Zlozvyky našich partnerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24603
28.4.11 15:04
skymaggie píše:
Tak já teda taky přidám i své zlozvyky,aby se neřeklo a že jich mám :lol: :lol:
Tak například, vždycky,když si vezmu čistou skleničku,tak ji musím před nalitím pití ještě jednou vypláchnout..Před jakýmkoliv odchodem z domu musím jít ještě čůrat,jinak by se mi hned za dveřma začalo chtít :dance: ..Když jdeme občas do restaurace,musím si vždy vydrhnout příbory před jídlem…Z nově otevřené zubní pasty vždycky malý kousek vytlačím a spláchnu do umyvadla..Pořád si umývám ruce,ale fakt každou chvilku..Na veřejných WC si nikdy nesednu a zásadně se nedotýkám tamních klik..
No,má to ještě dlouhé pokračování,ale teď nějak přemýšlím, jestli nemám nějakou obscesi spojenou s čistotou,asi jo,ale nevadí mi to a přítel se tím náramně baví :lol: :lol:

spis me propominas pana Monka jeslti sas nato divala :mrgreen: ja si zas musim ruce porad natirat kremem :mrgreen: kazdou chvilku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
28.4.11 15:07
1simona1 píše:
skymaggie píše:
Tak například, vždycky,když si vezmu čistou skleničku,tak ji musím před nalitím pití ještě jednou vypláchnout..Před jakýmkoliv odchodem z domu musím jít ještě čůrat,jinak by se mi hned za dveřma začalo chtít :dance: ..Když jdeme občas do restaurace,musím si vždy vydrhnout příbory před jídlem…Z nově otevřené zubní pasty vždycky malý kousek vytlačím a spláchnu do umyvadla..Pořád si umývám ruce,ale fakt každou chvilku..Na veřejných WC si nikdy nesednu a zásadně se nedotýkám tamních klik..
No,má to ještě dlouhé pokračování,ale teď nějak přemýšlím, jestli nemám nějakou obscesi spojenou s čistotou,asi jo,ale nevadí mi to a přítel se tím náramně baví :lol: :lol:
spis me propominas pana Monka jeslti sas nato divala :mrgreen: ja si zas musim ruce porad natirat kremem :mrgreen: kazdou chvilku

Jojo,já jsem Monk jak vyšitý :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
28.4.11 15:33
1simona1 píše:
skymaggie píše:

ahoj na ty ruce sem zapomně+la to já dělam taky. bez umytých rukou bych neudělala nic nutim do toho i ostatní, to že to dělam já, je všem srdečne jedno, ale že třaba manžu , nebo moji mamku pošlu umejt ruce než budou krmit prcka přitom si je před 5 minutama myli, to mužou všechny vomejt :lol: nu a na záchody taky nesedam a ne jen na ty veřejný i když dem na návštěvu tak většinou ne-e

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.11 16:31

Zlozvyků mám můj hodně :D. První, který mne vytočí totálně je, že špinavé nádobí naskládá na linku - ono se umyje samo. Máme myčku a i když je prázdná, tak to dělává. Naučený od maminky :pocitac: . Druhý zlozvyk - např. sáčky, kelímky od jogurtu, skořápky od vajíček hodí do dřezu nebo nechá na lince. :pocitac: Koš je asi daleko, prý nestíhá. Taky naučený od maminky, uklidila to ona nebo sestry. Další zlozvyk je ten, že nechává své oblečení, kde se dá. V ložnici, obýváku, koupelně. :nevim: Pak má někdo přijít na návštěvu. Já mu vybrblám a on to tedy laskavě uklidí, chviličku mu to zůstane - pár dní a pak znovu. Na zabití. Každý má zlozvyky, ale dokáže to neskutečně vytočit. Ohledně toho odpadu, který nevyhazuje. Nachystala jsem mu krabičku, kde to má dávat a napsala jsem mu tam, že to má na odpad. Prý je to ale moje vizitka, když není v kuchyni uklizené. Jsem mu nadala, že nejsem jeho služka a byla tichá domácnost. Uklidil :lol:

• Citovat
  • Upravit
466
28.4.11 19:32

Parádní téma. Aspoň vidím, že ten můj milovaný není jediný, kdo nechává zásadně špinavý prádlo tam, kde ho svlékne. Taky u jídla mlaská, ale jen doma. Špinavé nádobí nedává do dřezu, ale zásadně vedle něj na linku. Když chci odjet z domova ve dvě, řeknu mu, že jedeme v jednu. Boty nechává uprostřed předsíně, že se o ně každou chvíli někdo přerazí. V autě hází obaly a kelímky zásadně na sedadlo spolujezdce. Taky pořád všechno hledá, protože to hodí kamsi a zapomene kam. Pořád pracoval. Když si hrál s dětma, když jsme šli na návštěvu, když jsme se dívali na telku, když jsme šli na procházku, když jsme si povídali. Bylo to fakt děsný, protože pak pořádně nevnímal, co mu kdo říká a potom se divil, že neví že třeba jedeme k doktorce. Prostě nevnímal.
Co mě ale doopravdy vytáčelo - všude nechával ležet nářadí. Po zemi nejčastěji. Klidně nechal na koberci kleště, bodla, nože, jehly. Horem dolem jsem mu mohla říkat, že si to má po sobě uklízet. No teprve až si malej strčil do pusy jehly, tak si aspoň nářadí pořádně uklízí.
Toho by bylo, ale fakt jsou to vesměs maličkosti. A ty velký zlozvyky se snaží odstranit. Já jsem třeba taky docela bordelářka. Vždycky si vyndám hafo věcí, se kterými budu pracovat a pak mám všude hromady všeho. Nebo třeba prádlo, poskládám ho a dva týdny leží v obýváku na hromádkách než se uklidí do skříní. A mlíko taky piju z krabice, někdy. Nedávno jsme pospíchali, jeli jsme pryč na týden a já nechala špinavý hrnec na sporáku. No, po návratu skoro pochodoval.
Někdo se ptal, jestli my ženy jdeme za chlapem do práce a tam mu pomáháme, že pak po něm chceme, aby pomáhal doma. Já pracuji s přítelem. Takže ano. Pomáhám mu v jeho práci hodně. A on pak musí pomáhat doma mě. Jinak bychom nestíhali vůbec nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
28.4.11 22:24
eManzelkaAmama píše:
Na jednu potřebu vypotřebuje půl ruličky toaleťáku a když ucpe hajzl, tak volá - a kde je ten zvon? :/
Po holení nechá chlupatý umyvadlo.
Není schopnej si vyměnit baterky u kartáčku, tak když dojdou čistí si zuby bez „proudu“ :D .
Smrká jak slon - tuduuuuu a přes celou ulici.
Pořád zapomíná zavírat okýnka v autě, nejlíp v myčce.
Jo a , všude nechává skleničky :/
A taky si sundává ponožky naruby a nedokáže je obrátit!
A nejvíc miluju kapesníky a různé věci zašité v nejtemnější části bundy, mikiny, kalhot :DAle jinak ho miluju :D

Teď jsem dostala záchvat smíchu. Úplně v tom vidím svého „miláčka“. Hlavně v tom smrkání. :lol: :-D , jako slon. A nejlepší je, když to začne dělat, když se to „nejvíce“ hodí. Např. v obchodě, kde se za námi všichni nakupující otáčí, nebo mi takhle začne troubit do filmu, to bych taky vyletěla z kůže. No a ty skleničky??? :mrgreen: to už radši ani neřešim. :-D Díky za zlepšení nálady…jsem moc ráda, že v tom nejsem sama a jak jsem tak četla, tak na tom ještě nejsme tak hrozně. 8-o :dance: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.11 23:23
Justinka píše:
eManzelkaAmama píše:
Na jednu potřebu vypotřebuje půl ruličky toaleťáku a když ucpe hajzl, tak volá - a kde je ten zvon? :/
Po holení nechá chlupatý umyvadlo.
Není schopnej si vyměnit baterky u kartáčku, tak když dojdou čistí si zuby bez „proudu“ :D .
Smrká jak slon - tuduuuuu a přes celou ulici.
Pořád zapomíná zavírat okýnka v autě, nejlíp v myčce.
Jo a , všude nechává skleničky :/
A taky si sundává ponožky naruby a nedokáže je obrátit!
A nejvíc miluju kapesníky a různé věci zašité v nejtemnější části bundy, mikiny, kalhot :DAle jinak ho miluju :D
Teď jsem dostala záchvat smíchu. Úplně v tom vidím svého „miláčka“. Hlavně v tom smrkání. :lol: :-D , jako slon. A nejlepší je, když to začne dělat, když se to „nejvíce“ hodí. Např. v obchodě, kde se za námi všichni nakupující otáčí, nebo mi takhle začne troubit do filmu, to bych taky vyletěla z kůže. No a ty skleničky??? :mrgreen: to už radši ani neřešim. :-D Díky za zlepšení nálady…jsem moc ráda, že v tom nejsem sama a jak jsem tak četla, tak na tom ještě nejsme tak hrozně. 8-o :dance: :-D

A já mu vždycky říkám: ,,smrkej potichu" :D a jeho odpověď zní vždycky stejně: ,,jsem slon v říji a ukazuju těmhle kravaťákům jakou mám pěknou babu" :D tím mu vše odpustím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.11 23:34

I když, tohle nejsou zlozvyky jako zlozvyky :D spíš úchylky:

Všechno mi musí ladit, i toaleťák s výmalbou WC :D
Neustále si myji ruce, nosím sebou antibakteriální gel a taky krém :D
Nevyjdu bez žvýkaček nebo ústního spreje.

Jé, to se spíš chválím :D takže teď ty fakt blbý zlozvyky :F
Stydím se, ale často zapálím svíčku a jdu třeba na 3 minuty pryč. Vím, že je to nebezpečné, ale mě to v tu chvíli nedojde.
Jsem šílená perfekcionalistka.
Kouřím, ale to můj muž taky.
Kouknu na čas, ale stejně se za pět sekud kouknu znova (manžela vytáčí, když se ptám) :D
Jsem lenoch, takže radši půl hodinu zadržuju čůrání, než abych šla na WC.
Pokud si něco nezapíšu do diáře, tak to pro mě neexistuje.
Neustále si kontroluju - mobil, náušnice a dvě znamínka na obličeji :D
Při čištění zubů nechávám zaplou vodu :F manžel mi ji pořád vypíná.

Jó a když je někdo nudnej a zdlouhavej, tak na něj nevědomky strašně mrkám :D kamarády dohalním k sílenství, ale aspoň ví, kdy končit.

No, naštěstí to nejsou ty nejhorší :D ty si nepamatuju, ale asi řeknu manželovi ať je sem napíše :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
28.4.11 23:55

:mrgreen: všude stejný - nebo aspoň podobný…

*Manžel krájí pečivo na lince, pak otevře první šuplík s příborama a ty drobečky do něj pečlivě smete… :cert: :cert: :cert:
*Bábovku si zásadně ukrojí horkou, ale třeba u perníku čeká, než vystydne… :pocitac:
*Ponožky sundává do „kuliček“…
*Pořád hledá klíče (!za sedm let ještě nepochopil, na co je věšáček hned u dveří…)
*Když vyleze ze sprchy, tak se na 100% postaví mokrýma nohama vedle předložky (asi si značí teritorium… :nevim: :lol: )
*Jo a vždycky uklidí auto tak, že já musím couvat z garáže ven… :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
29.4.11 07:29

Když to tady tak čtu, asi mám těch zlozvyků víc, než přítel :zed: U něj mě vytočí, když si vyměňujem názory, já jsem v právu :mrgreen: a on mi řekne, jestli jsem se už uklidnila, to se nas…u ještě víc :pocitac: No a pak asi to, že si brambůrky, oříšky a tak, bere plný hrstě a rve si to do pusy a padá mu to všude. A já to mlíko taky piju z krabice, vodu rovnou z flašky, a největší - spíš úchylka - jelení lůj. Mažu si rty snad každých 5 minut, po každým pití, jídle, puse, i jen tak, nesnesu suchý rty :mrgreen: takže se všude válej moji jeleni :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
29.4.11 14:57

jo a taky mě rozčiluje, když něco hledá v lednici, já mu přesně popíšu, kde to je a on to nevidí. Poprudí mě tak, že se musím zvednout a jít se podívat, no samozřejmě, že je to přesně na místě, které jsem řekla.
(lednička zaměnitelná s čímkoliv jiným) :mrgreen: :twisted: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
29.4.11 15:00
Kristanka píše:
jo a taky mě rozčiluje, když něco hledá v lednici, já mu přesně popíšu, kde to je a on to nevidí. Poprudí mě tak, že se musím zvednout a jít se podívat, no samozřejmě, že je to přesně na místě, které jsem řekla.
(lednička zaměnitelná s čímkoliv jiným) :mrgreen: :twisted: :pankac:

Presne jak muj........citujem :Simi kde je maslo???
v lednici…
kde?…
tam kde vzdy…
je ho nevidim.....
tak otevri oci..
no tam neni…
ja sa naseru a vstanu…opdsunu jine veci a co tam,?? no maslo… :mrgreen:
a muj..aha no to si mela rict ze vzadu :cert: :cert: :cert: to ma tak rozcili :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
30.4.11 00:24
Mína13 píše:
Zakladatelko: 100% souhlas :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
mishelka píše:
ahoj holky, tolik reakcí jsem ani nečekala. A u některých jsem se vyloženě pobavila. Některé jako by popisovali mého chotě :mrgreen:
Děkuju Vám moc za všechny reakce.
Jen co mě mrzí, že se vždycky najde někdo, kdo se prostě musí vmísit a dělat dusno (Lamiia), místo aby se buď přidal, pokud ho dané téma oslovilo a nebo, když ho toto téma nebaví nebo rozčiluje prostě odešel a nechal ostatní v klidu.
Toto téma jsem založila přesně z těch důvodů jak už holky (Rybana, Mína13 a spoustu jiných) psaly. Abychom se trochu odreagovaly, pobavily se a trochu se zasmály. Ne jako posměch našim partnerům nebo jejich pomlouvání. A pokud to někdo nechápe nebo nechce chápat, ať už třeba proto, že rád poučuje, nebo si prostě potřebuje tímto moralizováním zvyšovat sebevědomí, tak takového člověka je mi líto a byla bych moc ráda, kdyby dál neotravoval ostatní, kterým se téma líbí a mají k němu co říct.Takže kočky, ještě jednou díky za reakce… jste suprové :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Zakladatelko to se dalo čekat že nás tu někdo zmoralizuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Minuškoo čáááu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
30.4.11 01:22
Lizbeth píše:
A ted k tématu..Můj muž není ani nechutný ani bordelář , ale často si mě plete s informačním centrem.
Stojí před lednicí a ptá se mě do obýváku, zda máme máslo :cert:
Stojí u okna a ptá se mě do obýváku, jak je venku :cert:
Když vystrčením ruky z okna zjistí jak je venku, zeptá se mě, zda si má vzít svetr :cert:
Ptá se mě, zda si už má umýt vlasy. :cert:
Neumí hledat a cokoli najít..atd..

Ježíš Lizbeth, to je přesně u nás ale jako přes kopírák 8-o
Jinak ještě taky pořád přepíná kanály a loví ten správný pořad. Když nepřepíná, aspoň něco ladí, zvuk, barvy, obraz, rozlišení…
Furt všechno kontroluje, zavřenou ledničku, vypnutou konvici, zamknutá vrata, okna, dveře… 2× se vrátí to zkrontrolovat, než odjedeme na hodinový nákup :-)
A taková obchůzka před spaním mu zabere tak 15 minut.

Jo a já jsem náááááááladová až na půdu, radikální, koušu si kůžičku kolem nehtů a furt se někde škrábu. Typická neuroza :lol:
Pokládám věci přesně na kraj stolu, to může manžela trefit, ale co máme aktivní Adušku tak si to hlídám a hodně se to zlepšilo. Zapomínám na všechno co si nenapíšu a rychlejc mluvím než myslím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
1.5.11 18:38

Jájííí ahojky :hug:

jajinka veverka píše:
Mína13 píše:
Zakladatelko: 100% souhlas :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
mishelka píše:
ahoj holky, tolik reakcí jsem ani nečekala. A u některých jsem se vyloženě pobavila. Některé jako by popisovali mého chotě :mrgreen:
Děkuju Vám moc za všechny reakce.
Jen co mě mrzí, že se vždycky najde někdo, kdo se prostě musí vmísit a dělat dusno (Lamiia), místo aby se buď přidal, pokud ho dané téma oslovilo a nebo, když ho toto téma nebaví nebo rozčiluje prostě odešel a nechal ostatní v klidu.
Toto téma jsem založila přesně z těch důvodů jak už holky (Rybana, Mína13 a spoustu jiných) psaly. Abychom se trochu odreagovaly, pobavily se a trochu se zasmály. Ne jako posměch našim partnerům nebo jejich pomlouvání. A pokud to někdo nechápe nebo nechce chápat, ať už třeba proto, že rád poučuje, nebo si prostě potřebuje tímto moralizováním zvyšovat sebevědomí, tak takového člověka je mi líto a byla bych moc ráda, kdyby dál neotravoval ostatní, kterým se téma líbí a mají k němu co říct.Takže kočky, ještě jednou díky za reakce… jste suprové :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Zakladatelko to se dalo čekat že nás tu někdo zmoralizuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Minuškoo čáááu :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí