Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radkka píše:
To taky. Jinak se mi Wéber docela zalíbil (mladej), asi stárnu a začínám být romantik![]()
To jeho kroužení kolem Rózy je táá hezký
Však jsem to taky psala! Proto bych chtěla, aby to z jeho strany nebyla jen sranda ![]()
Jinak teda nevím, jestli Vébr, Weber nebo jinak, tak pardón. Mohlo by to být jakkoli…
Pokud vystartuje otec Martínek, tak se ozve i otec Wébr
Určitě to tam není jen tak, že se o ni uchází zrovna do té doby téměř nevýrazná postava
![]()
Ale spolu se mi moc líbí ![]()
@KPKristy píše:
Však jsem to taky psala! Proto bych chtěla, aby to z jeho strany nebyla jen sranda
Snad ano
![]()
@KPKristy píše:
Jinak teda nevím, jestli Vébr, Weber nebo jinak, tak pardón. Mohlo by to být jakkoli…
To je jedno, já mám zažito Weber, ale myslím, že je to naprosto fuk ![]()
@ivik21 píše:
Pokud vystartuje otec Martínek, tak se ozve i otec WébrUrčitě to tam není jen tak, že se o ni uchází zrovna do té doby téměř nevýrazná postava
![]()
Ale spolu se mi moc líbí
Už bylo potřeba, aby přišel čerstvý vítr, tak využili toho floutka, když už tam musí vysedávat v lavici ![]()
@ivik21 píše:
Pokud vystartuje otec Martínek, tak se ozve i otec WébrUrčitě to tam není jen tak, že se o ni uchází zrovna do té doby téměř nevýrazná postava
![]()
Ale spolu se mi moc líbí
zrovna jsem o tom premyslela, aby Malerovym nevadilo, ze je to zrovna Weber a Webrovi staremu rovnez a nezakazovali to
Udelaji z toho takovou Julii a Romea po cesku ![]()
@ivik21 píše:
![]()
Ale spolu se mi moc líbí
Otce Martínka nemůžu ani vidět, je mi nepříjemný, co tam přišel ![]()
Roman je fakt idi.ot, ještě se tváří ublíženě, že Tereze vadí, že nakupuje dárky své manželce ![]()
@NinPe no Veronika mu tak říká… Když s ním nesouhlasí ohledně Rózy, tak je Martin! ![]()
Martim byl včera hustý, no jo, ale oprávněně, holka si doma nechá mobil, ještě lže. Ale chápu také Rozinu. Marečková
to je baba. Mě se líbilo jak Mára vystřelil ![]()
@Patricia89 píše:
JoooooooJak se na ni kouka. Todle je vzdycky to nejlepsi.
![]()
To jo, donutilo mě to vzpomínat na naše začátky
![]()
@Patricia89 píše:
Me nevadil. Ted zacina. Ale zase ma hezkou postavu. Bez hlavy ovsem
A jak vcera rikala Frgalka Jarouskovi Jarine. To je priserny![]()
Jarin je hrozný oslovení, mě by nikdy nenapadlo, ale už jsem to slyšela od více lidí ![]()
Jinak tedy Frgál mi přišel včera naštvanej až moc…nevím co budu řikat za 12 let já, ale
Roziny mi bylo líto ![]()