Alergičky na tchýně sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1475
17.2.11 13:39

:pocitac: Holky ty tchýně jsou ale mrchy co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
17.2.11 13:53

Holky, můžu se k vám přidat? Moje skoro tchýně roste přesně do té podoby, co jste tady popsaly..sice zatím žádné dítě nemám, ale už si jí živě dokážu představit, že kdybych jí nezastavila, tak by ho ve čtyřech měsících nejradši krmila Kinder vejcema a pod…mimochodem, doma má neskutečný bordel, její kuchyně se normálně štítím…no, a můj partner je jedináček, vyrůstal jen s ní…ona si bohužel jeho otce nedokázala udržet a bohužel i velmi negativně ovlivnila vztah otce se synem…jednou mi řekne, že pro ní neexistuju, že je hlavní její synáček, podruhé si stěžuje, že jí ani nezavolám a před partnerem mě nazývá zdrobnělinou mého jména…teď každým dnem čekám na výsledek IVF a jsem celá nervózní, aby se baba něco nedozvěděla a abych jí v případě úspěchu nějak ukočírovala…ona pořád čte nějaké staré ruské historické romány, chodí na vážnou hudbu a žije naprosto mimo realitu!!! Je tak slizská, povrchní a falešná!!! Je mi z toho smutno.

Příspěvek upraven 17.02.11 v 13:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
17.2.11 13:57

No já ji vlastně vzala nejmadlšího syna .Že máme svatbu se dozvěděla asi hodinu předtím :lol: Jka se chudinka rozplakala :potlesk: Že jí ho beru. A další ŠOk že čekám mimi v té chvíli ji můj to vpálil do očí. :palec: A to sem byla už nějak přes 20 týden.Absolutně sem jí nechtěla ani říkat že sem těhu .Ale já sem ten typ co ju pošle slušně do prdele.Je to mrcha falešná může si za to sama.Normálně mě pojmenovala p***a .sLYŠELA SEM TO ZA DVEŘMA U MĚ SKONČILA ŘEKLA SEM JÍ TO. :cert: A dneska sem přijela od dr a ona co?A já NIC!Zavřela sem dveře.Jak já ju nenávidím :poblion: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.11 15:01

Omlouvám se za anonym (ten první a teď ten poslední). Já si na jednu stranu říkám, že není tchýně tak hrozná, svým způsobem jí mám i ráda, ale od svatby se mi začala protivit chováním, které jsem popsala už poprvé. První jsem naštvaná, pak si říkám nech to tak, ono se s ní dá i kecat a pohodka, ale potom to zkazí další kravinou. Někdy mám pocit, že nemyslí a nebo sice přemýšlí a myslí to dobře, ale vyjde z toho taková blbost, že člověk jen čumí.

• Citovat
  • Upravit
1475
17.2.11 15:10
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
17.2.11 15:55

tak ted jsem docetla, vidim, že to nikde není růžové. Ja jsem ráda, že vidím tchyni jednou za kvartal a je klid, sdelila jsem ji co si nepreju a pres to nejede vlak. Bohužel do svatby byla jakztak snesitelna. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
18.2.11 22:22

A můžu se tě zeptat co chceš rozjet?Já se tam teď dívala protože mě to zajímá,je to pro mě bolestné téma ale není tam jediný příspěvek tak to nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
18.2.11 22:28

Já se omlouvám jsem tady nová a nějak se nemůžu zorientovat já odpovídala na prosbu kacerval a ono to odpovídá sem tak promiň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
18.2.11 22:58

Jé holky, moje tchyně je taky kapitola sama pro sebe. Před svatbou mi řekla, že si myslí, že jsme se nemuseli brát a že jí se na svatbu nechce, tenkrát jsem se nezmohla na slovo a obrečela to. Bohužel bydlíme v jednom domku, manžel se nechce za žádnou cenu odstěhovat, přitom máme byt, který jsem si pořídila než jsme spolu začali chodit. Včera měla svátek, tak jsme jí šli popřát a chtěla dát malé (bude jí devět měsíců)bonbon z bonboniéry, že jí to nic neudělá. Je toho víc, šílím z ní. Manžel říká, že přeháním, ale ona je hrozná, chce aby k ní Kačka šla nahoru a před obědem jí nabízí puding, sušenku atd…no na zabití :zed:

Příspěvek upraven 18.02.11 v 23:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
18.2.11 23:00

Jo a když jsem čekala Kačku tak se mě tchán ptal jaký budu používat plínky a ona odpověděla, no jasně, že látkové, má přece pračku :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
23.2.11 18:33
Klarka25 píše:
Já s tchýní vycházela relativně dobře. Bydlí daleko, takže se navštěvujeme jen 1× za měsíc. Vždy vše v pořádku, co se dozvěděli, že čekáme s manželem miminko, byli celí šťastní. Akorát teď, když už se to má narodit mi začíná strašně kecat do života, ale to i moje babička. Tchýně, že ať nic nekupujeme, že je to vše drahé a vše mi dají, postýlka je po neteřích (má vnučky cca 10 let), z oblečení hned mimčo vyroste, tak to ať si od někoho půjčím, že se to nevyplatí kupovat a když nemám od koho, tak oni mi půjčí (10 let staré oblečení po holčičkách) jo čekáme hocha, jen tak mimochodem. Kočárek stačí nejlevnější, prý bude stejně kvalitní jak ty drahé. Atd, atd… Prostě totální škrt z vesnice, ale to jsem věděla, jen jsem netušila, že mi bude takhle kecat do našeho miminka. Nejsme přece žádní chudáci, abychom si nemohli nakoupit výbavičku pro miminko. Tak aby se neřeklo, postýlku máme darovanou od švagrové, na tom jsem nic špatného neviděla, ale když jsem odmítla matraci 10 let starou, která ležela na půdě, celá zaprášená, s argumentem, že matraci v dnešní době koupím za 300, že to vážně nemusí být, tak se hned tvářili uraženě. Neumím si představit dát malému, křehkému miminku hnusnou, zaprášenou a zatuchlou matraci… brr. Nechápu, že je to nenapadlo, vždyť toho prachu co tam bylo a roztoče. Ani to nebyla matrace s pratelným potahem. Když mi pak nabízeli soupravičku do porodnice, s tím, že budu rodit a bude ještě zima - pletenou košilku, kalhoty a čepičku, že to ještě pletla tchýně.. před 10 lety.. (nesnáším pletené věci… navíc nejdou pořádně vyprat na více stupňů). Řekla jsem, že nechci, že děkuji, ale nechci.. že si pro své mimčo koupím do porodnice svojí výbavičku takovou jaká se mi líbí. No to jsem si asi dovolila hodně.. :cert: tchýně jen odvětila, „tak to nemá cenu jí cokoliv nabízet“ a naštvaně odešli. Inu aspoň už mám klid :-) Jo a babička mě zase pořád přemlouvá, ať používám klasické bavlněné plínky.. achjo.. No prostě ještě se to nenarodilo a už mi chtějí všichni do všeho kecat.. :cert: zažíváte někdo něco podobného?

Přesně vím co máš na mysli.
Bydlíme sice sami v baráku ale tchánovce máme v baráku hned pod námi. čekáme holčičku(jejich první vnučku)tak jsou rádi ale to kecání ještě než se Eliška narodí asi nevydržím. :zed: je to fakt o nervy. Buď ráda že ti nabízela ,,jen 10let´´ staré oblečení. Mě 30let po přítelovi a 40let po jeho sestře!!!! dokážeš si to představit jaké materiály tehdy byly. Aby se neřeklo tak jsem vybrala pár bavlněných bodíček a zbytek jsem odmítla. Není to jen s výbavičkou pro elišku je to i s věcma obecně do domácnosti. zařizujeme nově baráček, zatím máme jednu místnost +koupelnu,ale krámu habaděj. Tchýně je klasický sběratel starých věcí které se budou ,,jednou ´´hodit :pocitac: jen se hold musí trochu opravit. U ní na půdě najdete od starých hader, přes různé roboty, nádobí, postele.. prostě vše.....
A přítel ten je z nás na nervy že nás musí poslouchat a že se mu fakt nechce válčit mezi ženskýma…
Ach jo.....
Na elišku se moc oba dva těíme a milujeme jí už teď ale netěším se na ty kecy které budu dostávat každodenně od tchýně, jelikož jsem mladá a nezkušená prvorodička…
Holně sil všem přeju protože budou potřeba!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.11 07:19

Ach jooo, tchýně mne začíná vytáčet už i maličkostmi, které mi opakuje jako kolovrátek třeba i 10×. :zed: 8-o . „Ještě nesmíš rodit, my jedeme do termálek a vrátíme se v neděli. To ještě snad vydržíš.“ Přece je to jedno, jestli už budu rodit, ona u porodu nebude. Vrátili se a ona:" jee, no vidíš, že jsi na nás počkala. Budeš určitě přenášet. Máš těhotenskou cukrovku? To je jedno, tak bude malé větší (je menší), neomezuj se a pořádně jez za dva. „Vezmi si sladké. Já, ale nechci, nemůžu. Ale můžeš, vezmi si (asi 15× během hodiny). " Vytočila mě kecama o výživě: "Já vím, že čokoládu nemůže mimčo do 1 roku, ale přece ty gumové bonbony by mohlo. Ty jsou hrozně dobré na klouby.“ A pokouše to čím? Už teď mám strach, že mi ho zadusí. Další věci jako třeba to, jak máme zařídit pokojík. To se nemusí kupovat, tamto taky ne. To se udělá. Jako by to byly její peníze a ne naše. Už teď mám strach, že jak se malé narodí, tak bude u nás vylezená (bydlíme v jednom domě) každý den. A to si ještě plánuje, že bude hlídat už od začátku, protože dá asi výpověď. Bude to mé dítě a hlídat nebude, když budu kojit a bude malinké. Nakopat. Začínám být čím dál alergičtější. Začne to maličkostmi, potom se to stupňuje a nakonec vás vytočí i blbosti.

• Citovat
  • Upravit
1475
28.2.11 12:34

PIPINA TO JE :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
28.2.11 12:36

Tak já už sem doma s malým .A moje tchýne se tak moc přetvařovala .Ale já ji dala hned najevo že nemá šanci.Neodpustím ji co udělala.A jak sme přijeli domů byli sme se jeho otci ukázat a můj u toho samozřejmě byl a ona hned přiletěl a a začala hned na něho šahat :poblion: Jejíma špinavýma rukama fůůůj.Bylo mi to úplně nepříjemné.Můj hned ji dal ruku pryč :lol: A ona byla v šoku a dala ruku zase k němu a on ji ju jakoby až odhodil :potlesk: Takže super nic sem říkat nemusela.Můj sám ví jaká ona je špína :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
3.3.11 21:44

Ahoj, dlouho si vás tu čtu a hřeje mě, že nejsem sama, kdo nesnáší tchýni. Dlouho jsem měla relativní klid a dnes mi přivezla dceru, kterou měli u sebe na prázdninách a přivezla ji ostříhanou. :pocitac: :pocitac: :twisted: :twisted: Malá měla vlasy po pás a teď tak pod lopatky. No, co byste na to řekly? Já neměla slov. Řekla jsem jí, že toto si nemůže dovolit a že si to nepřeju, ale vlasy už dceři nepřišuju, že? Bóže, jak já ju nesnááááášííím :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová