Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18074
24.11.15 06:36
@Fjodorka píše:
Mají. Jmenují se Cácorky.
:potlesk: :potlesk: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.11.15 07:10
@kometaO5 píše:
kdyby jen vařil kafe, ale jak furt mele na tom starým kafemlejnku…

Vis jak je dobry takhle mlety kafe? Zlaty stary kafemlejnek! Jen kdyby se cloveku chtelo na kazde kafe takhle mlejt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
24.11.15 07:59
@Fjodorka píše:
Mají. Jmenují se Cácorky.
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.11.15 08:08
@Martrich píše:
Dneska jsem tedy koukla na Ulici a Kuřízek s Terezou :roll: :roll:, já už jsem na tu dvojici úplně alergická a korunu tomu nasadí ten Oliver :zed: :zed: A co jsem se musela smát, jak se Tereza doma zásadně nepřevléká a v té růžové halence stojí za plotnou, kuchyň má krom hrnce naprosto netknutou vařením a Kurvízek furt vaří kafe :mrgreen:. To je dvojka k pohledání. Ale ten účes dneska jí slušel moc

Já se obvykle taky nepřevlékám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.11.15 08:10
@radkka píše:

Já jsem přímo posedlá tím, že na ven mám jiné věci než na doma. Manžel mě dočista rozčiluje tím, že se mi tu válí v džínách, ve kterých byl celý den v práci. Sice nemá zadělané montérky, sedí v kanceláři, ale prostě mi to vadí.
A jak přijdeme ze školky, hned kluky ženu převléct, a tak dále. Mám to tak z domova, u nás se odjakživa převlékalo… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.11.15 08:17
@KPKristy píše:
Já jsem přímo posedlá tím, že na ven mám jiné věci než na doma. Manžel mě dočista rozčiluje tím, že se mi tu válí v džínách, ve kterých byl celý den v práci. Sice nemá zadělané montérky, sedí v kanceláři, ale prostě mi to vadí.
A jak přijdeme ze školky, hned kluky ženu převléct, a tak dále. Mám to tak z domova, u nás se odjakživa převlékalo… :D

Dělám to o víkendech, ale když přijdu z práce v půl sedmé večer, tak se mi nechce :oops: Manžel má domácí i trenky a ponožky, což nejsem schopná pochopit zase já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
24.11.15 08:17
@radkka píše:

a já se přiznám, já taky ne.. jako někdy jo, to už ale musí bejt.. většinou už v tom zůstanu.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
24.11.15 08:18

@radkka tak zase je čistotný ale, to se cení náhodou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
24.11.15 08:19

Holky co bylo včera? já to neviděla a teď půjdu s malým k dr tak ani reprízu neuvidím.. jen jsem jsem viděla v ukázkách, že nechtějí dát Tonnymu holky ve škole..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.11.15 08:21
@radkka píše:
Dělám to o víkendech, ale když přijdu z práce v půl sedmé večer, tak se mi nechce :oops: Manžel má domácí i trenky a ponožky, což nejsem schopná pochopit zase já :lol:

Tak to já se převlékám i večer. Sprchuji se zpravidla kolem desáté, takže i převléknutí v osm stojí za to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.11.15 08:27
@PetaP píše:
@radkka tak zase je čistotný ale, to se cení náhodou :mrgreen:

To jo, ale nikoho takového neznám. Doma jsme zvyklí, že jsme od ranní sprchy do té večerní v jednom spodním prádle (spím bez něj).

@KPKristy píše:
Tak to já se převlékám i večer. Sprchuji se zpravidla kolem desáté, takže i převléknutí v osm stojí za to :mrgreen:

No, já přijdu domu, navečeříme se, popovídáme si, pak mě manžel začne svlíkat, tak se jdu osprchovat a pak už jsme zbytek večere v posteli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.11.15 08:30
@radkka píše:
No, já přijdu domu, navečeříme se, popovídáme si, pak mě manžel začne svlíkat, tak se jdu osprchovat a pak už jsme zbytek večere v posteli :mrgreen:

Aha… :roll: :mrgreen:. No, já mezi tou třeba sedmou a desátou ještě musím připravit večeři dětem, vykoupat je, uložit, přečíst pohádku. Takže jim do postele nepolezu ve venkovních věcech. A pak teprve mě manžel může začít svlékat, takže převlečení prostě ještě přichází na řadu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
24.11.15 08:33

No je fakt, že já se jdu sprchovat kolem 8.. když mám ranní a přijdu v 1 domů tak se taky převleču, ale po odpo ne.. ale je fakt, že jdu pak za chvíli do sprchy, jak kdy no - závisle na únavě a lenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.11.15 08:37

Stejně ta Tereza pořád leze v saku i doma. To teda nechápu, ani kdybych se nepřevlékala. Aspoň sako bych si sundala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.11.15 08:38
@KPKristy píše:
Aha… :roll: :mrgreen:. No, já mezi tou třeba sedmou a desátou ještě musím připravit večeři dětem, vykoupat je, uložit, přečíst pohádku. Takže jim do postele nepolezu ve venkovních věcech. A pak teprve mě manžel může začít svlékat, takže převlečení prostě ještě přichází na řadu :mrgreen: :mrgreen:

Teda, takových aktivit 8o :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky