Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@spirunka píše:
@Tom-Jerry uz psala, ze diky testu v tehotenstvi.
tak to se omlouvám, to jsem přehlídla
,nebyla jsem tu několik ní a dočíst je nemožné ![]()
Tak dnes musím zas konstatovat, že ta Ulice je nanic
Furt jsem se tomu bránila, ale je to tak
Stihla jsem si uvařit kafe, pochodit po bytě a začínala luštit sudoku (nejtěžší) ![]()
Ale bude Mirka a Sandra nejspíš poletí. Kuřez je tragédie, Terez mu to naplno neřekne, řekla to Gábině, že Kuřezka dupne a on prý je nekonflikntí, takže všechno funguje podle ní… Kuřez místo aby se zamyslel, co Terez vadí, tak na ni začne útočit stylem, že ji miluje a podobné kecyvkleci, těžce mě to nebaví
@Anonymní píše:
Holky, dík všem za podporu.
Byl to můj druhý sexuální partner, první je zdravý, proto jsem to musela chytit od bio otce syna. Nevydržel to, opustil mne, již je bohužel mrtvý.
Ale mám zdravého chlapa a žijeme úplně normálně (samozřejmě musíme být v určitých situacích opatrní), jen druhé dítě bohužel nebude. Vědomě bych do toho nešla, i když mne doktorka ujišťovala, že pokud se to hlídá od začátku, je riziko minimální. Můj současný partner je i v RL syna, takže nemám takový strach kdyby se se mnou něco stalo.
děkuji Ti za odpovědi a přeji štěstí. je super, že máš takového partnera, na kterého se můžeš spolehnout ![]()
@radkka píše:
Konečně se na emiminu člověk dočte o super chlapoviAť to vydrží!
Já mám taky super chlapa
Jsem s ním od 17 let, tedy téměř 16 let už a neměnila bych ![]()
@Jančakecalka píše:
Já mám taky super chlapaJsem s ním od 17 let, tedy téměř 16 let už a neměnila bych
Já bych taky ráda řekla, že mám super chlapa, ale sotva jsem vkročila domu, už mě nas-ral ![]()
@radkka píše:Já bych taky ráda řekla, že mám super chlapa, ale sotva jsem vkročila domu, už mě nas-ral
Mam to stejne - mam super chlapa, nemenila bych, ale na*rat me dokaze statecne ![]()
@KPKristy píše:
Mam to stejne - mam super chlapa, nemenila bych, ale na*rat me dokaze statecne
A to jsem se na něj tak těšila ![]()
@radkka píše:![]()
A to jsem se na něj tak těšila
Jooo, tak to byva zakon schvalnosti. Cim vic se clovek tesi, tim spis je to na houno ![]()
@radkka píše:Já bych taky ráda řekla, že mám super chlapa, ale sotva jsem vkročila domu, už mě nas-ral
Ja mám taky super chlapa.
Holky, me ta Ulice baví. Stahuju a koukám na ni ráno při líčení, snídani a vypravovaní se.Spis tedy poslouchám, pri líčení si sundavam brýle.
Už ji nemam jako vecernicek, ale ranicek.
@ladule1 píše:![]()
![]()
![]()
Holky, me ta Ulice baví. Stahuju a koukám na ni ráno při líčení, snídani a vypravovaní se.Spis tedy poslouchám, pri líčení si sundavam brýle.
No žeee, vždyť tam už poznáme podle hlasu, kdo co říká. ![]()
To je u nás naštěstí jenom vyjímečně ![]()
@Martrich píše:
to jo, zlatej Midloň, ten to tam aspoň rozvíří a pak kadeřnice Sandra
Souhlasím a ještě Tonda Hložánek je dobrej
![]()
@ladule1 píše:![]()
![]()
![]()
já taky spíš poslochám ![]()
@atominnka píše:
já taky spíš poslochám
přidávám se, jsem taky ten typ posluchače ![]()