Vymazání uživatele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13211
15.2.11 15:54
lemaz píše:
Petisa píše:
lemaz píše:
Teď jsem za blbce. A ostatní si tady vyřizují své problémy.

Jestli to bylo mířeno na mě, tak jsem se Ti omluvila, že to padlo zrovna na „Tvou“ diskuzi :nevim: .
Nevěděla jsem, že Tě to až tak rozlítostní :roll: .
Byl to je poznatek (rozhodně ne problém) a napsala jsem ho slušně :nevim: .

No tak radši pádím, neb tady nemůže už zřejmě nikdo nic.. zlatá uzamčená diskuze :huban: :mavam:
Nee, proboha, to nebylo přímo na tebe. jen tak povšechně. :mrgreen: Asi jsem to napsala blbě. :mrgreen:

Tak to se mi odfrklo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
15.2.11 15:54

ahojky, četla jsem diskusi livinky a čtu i tuhle, původně jsem přispívat nechtěla, ale nějak mi to nedá a mám potřebu se vyjádřit ne k livince - ale k admince - přijde mi lehké napadnout její práci, když člověk pořádně neví, co to obnáší a že to musí bejt fuška, já občas adminy lituju a obdivuju za to, co musí dokola číst za kolikrát blbiny.....
já se musím terezky zastat - mě se líbí hlavně to, že co jsem postřehla, vždycky reaguje a řeší hned, snaží se v každé diskusi určené pro adminy odpovědět co nejrychleji s radou a pomocí a někdy je to fakt rychlost a věřím, že to někdy musí bejt na bednu, proto se mi nelíbí navážení do ní - a kdo se do ní navážíte, zkuste si to, jestli se každému zavděčíte…
terezko :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.11 16:00
Any píše:
Prijde mi trosku vtipne otirat se o adminku,protoze je jina a nova :lol: ,protoze i Lesina byla kdysi nova adminka,stari vlci to preci musi vedet :lol: .A kazdy si zvykl,zvykl si i na to,ze uz tu neni klid jako driv..To je asi tak vse,co k tomu mohu,jinak uz tu bylo napsano vse.

Přece nejde o to, že je někdo jiný nebo nový, ale… No už bych se opakovala :lol:

Mně třeba nepřijde normální, že rok (??? nebo jak dlouho je ta nová verze) nefunguje pořádně ani jeden vyhledávač a kdykoli jsem se na to (mnohokrát) zeptala, tak mi na to nikdo neodpověděl. Zatímco na ptákoviny typu „nezobrazují se mi metříky“ se odpovídá hned. Proč teda nejde odpovědět i na složitější dotaz? Pak to vypadá, že eMimino odpovídá jenom na to, co se mu hodí do krámu (neříkám, že to tak je, ale jak to působí).

Teď teda jsem dostala odpověď, že to bylo nedávno zařazeno do řešení, tak aspoň že tak. Nechce se mi věřit, že jsem jediná osoba na tomto fóru, která dokáže smysluplně používat vyhledávač - proto třeba nejsem schopná pochopit, že to nikomu nevadí a že se to neřeší. A prostě o takové věci jde - vázne komunikace. Je to pochopitelně vizitka celého eMimina, bohužel můj hněv dopadl na hlavu adminky Terezy, která tu vystupuje nejčastěji (skoro se mi chce říct výhradně), tak to trochu vypadá, že za to může ona :mrgreen: Omlouvám se tímto, jestli jsem byla příliš adresná, většina věcí nejsou chybou jednotlivce, ale ono se to skládá :wink: K tomu se přidává to, že to tu v poslední době věčně nefunguje. Opět, stačí komunikovat - tehdy a tehdy budeme ladit, aktualizovat nebo co tam furt dělát :lol: , případně po výpadku, jako byl dnes ráno, napsat pardon, stalo se to a to, pojede to tehdy a tehdy (třeba na FB) a je to v pořádku, každý s tím počítá.

Možná jsem jenom moc náročný uživatel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.11 16:04
janine24 píše:
Angua píše:
janine24 píše:
Angua píše:
janine24 píše:
livinka píše:
napsala jsi to sice hezky ale i tak jsem nedoslasa senam diskusy, o cem muzu psat..... neni efektivnejsi mazat prispevky „provokaterek“ neza zamykat diskusy, jak uz tady bylo zminovano?

A od života chceš taky seznam toho, co se smí? Nebo se spokojíš se zákony, které jen zakazují to negativní? A říkají ti sankce za to? Tady jsou pravidla jasně daná. Pokud nevíš, ptej se. Pokud je porušíš, bude diskuse zamčená, ty upozorněná nebo zablokovaná.

Pro mě jasné. Transparetní.

Jj, jasné to je. A který bod teda porušila Livinka, že byla její diskuze uzamčena? A nesmí zakládat „další podobné“?

https://www.emimino.cz/…se/pravidla/
Obsahující zavádějící informace? Nevím, nejsem právník. Ale provokovat tím, že založím diskusi implikující neobvyklé, provokativní nebo provokující myšlenkové pochody, na které není možné věcně reagovat? Ve smyslu hej, myslím si, že tráva je modrá, protože jsem pánbů a kdy ta moje modrá tráva bude s puntíkama?
A není zavádějící spíš uvádějící v omyl? Jsem si to teda vždycky myslela… :think:
Vyhledala jsem definici. Zavádějící znamená mylný, nepřesný údaj, který ovlivňuje rozhodnutí v nesprávném směru („zavádí na špatnou cestu“) Nevím, jestli je to správné podle pravidel diskuse, ale pro mě to takhle ovlivňující je. Dávám informace, které mě nemají přivést ke správné odpovědi, protože sami informace prostě vylučují hledání objektivně správné odpovědi. Zakladatelka chce dokonalého muže, přestože její činy dokonalé nejsou… ale jak říkám neumím to správně definovat, možná neporušila přímo tohle pravidlo, jen z pravidel Emimina mi tohle příjde tomu nejpřesnější.

Dík, taky jsem to chtěla hledat :palec: Uff, to by bylo spíš už na filosofickou debatu :mrgreen: Podle mě to porušeno nebylo, ale je to o nějaké tom subjektivním pocitu - a právě když to není jednoznačné, tak by se podle mě zamykat nemělo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.2.11 16:08

Angu, ja to citim podobne. Nic osobniho v tom neni a beru, ze se Tereza zajizdi ;) Ale nerada bych se dockala, ze se nejaky temata (treba ockovani) budou zamykat, protoze by se mohlo neco dit :-? Myslim, ze neni problem si na nekolikastrankovy diskuzi vytipovat provokatery a ty, kterym nejde o diskutovani, ale spis o urazeni a jizlivosti…a toho pres SZ varovat. I kdyz chapu, ze uzamceni je daleko jednodussi.

A taky si o svym case rozhoduju rada sama ;) Pokud mne tema nezajima a myslim si, ze je to ztrata casu, proste tam nepujdu a nebudu vsechny zachranovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.11 16:09
sajinda píše:
já se musím terezky zastat - mě se líbí hlavně to, že co jsem postřehla, vždycky reaguje a řeší hned, snaží se v každé diskusi určené pro adminy odpovědět co nejrychleji s radou a pomocí a někdy je to fakt rychlost a věřím, že to někdy musí bejt na bednu, proto se mi nelíbí navážení do ní - a kdo se do ní navážíte, zkuste si to, jestli se každému zavděčíte…
terezko :potlesk: :palec:

Saji, tak třeba tu https://www.emimino.cz/…zarku-60577/ Proč jsem nedostala odpověď, ale věci za 40,–, které fungují, se řeší? A nejde o to, kdo je admin, ale že bych čekala, že na to někdo něco napíše. Zvlášť, když se ptal :nevim:

To teď vypadá, že to řeším, protože se mě osobně dotklo, že mi někde někdo neodpověděl, ale fakt ne… Jenom to prostě působí fakt hrozně a to mi na tom vadí. Hodně si všímám, že se odpovídá jenom na něco - a nejde o to, kdo to byl nebo nebyl, jde o prezentaci celého webu :nevim: Pokud nemá admin čas odpovědět, tak ať se neptá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.11 16:10
asha píše:
Angu, ja to citim podobne. Nic osobniho v tom neni a beru, ze se Tereza zajizdi ;) Ale nerada bych se dockala, ze se nejaky temata (treba ockovani) budou zamykat, protoze by se mohlo neco dit :-? Myslim, ze neni problem si na nekolikastrankovy diskuzi vytipovat provokatery a ty, kterym nejde o diskutovani, ale spis o urazeni a jizlivosti…a toho pres SZ varovat. I kdyz chapu, ze uzamceni je daleko jednodussi.A taky si o svym case rozhoduju rada sama ;) Pokud mne tema nezajima a myslim si, ze je to ztrata casu, proste tam nepujdu a nebudu vsechny zachranovat :mrgreen:

Dík, přesně tak jsem to myslela :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
15.2.11 16:12
Angua píše:
Any píše:
Prijde mi trosku vtipne otirat se o adminku,protoze je jina a nova :lol: ,protoze i Lesina byla kdysi nova adminka,stari vlci to preci musi vedet :lol: .A kazdy si zvykl,zvykl si i na to,ze uz tu neni klid jako driv..To je asi tak vse,co k tomu mohu,jinak uz tu bylo napsano vse.

Přece nejde o to, že je někdo jiný nebo nový, ale… No už bych se opakovala :lol:

Mně třeba nepřijde normální, že rok (??? nebo jak dlouho je ta nová verze) nefunguje pořádně ani jeden vyhledávač a kdykoli jsem se na to (mnohokrát) zeptala, tak mi na to nikdo neodpověděl. Zatímco na ptákoviny typu „nezobrazují se mi metříky“ se odpovídá hned. Proč teda nejde odpovědět i na složitější dotaz? Pak to vypadá, že eMimino odpovídá jenom na to, co se mu hodí do krámu (neříkám, že to tak je, ale jak to působí).

Teď teda jsem dostala odpověď, že to bylo nedávno zařazeno do řešení, tak aspoň že tak. Nechce se mi věřit, že jsem jediná osoba na tomto fóru, která dokáže smysluplně používat vyhledávač - proto třeba nejsem schopná pochopit, že to nikomu nevadí a že se to neřeší. A prostě o takové věci jde - vázne komunikace. Je to pochopitelně vizitka celého eMimina, bohužel můj hněv dopadl na hlavu adminky Terezy, která tu vystupuje nejčastěji (skoro se mi chce říct výhradně), tak to trochu vypadá, že za to může ona :mrgreen: Omlouvám se tímto, jestli jsem byla příliš adresná, většina věcí nejsou chybou jednotlivce, ale ono se to skládá :wink: K tomu se přidává to, že to tu v poslední době věčně nefunguje. Opět, stačí komunikovat - tehdy a tehdy budeme ladit, aktualizovat nebo co tam furt dělát :lol: , případně po výpadku, jako byl dnes ráno, napsat pardon, stalo se to a to, pojede to tehdy a tehdy (třeba na FB) a je to v pořádku, každý s tím počítá.

Možná jsem jenom moc náročný uživatel :nevim:

Jo tak takhle bych to brala jako kritikou prispet ke zlepseni emimina :wink: :lol: .To predtim bylo jen pouhe vyrypkavani 8-),ktere kritizovanemu neda nic..

Chodim sem pres 7let,takze si pamatuju predesle adminy a kdyz Lesina zacinala.Porad,celou dobu,je co zlepsovat. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.11 16:17

Any, tak to já bohužel nepamatuju, ale s formou komunikace za Lesiny jsem byla spokojená. Kdo mě zná, tak ví, že jsem člověk, který dokáže pochopit cokoli - i kdyby to tady týden nefungovalo a nikdo neodpovídal ani na dotazy o zobrazování metříků. Ale je potřeba říct, co se děje, proč to tak je a kdy to bude lepší :lol:

Takhle je to strašně neprůhledné a lidi se snadněji samonaserou :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.2.11 16:21

Tak zvlast ty vypadky by snad nebyl problem ohlasit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
15.2.11 16:26

Pokud odpověd na problém znám, do diskuse hned odpovím. Dotazy technického rázu předávám programátorovi a až získám odpověď, do diskuse zareaguju. Programátor požadavek zapracoval - i když tedy ještě u vyhledávání není vysvětlující návod - je možné v diskusi hledat pomocí znaku hvězdičky. Tzn. zadáte např. myčk* a vypadnou vám diskuse, ve kterých se objevuje tento základ slova. Připravuje se i úprava vyhledávání v Bazárku.

Rozhodně nemám nízké mínění o rozhodovacích schopnostech uživatelek eMimina, ale jak bylo i z diskuse patrné, reagují do nich lidé, kteří pozadí tohoto nicku neznají a ti poté ten čas ztrácejí.

Adminka Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.2.11 16:31
admin píše:

Rozhodně nemám nízké mínění o rozhodovacích schopnostech uživatelek eMimina, ale jak bylo i z diskuse patrné, reagují do nich lidé, kteří pozadí tohoto nicku neznají a ti poté ten čas ztrácejí.

Adminka Tereza

To je uskali internetu, je to kazdyho vec :nevim:
Ja mam porad pocit, ze spousta zbytecnych tlachacich diskuzi by se nezakladala, kdyby fungoval chat, jako kdysi, neuvazuje se o tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.11 16:32

Oooo, za hvězdičku velice děkuji! Paráda! :palec:
(Můžu ještě troufale OT - všimla jsem si, že když hledám v uzavřené skupině podle uživatele, nenajdou se mi všechny jeho příspěvky ze všech diskuzí, které tam jsou… Aspoň mám ten pocit teda :oops: :lol: )

Já osobně bych asi na dotazy, které neumím odpovědět napsala, že je předávám k řešení - ono je to podle mě pro lidi lepší, že ví, že to někdo zaregistroval :nevim: Není totiž vidět, že to admin četl, když nic nenapíše… Je pravděpodobné, že v tom je u mě celý problém :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
15.2.11 16:37

anguo - Terka Ti viz. výše v podstatě odpověděla, proč jsi v té diskusi, co jsi dávala odkaz, nedostala odpověd.Tvůj dotaz byl technického rázu - terka tudíž odpověd rovnou nevěděla, to, kdy jí někdo z adminů, který má na starosti technickou stránku, odpoví, terka neovlivní. tak jsem myslela to, že je jednoduché kritizovat jednoho člověka, když do toho nevidíš. přijde mi, že jsi se právě tady pustila přímo do terky, já zase vidím to, že není jednoduché se všem zavděčit a dle toho, jak terka kam reaguje, mi přijde, že se právě snaží dělat maximum a proto mi Tvá kritika na její jméno přišla trochu podpásová. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
15.2.11 16:45
asha píše:
To je uskali internetu, je to kazdyho vec :nevim:

Ano, to jistě je, ale je v pravomocích administrátorů na stránce nastavit taková pravidla, která ochrání většinu od provokující menšiny.

Na chat se zeptám.

Adminka Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová