Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dobrý den,
máte některá osobní zkušenost s Kryolipolýzou??
Po jaké době jste viděli efekt (kolik jste zhubli v cm a na jaké partii)??
Stačí opravdu koupit jedno ošetření na jednu partii s trvalým výsledkem??
Musí se po ošetření dodržovat nějaký režim (pití, dieta apod.)??
Poslední dobou je všude hitem kavitace - ultrazvuková liposukce, na všech slevových portálech je „super sleva“ 70% a více, kdy pak jedno ošetření přijde tak na 700 Kč. Ale už se tam nepíše, že je nutných aspoň 10 návštěv aby byl nějaký efekt!!! To jsme pak na 7 tisících, což už je možná cena normální liposukce…??! Takže mě zaujala tahle kryolipolýza, jen nevím, zda to není opět velká BUBLINA…
Díky za zkušenosti.
Taky mě to moc zajímá! Holky raďte - kryo mi taky přišla dost zajímavá, že bych do toho šla. Mám nevicvičitelný špíček na břiše a bodlo by se ho zbavit ![]()
pannda píše:
http://www.holkynapokec.cz/kryolipolyza
Tam nic moc za info není.
Jedna paní tam dokonce zmiňuje 10tis. za břicho, to nevím co jí teda dělali.
Na břicho stačí prý jen jedno ošetření (boky, zadek, vnitřní a vnější stehna dvě - dvě půlky těla…), což se pohybuje na slevových portálech od cca 900 kč.
byla jsem před týdnem, efekt do dvou měsíců - režim jedině hodně pít - cca 3 litry denně, aby buňky mohly odejít lymfama pryč
počet ošetření záleží na velikosti špeku - mně řekli, že na mé boky stačí jedno ošetření, pokud by byla tuková vrstva větší, určitě dvě.
celkově bych to nebrala jako metodu zhubnutí, ale jako zformování postavy ![]()
tak uvidíme, jak budu za dva měsíce vypadat
urbi píše:
byla jsem před týdnem, efekt do dvou měsíců - režim jedině hodně pít - cca 3 litry denně, aby buňky mohly odejít lymfama pryč
počet ošetření záleží na velikosti špeku - mně řekli, že na mé boky stačí jedno ošetření, pokud by byla tuková vrstva větší, určitě dvě.
celkově bych to nebrala jako metodu zhubnutí, ale jako zformování postavy
tak uvidíme, jak budu za dva měsíce vypadat
Urbi díky za info.
Já pořád nechápu ten PODSTATNY rozdil oproti kavitaci (ultrazvukove liposukci). Ty tukové buňky se přístrojem „rozbijí“ - je jedno, jakou metodou, ať už chladem nebo pomocí UTZ… a pak by měly „odejít“ samy z těla přes lymfatický systém. Ty metody se liší jen ve způsobu rozbití těch buněk, pokud jsem to dobře pochopila. Pak tedy nevím, jak je možné, že u kryolipolýzy stačí jedno ošetření aby to mělo efekt a trvalost, kdežto u kavitace ošetření mnohem mnohem více…
Jsem prostě skeptická
, kdyby ta kryo tak hned fungovala, tak to přece nestojí 900 kč, ale mnohem více (když všude píšou, jak je to 100% srovnatelné s chirugickou liposukcí)… něco mi tam nehraje
![]()
simuk: já popravdě o kavitaci toho moc nevím… tu jsem ani nezvažovala, tohle mi prostě přišlo nějak samo pod ruku a zdálo se mi to logické - a riskla jsem to s tím, že v životě jsem přišla o víc - takže spíš čekám, jestli to k něčemu bylo nebo ne, ale počítám i s variantou, že to nepomáhá…
proto jsem si koupila jen jeden voucher - byla jsem na Černém mostě, příjemné prostředí… bacha na to, co berou v těch salonech za 1 partii - někde je jedna partie třeba jen jedno vnitřní stehno nebo jeden bok -celý párový orgán - takže pak se to může prodražit..
za dva měsíce můžu napsat víc, teď logicky zatím nic vidět není
Holky, přidávám jen další podstatné info, co jsem dnes zjistila od paní, která kryo provádí…
Přístrojů, které provádí Kryo je spousta - hlavně bacha v Praze, ale podstatné je:
ahoj všem,
já jdu poprvé na kryolipolýzu tento čtvrtek, také jsem si kuopila voucher na slovových portálech. Jsme na to zvědavá, nechci nijak hubnout, ale zbavit se daného spíčku
dle pracovnice centra mám mít raději dva vouchery. Jakmile budu mít nějaké větší podrobnosti, dám vědět. Stejně tak budu sledovat i zkušenosti ostatních.
![]()
Bobulka007 píše:
ahoj všem,
já jdu poprvé na kryolipolýzu tento čtvrtek, také jsem si kuopila voucher na slovových portálech. Jsme na to zvědavá, nechci nijak hubnout, ale zbavit se daného spíčkudle pracovnice centra mám mít raději dva vouchery. Jakmile budu mít nějaké větší podrobnosti, dám vědět. Stejně tak budu sledovat i zkušenosti ostatních.
![]()
Ahoj, a jdeš na tu s podtlakovou hlavicí nebo na ty destičky???
Za kolik máš jedno nasátí?
ahoj,
koupila jsme si přístrojovou na nasátí, centrum na Praze 5. kupon byl za 689…
akce je ještě platná http://nebeslev.cz/
Bobulka007 píše:
ahoj,
Jo, to vypadá dobře, cena je taky super. Já jdu na stejný typ příští sobotu, tak jsem zvědavá jestli se bude něco během těch 2 měsíců dít…
![]()
simuk píše:Bobulka007 píše:Jo, to vypadá dobře, cena je taky super. Já jdu na stejný typ příští sobotu, tak jsem zvědavá jestli se bude něco během těch 2 měsíců dít…
ahoj,
i já jsme zvědavá, jak to bude vypadat, nafotím se změřím partie a uvidíme…
![]()
Bobulka007 píše:simuk píše:i já jsme zvědavá, jak to bude vypadat, nafotím se změřím partie a uvidíme…Bobulka007 píše:Jo, to vypadá dobře, cena je taky super. Já jdu na stejný typ příští sobotu, tak jsem zvědavá jestli se bude něco během těch 2 měsíců dít…
ahoj,
akce je ještě platná http://nebeslev.cz/![]()
![]()
![]()
A na co jdeš? Já půjdu na zadek…
simuk píše:Bobulka007 píše:A na co jdeš? Já půjdu na zadek…simuk píše:i já jsme zvědavá, jak to bude vypadat, nafotím se změřím partie a uvidíme…Bobulka007 píše:Jo, to vypadá dobře, cena je taky super. Já jdu na stejný typ příští sobotu, tak jsem zvědavá jestli se bude něco během těch 2 měsíců dít…
ahoj,
akce je ještě platná http://nebeslev.cz/![]()
![]()
![]()
Klasika špek
bříško ![]()
nyní jsme zhubla za poslední rok 30kg a tak je to znát… uvidím, jak to dopadne…