Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@boball píše:
tak vždy je možnost říci, že to nebyl on, mrtvola pokud si pamatuji byla ve špatném stavu. Zmizel, místo něj uhořel nějaký bezdomovec.
Jo to máš pravdu ![]()
Taky takhle blbě zmizel Boháč.
@Ell-Chmell píše:
Co říkáte na to pokouřeníčko v Lišákovic bytě?![]()
Já teda kouřím od 15
(Přestala jsem v těhu a při kojení, A pak zase začala
) Ale doteď kouřím relativně na tajňačku a nikdy bych si nazapálila před mámou nebo tátou!
Také jsem kouřila od 15, ale tedy snad už do roka jsem začala kouřit i doma. U nás doma se vždycky kouřilo, jsme kuřácká rodina, tak se to až tak neřešilo.
Ale pamatuji si mého bývalého, bylo mu 19, když jsme spolu začali, kouřil jak fabrika, ale rodiče, tedy otec, to nesměl vědět. Nesměl ani vědět, že kouří matka
Takže když byl otec v práci, tak on s mámou kouřili na balkoně, ale pak se tvářili, že nic. Otec se tvářil také, že o ničem neví, ale musel to podle mě vědět.
V jeho 21 letech, když jsme se rozcházeli, to pořád před tátou tajil, jako by mu bylo nejvýš 14 ![]()
@Anna766 píše:
Uhořel v dílně. Před dvěma? lety. Jarda a Béda pro něj šli, byli popálení, ale nezachránili ho.
To už bude aspon 3 roky, Béda měl z toho nějaké popáleniny a pak se dal zase s Ančou dohromady.
@Fjodorka píše:
Také jsem kouřila od 15, ale tedy snad už do roka jsem začala kouřit i doma. U nás doma se vždycky kouřilo, jsme kuřácká rodina, tak se to až tak neřešilo.Ale pamatuji si mého bývalého, bylo mu 19, když jsme spolu začali, kouřil jak fabrika, ale rodiče, tedy otec, to nesměl vědět. Nesměl ani vědět, že kouří matkaTakže když byl otec v práci, tak on s mámou kouřili na balkoně, ale pak se tvářili, že nic. Otec se tvářil také, že o ničem neví, ale musel to podle mě vědět.
V jeho 21 letech, když jsme se rozcházeli, to pořád před tátou tajil, jako by mu bylo nejvýš 14
Stejně to museli poznat, kuřáci smrdí. To by se musel před nimi pokaždé vykoupat, navonet, vyčistit zuby atd.
@MUFICE píše:
To už bude aspon 3 roky, Béda měl z toho nějaké popáleniny a pak se dal zase s Ančou dohromady.
To je určitě déle, než 3 roky, určitě tak 4. Uhořel, když jsem neměla televizi, tedy když jsem se nastěhovala do svého prvního bytu (to si pamatuji moc dobře, protože jsem to vůbec netušila, že tam bylo takové drámo a do teď jsem to neviděla
)
Takže to musel být rok tak 2011 ![]()
@MUFICE píše:
Stejně to museli poznat, kuřáci smrdí. To by se musel před nimi pokaždé vykoupat, navonet, vyčistit zuby atd.
Přesně tak. Navíc měl hrozně zažloutlé prsty od nikotinu, dodnes to nechápu. Já kouřila 7 let a nikdy jsem neměla jediný prst ani nažloutlý… a to jsem kouřila krabičku denně.
@Fjodorka píše:
Přesně tak. Navíc měl hrozně zažloutlé prsty od nikotinu, dodnes to nechápu. Já kouřila 7 let a nikdy jsem neměla jediný prst ani nažloutlý… a to jsem kouřila krabičku denně.
Si asi kourila cigarety bez filtru
.
@Gorlami píše:
Si asi kourila cigarety bez filtru.
Oba jsme kouřili cigarety s filtrem
V té době mohli i chudí středoškoláci kouřit krabičkové cigarety ![]()
@Anna766 píše:
Jo. Kamarád a kolega ze Želvy. Pavel
Ten tesařík nebo jak se jmenoval,?
@Sherry píše:
Ten tesařík nebo jak se jmenoval,?
Jo Tesařík
takový Nomen Omen ![]()
@Gorlami píše:
Si asi kourila cigarety bez filtru.
Tak to by je měla žlutý tím tuplem.
@Anna766 píše:
Jo Tesaříktakový Nomen Omen
a spával v autě, kterému říkal Želva.
@Žirafa 69 píše:
Tak to by je měla žlutý tím tuplem.
Ja myslim, ze prsty zluti ten zluty filtr, ne?
Ja teda kourila asi 10 let a taky jsem nikdy nemela zluty prsty; prikladala jsem to kvalite kuze a hygiene
.
@Žirafa 69 píše:
a spával v autě, kterému říkal Želva.
Jo píšu to na předchozí stránce
![]()