Prášky na hubnutí Weight Loss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kadala
29.5.12 07:36

Anonymní

Neodpovídáš, proč je v tvých příspěvcích takový rozdíl. Na začátku května píšeš, že jiným způsobem hubnutí máš dole 9 kg a tablety už nikdy nechceš. To beru, ale za 3 neděle nato máš 3 kg navíc, protože bereš tablety ? Proč jsi přestala hubnout podle poradny ? Nebo proč vůbec sem píšeš ? Vždyť si odporuješ.

• Citovat
  • Upravit
Kubka
29.5.12 10:46

Děkuji všem za příspěvky, právě mi ušetřily 990,–Kč. Nejsem příznivcem léků na hubnutí, na zázraky nevěřím. Ale ta reklama vypadala tak věrohodně. V diskuzi pod článkem byly samé pozitivní reakce. Už jsem chtěla objednat, ale naštěstí jsem objevila tuto diskuzi. Musíme se smířit s tím, že bez změny ve stravování a bez trochy pohybu to zkrátka nepůjde. Držím všem pěsti při hubnutí i bez zázračných léků.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
29.5.12 11:02

Kubka

Každý, kdo přispívá do této diskuze s dobrým úmyslem pravdivě vylíčit trable kolem nefungujících tablet Weight Loss a tedy okrádání důvěřivých zákazníků a to jsme byli všichni, je potěšen tím, když touto diskuzí někomu pomůžeme než vydá částku, která je pro mnohé z nás dost vysoká. Nehledě na to, že vznikají i zdravotní problémy z užitých tablet. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.5.12 15:31

Nechapu na co mam odpovedet!Tablety jsem zacala brat 5.kvetna a vcera jsem napsala prispevek poprve.Vite uz mam sva leta a jen jsem se potrebovala nekomu sverit a opravdu nevim cim jsem se vas tak dotkla.Pro mne je tech tisic korun opravdu hodne a je mi jen lito,ze jsem tak naletela.Clovek cloveku by mnel byt oporou,nemyslite?A mimo jine,ja Vam taky netykam.Preji vsem hodne lasky a dusevni pohody.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
29.5.12 17:14

Anonymní

Tak se podívejte, vážená, na stranu 27. Není to váš příspěvek ? A pokud ne, zvolte si jiný nick.
A mimochodem, možná je mi víc než vám. A v těchto diskuzích se běžně tyká,vůbec nezáleží na věku.

• Citovat
  • Upravit
2
29.5.12 18:00
@Kadala píše:
Tak se podívejte, vážená, na stranu 27. Není to váš příspěvek ? A pokud ne, zvolte si jiný nick.
A mimochodem, možná je mi víc než vám. A v těchto diskuzích se běžně tyká,vůbec nezáleží na věku.

No samozdrejmne ze neni!Omlouva Vas jen velmi vysoky vek,to uz tak nekdy byva :zed: ze jó!Jak jsem jiz uvedla,vcera jsem napsala poprve a dnes mohu rict,ze dnes naposled.Uroven diskuze,typu KADALA je opravdu blahodarna,skoda casu!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadala
29.5.12 18:57

SEDM

Tak se mi přece jen zdá, že ten váš věk bude vyšší než můj. A opravujte si, prosím, hrubky. Možná jen ten věk vás může omlouvat.
Ani já na vás už nechci reagovat. A moje příspěvky se nelíbí hlavně té druhé straně. :lol:

• Citovat
  • Upravit
2
29.5.12 19:21

Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …Mozna by bylo lepsi vymyslet neco sama a ne jen papouskovat to co uz jini napsali.A nebyla bych si tak jista,ze se vubec nekomu ty Vase zblechty mohou zamlouvat :jazyk: A skryvat svou slabost za obvinovani jinych,to jste opravdu hluboko klesla!Trochu se zamyslete sama nad sebou!Jó svet se netoci jen kolem Vas,to si uvedomte VAZENA.Tak sbohem a preji zdravy rozum. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
paja05
30.5.12 14:38

reklamace

Také jsem objednala jedno balení, účinek samozřejmě žádný, tak jsem vrátila prázdné balení na adresu ze které to přišlo. Vrátilo se mi zpět s přelepem na obálce a upozorněním, že jestli chci zboží reklamovat a vrátit peníze, tak to musím zaslat do Polska. Tak jsem tak učinila, zaslala prázdné balení s popisem neúčinnosti a s žádostí o zaslání peněz složenkou doporučeně do Polska za 58,–Kč dne 19.3.2012. Do dnešního dne se samozřejmě nic nedělo, tak jsem volala na tel: 228880736 kde mi paní s hrozným přízvukem vysvětlovala, že musím zaslat na polskou adresu žádost o vrácení peněz, s přesným popisem, jak jsem to brala, co jsem jedla, jestli jsem cvičila a číslo účtu. Složenkou peníze posílat nemůžou a žádost e-mailem taky nejde. Nechce se mi jim sdělovat číslo účtu. Jsou to podvodníci a nemělo by jim to procházet.

• Citovat
  • Upravit
Kadala
30.5.12 15:38

paja05

Bez obav jim číslo účtu pošli, peníze totiž jinak nevracejí. Mě za 1 využívané baleni tablet poslali 881,–Kč. Kdyby sis přečetla celou diskuzi, nebo jenom to, co psala bessi a já, dověděla by ses o tom všechno.
Když teď proti mě útočí Anonymní = SEDM, doporučuji ti přečíst diskuzi od bessi, ta musela reklamovat 2×, aby dostala od nich vše. Ale to číslo účtu je nutné. Já zpočátku také nevěřila a nechtěla jsem jim ho poslat, bessi mě přesvědčila a udělala dobře. Je to fajn děvče, které bohužel také vyštvali z diskuze, jinak svými příspěvky pomohla mnohým, aby se nedali a reklamovali.
Myslím, že by to nemělo být složitější, i když už uplynulo 60 dní od koupě. Když už jsi to poslala, zkus to a nedej se. Jestli máš kopii dopisu, který jsi poslala při té první reklamaci, ofoť ho a přilož. Klidně dopiš vysvětlení, že jim nevěříš a nechtěla jsi poskytnout číslo účtu. Kdybys tam volala, chtěj pana Bogdanského Roberta, že slíbil pomoci. Také ho najdeš v diskuzi, pak už s námi nekomunikoval, ale myslím si, že to může ovlivnit. Je to Čech a je na tom čísle telefonu také. Neznám ho ani jsem s ním nikdy po telefonu nemluvila, ale možná je jediný, který pomoct může.
A přeji ti úspěch. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
paja05
30.5.12 15:44

Kadala

Děkuji za radu, ano, úplně celou diskuzi jsem nečetla. Udělám přesně to, jak píšeš. Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
teki
31.5.12 15:07

kadala

Tak konečně mi dnes poslali peníze,ale bohužel místo 2670 jen 1707,50 kč. :( Tak jsem jim psala email a jsem zvědavá jak mi to překontrolujou. No jo,byla jsem hloupá,že jsem si obědnala rovnou tři balení. 8o

• Citovat
  • Upravit
Kadala
31.5.12 15:32

teki

No to je nestydatost. Když už něco odečtou, tak bych řekla těch 109,–Kč na poštovné, o ty jsem se s nima také nehádala, nechala jsem to být. Ale tohle, to vypadá, že to dělá každý z nich jinak a zkoušejí, na co zákazník přistoupí.
Nedej se, znovu napiš, musíš ostře, ale přitom se nenech vyprovokovat, buď slušná. Možná bys mohla i zavolat na to číslo a chtít pana Bogdanského, nemluv s nějakou Polkou.
Já jsem do dopisu ještě ofotila tu část na konci jejich nabídky, kde slibují zaručené vrácení peněz. Podle mě ti musejí vrátit všechno. Nenech to jen tak.
Držím palce a určitě dej vědět.

• Citovat
  • Upravit
teki
31.5.12 16:47

Kadala

To neboj,já jsem jim do balíku taky vytiskla jejich stránku kde je vše na 100% a koukám,že ani tak to nebrali. No uvidíme co napíše,ale musim říct,že už chci aby bylo po všem a jsem ráda,že mi vůbec něco přišlo. Po pravdě kdybych nenašla tuhle stránku,tak bych asi tolik nebojovala a díky Vám ano.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
gvenda
31.5.12 18:33

gvendolína

Už to beru týden a zhubla jsem 4kg. Omezila jsem jídlo co to vydržím a chodím na procházky.Nemám skoro hlad ani chutě.Jsem schopná jen párkrát za den si trochu zobnout.Potřebuji zhodit ještě 20kg. KOupila jsem si 2balení. To mi nebude stačit a myslím, že i po tom jestli se mi to povede tak budu muset prášky brát dál abych si udržela výsledek. Čtu diskusi, jsem jediná komu to zabralo? MOžná bych mohla se stejným výsledkem brát něco levnějšího?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková