Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jana0703 píše:
Spíš Vás jen čtu a sem tam přispěju, ale mám dotaz - už jste viděli dnešní díl??Lucky brácha se s Rozinou líbal že se mu fakt líbí nebo je to nějaká pomsta od Lucky?? am už je možné asi vše
Pomsta si nemyslím, ale řekla bych, že to bude pěkný hajzlík sám o sobě.
@radkka píše:
Ano poflakovala, ve fitku se opravdu nadřelaStuduji poslední rok magistra na právech a živím se u toho sama, celou dobu, ještě jsem stihla vystudovat bakaláře na jiné škole. Tím se nechlubím, je nás takových plno. Nemyslím, že Motyka se někdy nadřela.
Klídek ![]()
@radkka píše:
Mě ale vůbec nemrzí, co jsem napsala.
No, já bych teda řekla, že Solaříková rozhodně nemůže za to, že má málo vlasů…
@Anna766 píše:
KlidMĚ se Terka líbí
Já mám Terku ráda i proto, co dělá ve svém volném čase ![]()
@Anna766 píše:
Klídek
Já v klidu jsem, z čeho soudíš, že ne? Poflakovala se a najednou když jí tahne na třicet, tak dostane nějakou krizičku a snaží se žít jako dvacítka a hlavně nemít závazek.
@Mugduh píše:
No, já bych teda řekla, že Solaříková rozhodně nemůže za to, že má málo vlasů…
Právě, já mám málo vlasů kvůli své nemoci. A znám takových lidí hodně.
@Jančakecalka píše:myslim si o tobě teda svý…
To si klidně mysli. Je mi to jedno stejně, jako kdyby tady někdo napsal, že jsou hnusné brunety.
@radkka píše:Že ses nám tak rozčílila kvuli slovu. Psala jsem to Ivik, protože se mi líbilo jak to napsala trefně. Zbytečně to rozmazáváš.
Já vAlenkalidu jsem, z čeho soudíš, že ne? Poflakovala se a najednou když jí tahne na třicet, tak dostane nějakou krizičku a snaží se žít jako dvacítka a hlavně nemít závazek.
Tak svatoušek to není uritě, ale nevím proč přijde mi sypmatičtější než frájírek Dominik, aspoň teda k Rozině
![]()
@Anna766 píše: Že ses nám tak rozčílila kvuli slovu. Psala jsem to Ivik, protože se mi líbilo jak to napsala trefně. Zbytečně to rozmazáváš.
Já jsem se nerozčílila ![]()
@Jana0703 píše:
@radkkaTak svatoušek to není uritě, ale nevím proč přijde mi sypmatičtější než frájírek Dominik, aspoň teda k Rozině![]()
No nevím, mně by možná přišel lepší i ten Dominik, uvidíme, jak to dopadne ![]()
s tím jak se to v Ulici teď vleče to bude na dlouho, jak telenovela ![]()
![]()
@radkka píše:
To si klidně mysli. Je mi to jedno stejně, jako kdyby tady někdo napsal, že jsou hnusné brunety.
já bruneta jsem
![]()