Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pidulka1991 píše:
@ake sorry, ale na tebe uz nemam co rict. Kdyz s tebou nesouhlasim, tak tomu vlastne nerozumim.
..
svobodni
jedina volitelna strana
Svobodné zvažuju každé volby, ale potom si je rozmyslím
Letos nad nima dost uvažuju, nebo budu opět kroužkovat ze Starostů…
@Pajakol píše:
Já třeba vůbec nevím
Jsem na tom podobně, začala jsem třídit lístky a zůstala mi jen přední část s pokyny a druhá strana se seznamem stran ![]()
No vida - KDU by do vlády s ANO šli. A kdypak se ozvou další zájemci o korýtka?
@inkakřivák píše:
No vida - KDU by do vlády s ANO šli. A kdypak se ozvou další zájemci o korýtka?
kdu by šli i se satanem, to neni nic překvapujícího ![]()
Ne že by mne to překvapilo, to jen tak. Pro ty korýtka jsou politici ochotni celkem hodně udělat. A proto leda Svobodní nebo ODS asi.
@přírodní píše:
Když už tady někdo osočuje politiky ze lži a ohání se Okamurou, tak je to vážně k smíchuTen, který na svém facebookovém profilu nechává mazat a banovat kohokoliv, kdo s ním nesouhlasí, nebo má dotaz k programu a chce jeho vyjádření, tu bude něco kázat o přímé demokracii, neskutečné
https://www.facebook.com/…uraMiDalBan/
http://www.reflex.cz/…-smazal.htmlPříspěvek upraven 17.10.17 v 14:00
Nemažou všechny, jen některé
@přírodní píše:
Jsem na tom podobně, začala jsem třídit lístky a zůstala mi jen přední část s pokyny a druhá strana se seznamem stran
Už jsem třídila minimálně třikrát a nic. Pořád nerozhodně a samá voda.
@Anna766 píše:
lol. taky jsem tak kdysi vybíral. To chce nejdříve prostudovat program nebo sledovat předvolební diskuse. Nebo sledovat nějaké vyhodnocení debat, ale takové věci se většinou neobjevují. Jedno hodnocení jsem udělal na svém (cenzurovaném) blogu.
@ake píše:
Nemažou všechny, jen některé
A to je ta přímá demokracie v praxi?
Můj dotaz neobsahoval jediný vulgarismus, byl věcný a pro rozhodování u voleb dost podstatný, v jejich program to mají nejasné, tak jsem se zeptala a dočkala jsem se smazání komentáře a následného zabanování
Mažou teda ty, které se jim nehodí, opravdu demokratické ![]()
@přírodní vůbec mu to nepiš, pro něj je SPD prostě svaté
čím víc o nich čtu, tim víc mi přijou stejní nebo horší než komunisti
@Anna766 píše:
Já taky, takhle špatně jsem na tom ještě nebyla
Vyházím, který nepřipadají v úvahu, z té hrstky vyberu, se kterýma nesouhlasím, zůstanou mi 3-4 lístky a všechny mají v programu něco, s čím mám problém… Těch nerozhodnutých je fakt hodně ![]()
@Pidulka1991 píše:
@přírodní vůbec mu to nepiš, pro něj je SPD prostě svatéčím víc o nich čtu, tim víc mi přijou stejní nebo horší než komunisti
Co předvedl Okamura na seznamu, to byl vrchol, nijak se o něj nezajímám, jeho politika mě neoslovuje, tak jsem byla překvapená, jak vystupuje a prezentuje se, tam se spíš potenciální voliče snažil odradit… S komoušema si fakt můžou podat ruce ![]()
@přírodní píše:
A to je ta přímá demokracie v praxi?Můj dotaz neobsahoval jediný vulgarismus, byl věcný a pro rozhodování u voleb dost podstatný, v jejich program to mají nejasné, tak jsem se zeptala a dočkala jsem se smazání komentáře a následného zabanování
Mažou teda ty, které se jim nehodí, opravdu demokratické
No někteří rýpavci kladou nesmyslné otázky jako třeba Doby Tek na facebooku, tak jejich dotazy připomínají spíš trolling než vážnou komunikaci. Taky mažou když tam někdo dát odkaz třeba na blog.
@ake píše:
No někteří rýpavci kladou nesmyslné otázky jako třeba Doby Tek na facebooku, tak jejich dotazy připomínají spíš trolling než vážnou komunikaci. Taky mažou když tam někdo dát odkaz třeba na blog.
Takže takové chování vážně obhajuješ? Potom radši s tebou ukončím diskuzi včas, než mě nahlásíš a necháš zabanovat tady…
Počti si tady https://www.facebook.com/…uraMiDalBan/