Jo vsimla sem si, koukla sem na ukazky tak se tesim jak si daj pres hubu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14609
17.10.15 21:53

Na koho sázíte? Já na Nyklovku hnanou spravedlivým hněvem a roky potlačovanou frustrací :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.15 22:26
@Silwinka87 píše: No ty kokos, to mě taky překvapilo..První, Digi řekne, že nedojdou, protože mají rýmu a on si tam pak dojede sám 8o
Třeba ho jako Lenka poslala, bez té misky na ovoce, už nemůžou žít ani den.. :mrgreen:
A myslíš, že by se tak opakovali, s tím Jarinem? Zase nevěra? Doufám, že ne..
Jako právě mi to taky přišlo blbý, že by udělali tu stejnou zápletku u jedný postavy podruhý, ale stačí se zamyslet nad tím, jak „kvalitní zápletky“ tam poslední dobou jsou a je o úrovni scénáristů jasno :mrgreen:… Nevim no, přišlo mi to divný jak se tam zjevil… a hlavně když to ukázali, tak to musí mít nějakej smysl v ději předpokládám :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.15 22:30
@Michelle_M píše:
Na koho sázíte? Já na Nyklovku hnanou spravedlivým hněvem a roky potlačovanou frustrací :mrgreen: :pankac:
Haha, jsem zvědavá co Granuli zbyde z ofiny, až jí tam Vilma hrábne, jak už tu někdo psal :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
17.10.15 22:48
@Kyselá okurka píše: Haha, jsem zvědavá co Granuli zbyde z ofiny, až jí tam Vilma hrábne, jak už tu někdo psal :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
17.10.15 23:22
@Kyselá okurka píše: a hlavně když to ukázali, tak to musí mít nějakej smysl v ději předpokládám :roll:

Tohle jsem si přestala říkat poté, co jsem viděla pár scén, jak si někdo u snídaně řekne, že se uvidí až večer apod. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56280
17.10.15 23:48

Taky jsem se divila, co to udělali s tím bytem, nelíbí se mi ty tmavý stěny a ta linka je dost děsná 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
18.10.15 01:44

Tak nevim jestli je to muj dojem ale uz me ta ulice nák nebavííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie