Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3443
25.11.15 19:11

@Patricia89 myslim, ze nemocna neni. A s vekem je tezsi a tezsi udrzovat si postavu (vim z vlastni zkusenosti :mrgreen: ). Podle me je ten typ, co to moc neresi 8) Ve starych dilech ji to seklo ikdyz mela par kil navic. Pro me je skareda tim jak se chova a vyjadruje. I korpulentni damy muzou byt krasne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
25.11.15 19:14

@spirunka přesně, chová a mluví jak dáma a naráz se rozeřve na plné kolo a u toho se chechtá jak tuberák :zed:

Tím to vždycky zkazí, ten „lepší“ dojem :lol:

• Citovat
  • Upravit
3443
25.11.15 19:17

Hm tak Kurizkova jde na to chytre, a Kuriz je hnup. A tesi me, ze Terez to dochazi (snad) uz konecne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
25.11.15 19:26
@spirunka píše:
Hm tak Kurizkova jde na to chytre, a Kuriz je hnup. A tesi me, ze Terez to dochazi (snad) uz konecne :)

Ale do očí mu to neřekne, on čumí jak pes a ona za ním hned letí :zed:

• Citovat
  • Upravit
735
25.11.15 19:31

Mně tak leze na nervy ten slizkej Kuřízek, ať už ho Tereza pošle do háje. No však se dá do kupy s Davidem, už aby to bylo. :-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
25.11.15 19:31

@ivik21 nevim jestli je Kuriz tak blbej nebo takovej hajzlik a nechava si zadni vratka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
25.11.15 19:39
@spirunka píše:
@ivik21 nevim jestli je Kuriz tak blbej nebo takovej hajzlik a nechava si zadni vratka :think:

Tipuju na vrátka, když Terka chválila Sabinu, že ji potkala ve škole, tak byl celý zamyšlený a „pyšný“ na krásnou dceru :lol:

Když se mu Terez snaží jen něco naznačit, tak vyletí jak hňup ublížený :zed: Hrdina jak vyšitý :roll:

• Citovat
  • Upravit
4658
25.11.15 19:42

A to mě je Simona sympatická, hlavně jako herečka. Jako jedna z mála totiž dle mého tam umí hrát. Herecké výkony např. Kuřízka a Terezky jsou totiž podle mě na daleko nižší úrovni. A ten Roman už mě tam vyloženě leze na nervy, scény s nim jsou přesně ty, kdy si jdu radši uvařit kafe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
25.11.15 19:48

Jako správná ženská mám radost, když můžu říci „měla jsem pravdu“. V době, kdy ženy omdlévaly z Kuřízka jsem psala, že se mi nelíbí. I když jsem byla mimoň, a nejen tady, jsem ráda, že jsem tu pravdu měla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
25.11.15 19:55

Škoda, že Tereza dnes nakonec vyměkla a začala se ke Kuřízkovi zase lísat, to, co tam předvedl…jedna věc je, co doma dělal, druhá, co pak jde a vykládá své milence, každou holt nepotěší podrobné líčení večera se skorobývalou manželkou. Jen si říkám, že nám určitě upřou to potěšení vidět, až se na něj Tereza vykašle, jak naběhne zpět k Daniele a ta mu pěkně zkrátí řetěz, pozná, zač je toho loket. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39579
25.11.15 19:56
@radkka píše:V dalším díle se objeví Šmýd, ukradne Nyklovce koláč, potká ho Análka a odvede domu.

Prej Análka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39579
25.11.15 19:57
@dendule4 píše:
Holky nevíte jak to dopadne se Simčou? Doufám, že kvlůli té blondaté pizdě fakt nedá výpověd?! :mrgreen:

Docela mi jí dnes bylo líto.
Nevím zatím, kdo co psal, dočítám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39579
25.11.15 20:05
@Samamama píše: Škoda, že Tereza dnes nakonec vyměkla a začala se ke Kuřízkovi zase lísat, to, co tam předvedl…jedna věc je, co doma dělal, druhá, co pak jde a vykládá své milence, každou holt nepotěší podrobné líčení večera se skorobývalou manželkou. Jen si říkám, že nám určitě upřou to potěšení vidět, až se na něj Tereza vykašle, jak naběhne zpět k Daniele a ta mu pěkně zkrátí řetěz, pozná, zač je toho loket. :mrgreen:
Že? A to jeho „já kv. tobě opustil rodinu“?? 8o On se po jejich rozchodu (!) sám nastěhoval do toho bytu a až pak se snažil ze sebe udělat chudáčka a zapůsobit tak na Terezu No, holt to zabralo..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
25.11.15 20:12
@Nafrněná píše:
Možná jste to tady už řešily, ale je normální aby na zvonku místo příjmení bylo Monika+Mára? :mrgreen: pěkně trapné

U nás ve městě to mají jedny holky taky tak. Ale živí se tělem, tak asi aby zákazníci věděli, kde mají zvonit a neznali jejich celá jména :mrgreen: Ale to není případ Moniky a Máry teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39579
25.11.15 20:15
@Nafrněná píše:
Možná jste to tady už řešily, ale je normální aby na zvonku místo příjmení bylo Monika+Mára? :mrgreen: pěkně trapné

A já si říkala, jestli se mi to jen zdálo…ne, bylo to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí