Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Řekla bych, že Hynek je unavenej z toho že je furt v práci, tak se snaží cvičením odreagovat (když sexem to nejde
). Myslím taky že se začíná projevovat věkovej rozdíl mezi něma…
Prosim vas, ulici tento tyden nesleduju, ale kdosi tu psal, ze vojta zmizel ze serialu. On se s terezou rozesel? Thea mi nikdy nevadila, ba naopak, ale posledni dobou ma asi patent na chytrost. Hruza.
Vztah libusky a doktora mi prijde hodne prvoplanovy, divny, nehodi se k sobe povahove.
Zdravím ![]()
Ulici sleduju, když mám čas, ale jednu dobu jsem mela pauzu :-/
Jak to dopadlo mezi Maxem a Zuzou? Doufám, ze dobre
?
Ted uz jsem se zase chytala
co si myslíte o Kristýně? Jak vyjela po Matejovi? ![]()
@L-enny píše:
Prosim vas, ulici tento tyden nesleduju, ale kdosi tu psal, ze vojta zmizel ze serialu. On se s terezou rozesel? Thea mi nikdy nevadila, ba naopak, ale posledni dobou ma asi patent na chytrost. Hruza.Vztah libusky a doktora mi prijde hodne prvoplanovy, divny, nehodi se k sobe povahove.
Vojta se s Terezou nerozešel, ale když se zotavil a začal znova chodit, tak měl chuť vyrazit do světa a něco zažít. Jsou pořád spolu, ale neví se, kdy se Vojta vrátí. Ted byla za ním Tereza na vánoce v Turecku…
@Misicka85 píše:
Zdravím
Ulici sleduju, když mám čas, ale jednu dobu jsem mela pauzu :-/
Jak to dopadlo mezi Maxem a Zuzou? Doufám, ze dobre?
Ted uz jsem se zase chytalaco si myslíte o Kristýně? Jak vyjela po Matejovi?
Zuzana odjela s Maxem do Francie, zatím to vypadá, že asi jenom na dovču, ale poslala pohled a moooc se jí tam líbí.
Kristýna není sice moje oblíbená postava, ale po Matějovi vyjela, když byla nalitá a dál už nic nebylo, nějak bych to neřešila. Teda, né že bych ji nějak omlouvala, ale byla to jenom taková jedna epizoda, nějak moc bych ji za to ani neodsuzovala…
@Spenata díky, to jsi mi udělala radost ![]()
No příjde mi jako rozmazlený fracek, ta Kristýna.. myslím, že tohle se nedělá ani v opilosti.. ale to je zase můj názor ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat?
já teda nevím, ale ta Kristýna na mě působí jak zoufalka..To, jak vyjela po Matesovi, bych ještě brala, byla opilá..Ale to, jak si to rozdávala s Bětčiných otcem na gauči?
Jako, to už bylo moc..Je to malá rajda.. ![]()
A tu Emu už jste rozebíraly? Chudák holka..To musel být šok..
@Silwinka87
Ano, „rajda“ je vystizny slovo ![]()
Emy je mi lito, Liskovi ji vypiplali a ted by o ni meli prijit, a ona by mela priji o rodinu.. chudak holka ![]()
@renda81 píše:
Gábiny máma je Denisa, kde jste vzaly že je nevlastní?
Denisa je macecha, určitě. To tam dřív bylo, že táta si začal s Denisou a holky si pak celkem padly do oka.
@Misicka85 píše:
@Silwinka87
Ano, „rajda“ je vystizny slovo
Emy je mi lito, Liskovi ji vypiplali a ted by o ni meli prijit, a ona by mela priji o rodinu.. chudak holka
rajda se mi taky líbí ![]()
Pro Emu to byl jistě šok, ale mě zase šokovala reakce Liškových na to, že se to provalilo. Není mimino, musí jí být snad už deset a nevidím důvod, proč ji před tím věčně chránit. Stalo se, matka ji chce vidět, tak jí to měli říct narovinu. Nebo snad chtěli, až matka přijde, jí vrazit do ruky kufřík a říct „tohle je tvoje máma, jdi s ní“? ![]()
@KPKristy Ai 3 díly zpět bylo, že ji na to připraví nějáky psycholog, tak proto jí to nechtěli říct oni.
@KPKristy píše:
Pro Emu to byl jistě šok, ale mě zase šokovala reakce Liškových na to, že se to provalilo. Není mimino, musí jí být snad už deset a nevidím důvod, proč ji před tím věčně chránit. Stalo se, matka ji chce vidět, tak jí to měli říct narovinu. Nebo snad chtěli, až matka přijde, jí vrazit do ruky kufřík a říct „tohle je tvoje máma, jdi s ní“?
Tak oni spíš chtěli počkat na schůzku a co si představuje matka, ne? Pak jednat.
@Michaella27 píše:
@KPKristy Ai 3 díly zpět bylo, že ji na to připraví nějáky psycholog, tak proto jí to nechtěli říct oni.
No jo, já to chápu. Ze života mám zkušenosti, že se má všechno řešit hned a narovinu, pak právě vznikají nechtěné situace. Ale zase je fakt, že seriál musí být napínavý…