Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak tam teď bude Vanda, jako matka Emy a Mirka, objevila se tam už někdy předtím?
@ivulineček píše:
Jak tam teď bude Vanda, jako matka Emy a Mirka, objevila se tam už někdy předtím?
myslím že ne
@ivulineček píše:
Ještě vidět nebyla, jen se o ní kdysi mluvilo. Ale nic nenasvědčovalo, že tam někdy bude ![]()
A mě teda zajímá z čeho že je ta Gábina tak unavená??? Do práce přece nechodí ne? To, že studuje, to snad taková námaha není, okolo domácnosti a děti běháme všechny, některé i do té práce jdeme…no nevím, přijde mi to trochu přitažené za vlasy. Taky si myslím, že tam bude nějaká krize ve vztahu, trochu mě štve, že se tam vrátili jejich příběh mě moc neoslovil…Libuška a doktor
o Thee mám stejný názor, škoda Štěpána, tak jsem jim fandila, snad se dá dohromady a nebude se furt litovat.
A mám obavy, že když hraje matku Emy Vanda Hybnerová, tak tam bude mít větší roli, takže to ještě uvidíme co uvidíme ![]()
Příspěvek upraven 09.01.13 v 19:38
Libuška a doktor- to je jasné!
Zprvu jsem si myslela, když se tam objevila Peškova dcera, že ta bude zapletená s doktůrkem… Ty jejich „rodinné“ obědy a večeře..
@Petorka píše:
A mně teda zajímá z čeho že je ta Gábina tak unavená??? Do práce přece nechodí ne? To, že studuje, to snad taková námaha není, okolo domácnosti a děti běháme všechny, některé i do té práce jdeme…no nevím, přijde mi to trochu přitažené za vlasy. Taky si myslím, že tam bude nějaká krize ve vztahu, trochu mě štve, že se tam vrátili jejich příběh mě moc neoslovil…Libuška a doktoro Thee mám stejný názor, škoda Štěpána, tak jsem jim fandila, snad se dá dohromady a nebude se furt litovat.
A mám obavy, že když hraje matku Emy Vanda Hybnerová, tak tam bude mít větší roli, takže to ještě uvidíme co uvidíme
no hele, já dělala státnice s 1,5letým synem a žádná sranda to teda nebyla ![]()
@Ka2 píše:
Libuška a doktor- to je jasné!Zprvu jsem si myslela, když se tam objevila Peškova dcera, že ta bude zapletená s doktůrkem… Ty jejich „rodinné“ obědy a večeře..
A neproběhlo něco mezi Adrianou a Hložánkem? Tuhle na ni v baru nějak významně pokukoval, ale další vývoj jsem nezaznamenala, tak že by jenom zářez tvůrců do budoucna?:-)
Taky se přidávám s tím, že Gábina není stopro dcerou Denisy, vždycky mluvila o své mámě (koneckonců proto se jmenuje Pumrová a ne Mastná) se kterou bydlela a o otci Radkovi vždycky mluvila s despektem, že se na její mámu vykašlal.
Možná tam Vanda Hybnerová coby Emina máma bude na dýl, ale osobně si to nemyslím - už spousta dobrejch herců a hereček tam měla jen určitou linii a pak konec (viz Pavel Rímský, Lucie Benešová, Jana Krausová, Tomáš Matonoha, Martin Dejdar…) ![]()
@Petorka já si myslím, že bude unavená životem. přeci jen být pořád v takovým stereotypu a vytížení…i když já nevím, jak je to s tou školou těžký. studuje pajdák.
Vandu mám ráda, sama jsem zvědavá, jak to s Emou dopadne, i když poslední dobou je to takovej spratek rozmazlenej, mohla by na chvíli zmizet.
když jsem viděla doktůrkův potutelnej výraz, jak se chystal za Libuškou, tak mě hrál úsměv na tváři. jako náctiletej
jak já bych mu někoho přála a od obou Peškovic ruce co nejdál
ale kdyby se starej Hložánek zapletl s Adrianou
mladej nic, ten seká latinu.
stejně byla Kadlčková lepší ![]()
Jo tak jedině, že by byla unavená jako tím způsobem života…tak ať to rychle vyřídějí a zase je někam zasunou do povzdálí, mně tam prostě vůbec nechyběli
Spíš jsem čekala, že se nějak už vyřeší Peškovi a zatím nic moc…
Myslím, že na Gábinu padlo to jak je mladá, být maminou ještě před maturitou není žádný med, byla celkem pařmenka a brzo se všeho musela vzdát a žít jako vdaná ženská se všema povinostma tak jí z toho začíná cvakat. A taky myslím že bude mít románek s Edím ![]()
Jj vypadá to, že Gábina chce dohnat ztracené mládí ![]()
Holky, nepřipadne vám, že ten byt, ve kterým bydlí Gábina s Hynkem, je byt, kde bydlela Světlana? Jak ho dostal tehdá Lumír od toho developera? Mně to tak připadne podle té kuchyně…
Holky já to viděla jen do první reklamy, jak se Mirek pohádal s Vandou a přišla za Gábinou tereza, co bylo pak prosím?
Holky a proč ten Hynek tolik cvičí?? Aby nemusel být doma nebo co? Jinak podle mě na to Zuzice kápla, taky si myslím, že Gábině začal chybět dřívější život..