Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kyselá okurka píše:
Všichni se všema se už v podstatě stejně všichni spustili. Je fakt že mladej Jordán by si taky nějakej škraloup zasloužil
.
[/Btw. pochopili jste tu sólo návštěvu Jarouše u Diginy? Jestli ho odtáhne od rodiny takpreskrtnout]
Taky mi přijde, že Jarda se kolem Diginy často motá a vtipkuje. Možná na tom něco bude
Uvidíme.
@martina82 píše:
Ta niklovka uz me zacina stvat ta by snad potrebovala pres hubu, zacinam mit radsi kvetu
mám to stejně ![]()
@Tom-Jerry píše:
mám to stejně
no vsak v tydnu si prej daji spolu pres hubu uz aby to bylo ![]()
@KPKristy píše:
Tak ja patecni dil jeste nevidela a asi uz to ani nestihnu. Ny Digiin byt jsem zvedava, ale ty celoikeove byty se mi nelibi ani za nic. Par kousku ano, maji hezkeveci, ale jak je vsechno do puntiku Ikea (nebo jina znacka), je to bez napadu uniformni, tak se mi to nelibi
Mně se ten byt celkově nelíbil, bylo to na mě moc tmavé (černo-šedé stěny). Ta linka byla zrejmě z Ikey, ale tenhle typ se hodí spíš někam na chalupu. Dětský pokoj je typický Ikeácký ![]()
@Moise píše:
Taky jsem se divila, co to udělali s tím bytem, nelíbí se mi ty tmavý stěny a ta linka je dost děsná
moje slova ![]()
@Anna766 píše:
Podle vašich reakcí začínám bejt na ten slavnej Digibyt zvědavá. Kdy ta sláva proběhne?
v úterý
@Tom-Jerry píše:
mám to stejně
Poslední dobou mám taky Květu ráda, hlavně, když buzeruje Mastného
![]()
@spirunka píše:
Holky ja asi opravdu nevim jak je to ve skutecnosti, ale mela jsem vzdy za to, ze invalidni duchod by prece nemohl mit, kdyz uz je relativne „zdravy“ a mel povinnost to nahlasit ne?Jinak jestli se Jarda spusti s Diginou, tak to bude hodne trapne a bez napadu.
Ja uz se teda na to divam jne kvuli Kvetus a Nyklovce a cekam jak to tam dopadne
To se nehlásí. Předvolávají tě k přezkoumání. A pak ti ho prodloużí na dejmetomu tři roky, u někoho třeba na rok, to je podle diagnozy.Jsem taky ID. Přezkoumávali mě teď v lednu a prodloužili mi ho na tři roky, čekají mě ještě operace, minimálně jedna.
@MUFICE píše:
Tak na ten díl se těším, viděla jsem ukázky![]()
To uz se da stahnout i streda nebo to vis z ukazek? nevite, co ma zjistit Adri o Smydovi? me tam furt zajima nejvic ta jejich linka. Jinak Ruda i ten herec se tak strasne zmenil, ve Snezenkach to byl hezkej kluk
@Martrich píše:
To uz se da stahnout i streda nebo to vis z ukazek? nevite, co ma zjistit Adri o Smydovi? me tam furt zajima nejvic ta jejich linka. Jinak Ruda i ten herec se tak strasne zmenil, ve Snezenkach to byl hezkej kluk
Ne, bylo to v ukázkách na středu.
Souhlasím, ve Sněženkách to byl pěknej kluk, ted je strašný ![]()
@martina82 píše:
no vsak v tydnu si prej daji spolu pres hubu uz aby to bylo
Taky jsem zvědavá.
u Vilmy mě to nepřekvapuje, je to taková herdekbaba.Ale madam Květa…hmmm. ![]()
@MUFICE píše:
Ne, bylo to v ukázkách na středu.Souhlasím, ve Sněženkách to byl pěknej kluk, ted je strašný
to ano, a co Kurizkova? Uz dlouho je klid na bojisti, co? Tento tyden se bude tocit kolem Rudy a Pepana, Lisku, Nyklovky a Adri, jo a jestn Digina se svym slavnym bytem ![]()
@Martrich píše:
Já sem Rudu - herce Koptu viděla v nějakém pořadu na Barandově Cibulkova tajenka??? se to jmenovala a byl tam i s manželkou Simonou Vrbickou a byl vtipný a působili velmi sympaticky… jinak byt Digi, mě celkem překvapilo že kuchyń mě dělala Jardova firma? A když srovnám jenom s kuchyńským stolem u Maléřových, že jako bytelný ze dřeva co dělal Martin z Jardové dílny a kuchyńská linka u Digi je jak pro bu´d do školky, ovšem ještě v ponuré šedé barvě nebo někam do dílny na šroubky… strašně malé ty skříńky, co by tam tak uložila… zbytek bytu Ikea.. čekala sem barevnější…