Co mě čeká při výslechu na policii?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
440
18.11.13 13:25

To fakt, proč jsi je neprodala znovu a peníze nevrátila? O iPhony za 3500 určitě někdo projevil zájem.

• načítám...
1654
18.11.13 13:26

Jak NIKOHO neokradla? Přivlastnila sis peníze, které ti nepatřily. Co to asi tak je?

• načítám...
1654
18.11.13 13:26

Dost mě (jsem prodejce PC a mobilů) zajímá, co to bylo za iPhony.

• načítám...
585
18.11.13 13:27

A máš to písemně, že jste se dohodly na splátkách? Určitě bych s sebou vzala všechny dokumenty a mailovou komunikaci.. Třeba se to vysvětlí a nebude to „takové horké jak to vypadá“.

• načítám...
Anonymní
18.11.13 13:28

Tak děkuji, vyřeším si to. Já nikoho neokradla. Ptala jsem se spíš jestli někdo již u výslechu byl, to je celé.
Děkuji a ahoj

• Upravit
Anonymní
18.11.13 13:29
@KattyK píše:
A máš to písemně, že jste se dohodly na splátkách? Určitě bych s sebou vzala všechny dokumenty a mailovou komunikaci.. Třeba se to vysvětlí a nebude to „takové horké jak to vypadá“.

Vše mám, i sms.

• Upravit
Uju
6750
18.11.13 13:29
@Anonymní píše:
Vysvětlila jsem paním že jsem na RD a řekli že ok a splácím jim to.

Telefonicky nebo písemně???To je dost důležitý.

• načítám...
2562
18.11.13 13:30

@Allons-y Myslím, že bezdůvodné obohacení. A navíc půjčující má nárok na přiměřenou odměnu. Koukej jim nabídnout něco navíc, zakladatelko, jestli se chceš ještě podívat na sebe do zrcadla a navíc nemít napařenou třeba podmínku. Prostě snažit se to vyrovnat dohodou. V jiné diskuzi o ukradeným platu vitamínů za 25,– zakladatelku rozcupovaly místní dokonalé a tady je 7 litrů v klidu, ještě jí chudince sepište, co s sebou! Výpisy, maily, svačinu, bačkory a kapesník na účinné bulení, jak je chudák na rodičáku. A hlavně jim jako bonus řekni, žes to vybrala omylem v TUNISU NA DOVČE. Policajti i paní budou odvařené a hned ti zbytek splátek odpustí! Komu není shůry dáno…

• načítám...
639

Hele, co kdyby to bylo obráceně. Ty bys poslal někomu celou svojí rodičovskou a on by ti to pak splácel. Líbil, o by se ti to? Podle mne sis prostě půjčila, telefony nemáš a dobře si s těma babama vyje…

• načítám...
Uju
6750
@Anonymní píše:
Vše mám, i sms.

Tak to je dobře, že máš vše písemně. Všecho to nezapomeň vzít sebou.

• načítám...
17565
18.11.13 13:31

I je zvláštní, že prodává dva iPhony, a na každý se najde zájemkyně se stejným scénářem - dobírka nedobírka, pošle prachy, souhlasí se splátkama :nevim: Podle prvního příspěvku mi to skoro přišlo, že v prodeji byl jeden iPhone a dvě dámy si ho chtěly koupit dohromady, ale pak zakladatelka psala, že šlo o dva přístroje…tož nevím

• načítám...
5164
18.11.13 13:32

Zakladatelko, promiň, ale jedná se o bezdůvodné obohacování. Peníze ti přišly za zboží, z obchodu sešlo a tys měla peníze vrátit celé zpátky. Že sis udělala luxusnější dovolenou na cizí úkor je jenom tvůj problém. Pokud podaly trestní oznámení obě ženské, tak už to není jenom přestupek. Písemná komunikace o splátkách ti může ale také nemusí pomoct. Plusem je, že jim tento měsíc posíláš poslední splátku. Ono záleží, koho chytneš u výslechu.

• načítám...
639
18.11.13 13:33

Taky mi to tak přijde. Prostě zlodějina

• načítám...
novo123
18.11.13 13:33

U soudu se prý oficiálně maily jako důkaz neuznávají, může se k nim přihlédnout a prý je to hodně o rozhodnutí soudce, ale u výslechu si myslím, že by ti pomoct mohly, cokoli, co podpoří tvoji verzi. Jinak souhlasím s holkama, nechápu, jak si můžeš nevšimnout sedmi tisíc na účtu a utratit to 8o

• Upravit
1654
18.11.13 13:34

@Anjes tak. exManželovi omylem poslali dvakrát výplatu. Né, že by se to nehodilo, ale taky jsme to nemohli vybrat a pak to posílat firmě zpátky po pětikilu :lol:
vůbec jsme na to nesměli sáhnout a modlili jsme se, aby nic nestrhli dřív :cert:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák