Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1100
2.4.09 22:21

ooops........raději v 10hod, ještě musím ráno vyzvednout motorku - nechala jsem ji dneska u kámošky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
2.4.09 22:22

Jdu se jeste rychle pochlubit, ze jsem se o pul seste vecer stala tetou :D

Bubis, Stepan teda taky usina bez nas, ale trvalo to. Byly to vlny, jao malej usinal dobre, pak nekolik mesicu kazdy vecer asi hodinovy rev, ale rekli jsme si, ze mu tam prave nebudeme otrocit, tak jsme ho nechali :oops: :wink: A ted jak spi jednou denne, tak je vecer tak hotovej, ze odpada :wink:

Zitra se asi spis nedostavime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
2.4.09 22:25

Ahojte

To je krásně :D , dnes jsme byli tady u nás v parku a Beník se poprvé rochnil v hlíně a hrál si se šiškama - a samo jsem ho pak nemohla dostat zpátky do kočáru :roll: :lol:

Zítra si to užijte, my se rádi někdy připojíme, ale zítra je manža doma, takže do Brna nejedeme. A prý má celý příští týden dovolenou (to teda nevím proč 8O :roll: ), takže taky asi nic :(

Mischni , synátor teda fakt fešák :wink: a moc jim to spolu s Barunkou sluší :)
A ty vypadáš 6 hodin po porodu fakt šťastně a v pohodě, ty jo, fakt chci příště rodit normálně :cry: . …já jsem byla 6 hodin po porodu jak před umřením :roll:

Evelín , snad už to ségra bude mít brzo za sebou :wink:

Usínání - Beník dlouho usínal u prsa, teď jsem kojení skrouhla na ranní+večerní, takže přes den usíná bez něj a jde to :D , ale ležím u něho než usne. I to je ale u nás úspěch, už jsem z toho častýho kojení byla hotová a mlíko ve flašce miluje, takže super 8) Teď ho začal vyžadovat i v noci, což už tak super není :roll: (a to už jsem v noci nekojila)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
2.4.09 22:26

Evelín , gratuluju ségře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
2.4.09 22:29

Evelín - to je super, gratuluju ségře. Být tetou je náhodou důležitá fce, já jsem dvojnásobná a rozmazluju co to dá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
2.4.09 22:50

Ivusho, jj, ja si halvne budu ted uzivat toho, ze si pochovam a pak muzu vratit :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
3.4.09 08:54

krisi rota vzhuru od 6.30 :twisted:
za chvili vyrazime :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
3.4.09 09:26

Ahoj holky,

ja Vam uplne zavidim, ze deticky vytahnete z kocarku, to u nas jeste opravdu nejde a nejakou dobu nepujde.. Jedine deka a to by stejne Tomik byl porad mimo ni. Vcera jsme vyrazili na prochazku, ja soplila diky alergii, no hotovej uplakanek a Tomik si uzival bagru a nakladaku na rozkopane ulici. Dneska tu mame s holkama ze skoly babinec, tak jsem se chtela vytahnout s babovkou… :twisted: no poprve v zivote se mi srazila, no a kdyz jsem ji chtela ochutnat, tak jsem zjistila, ze je na jedne pulce nedopecena, bylo uz 23hod, jooo tak si holky holt daji jen cesnekovy jednohubky a pak co kdo donese :? A s babovkou se holt nevytahnu. Priste udelam strudl a bude to aspon jistota.

Bubis, o zubech vim docela svoje. Osmicky mam venku vsechny, ale bohuzel mi je vsechny musely vyrezavat, byly zaklineni pod 7 a tlacily na ne, takze kazdy rok sla jedna ven. Delal mi to pan primar na urazovce a musim rict, fakt machr a smekam. U posledni mi rikal, tak priste sedmicky..ale ty mi nastesti vyrostly a driv pujdou zrejme 6 :cry: Mela jsem uz na mrazaku gelovy obklady, ty jsou uzasny, ale stejne jsem mela drzku oteklou.. Pristi tyden ti budu drzet palecky, at jsi pak co nejdriv doma. Ja si vubec nedovedu predstavit, ze bych byla bez Tomika jen jeden den, teda hlavne noc. On zacina byt mamanek, vcera jsem uklizela a tata s nim byl zavreny v pokoji a jak me zaslechl,tak busil do dveri a volal mama. Jinak ve Vojenske nikoho nemam, jeden cas tam byla kamoska na praxi,ale uz je jinde.Ale tam jsou pry takovy nejslusnejsi.

Mischni, syn je fesak!! A ty taky vypadas, ze sis tam jen prisla na navstevu na kukandu :D Hlavne at Vam ta pohodicka vydrzi co nejdyl. Jo a mam taky neter Kacenku skoro 13let…ale o kluky zatim moc nestoji - coz nechapu…ja v jejich letech :lol:

Boze uz musim koncit, nebo me to dite udela z bytu a me nohy trisky!!
Uzijte si prochazku, my jedem na vikend k babicce, tak snad bude hezky, ma tam byt velikonocni jarmark, tak se tesim. Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
3.4.09 16:44

Uf, dnes má teda Bára den… :roll: Buď je u prsa nebo aspoň v náručí, jinak řve jak pardál. Nemám pomalu čas se ani najíst.
Zkoušela jsem ji dát do kočárku na zahradu. Tak napřed řev, pak při drndání asi 10 min . spánku a zase řev. No a pak se dosr.la až na záda.
Já jsem s ní spala asi dvě hodinky dopol. a teď už jsem zas strhaná jak borůvka. 8O
No, snad bude aspoň klid v noci…

Evelín - gratuluju ségře k miminu a tobě k tetkovství.Ale že si zobla…

A jaká byla dnes účast na srazu?

A pár fotek i s obličejem…:
umím super ksichty

cukrouš nejsladší

růžový přelud

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
3.4.09 20:55

Ahojky !
Tak jsem sraz zase prošvihla…Byla jsem dopoledne pracovně v Havl. Brodě a moc jsem spěchala domů za Katuškou, takže jestli mě někde měřili, tak už jsem asi bez bodů… :(

Mischni - ježiš Barunka je tak krásná ! A nevykládej, že takové mimi umí řvát - na těch fotkách vypadá jako učiněný andílek :) (osobně takového dalšího andílka znám taky - andílek venku a doma čertík s rohama). A tvoje foto 6h po porodu…bez komentáře - já 6 h. po porodu ležela s kapačkama… :( No a synátor - myslím, že budeš mít co hlídat !! Aby se to o něj holky nervaly před barákem :) :)

Evelínko - gartuluju k „tetičkovství“, ségra si ale užila očistec…

Ivusho - ty taky jezdíš jako ďábel ? A až tak, že rušíš signál ? A jak jsi oslavila, že jsi opět teta ?

Bubis - chudinko s tím zubem…ať tě to co nejdříve přestane bolet…

K tomu usínání - já až do 8. měsíce otročila u postýlky (ale jen tak max. 15min) a pak jsem jednoho dne odešla a madam usnula sama. A tak to zatím pokračuje i nadále. V podstatě ani nevím, jak jsem k tomu přišla. Otázkou je, jestli to Katušce vydrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
3.4.09 21:12
Evelína píše:
Ivusho, jj, ja si halvne budu ted uzivat toho, ze si pochovam a pak muzu vratit :twisted: :lol:

Taky jsem si byla včera u Miloušů poňuchlat miminečko (pondělní) a musím uznat, že mě ten uzlíček dostal. Jo mám už dvě děti, ale i tak mi připadal Tadeášek hrozně malinkej a křehkej (3550g a 48cm), skoro jsem se bála ho pochovat, ale jak píše Evelína - ta možnost pomuchlat a vrátit čerstvoučký novorozeně zas tak často už asi nebude, tak využívám každou příležitost. Jinak ségře samo gratulujem a té od Mischni taky. Mám to se ségrou skoro taky tak, my rodily ob den ve stejné porodnici. Ona 27.1 a já 29.1. Pak jsme spolu ležely na šestinedělí na pokoji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
3.4.09 21:37

Monix - však neboj, voni ti švestky daj vědět - PÍSEMNĚ!! :lol: :lol: :lol:

Jak jsem oslavila, že jsem teta? Po telefonátu, že jeli do porodnice jsem se připravila na probdělou noc s pohledem upřeným na displáj. A za půl hoďky už jsem třásla s manželem (byla půl noc tak už spal) a měla jsem nalité 2 pořádné štamprle poctivé slivovice.

Bubis, teda chuďátko na tebe se to sype :? Tak ať seš co nedřív v cajku :wink: Se zubama nepomůžu já 8mičky nemám a dle rentgenu mi nikdy ani nenarostou.

Jinak ad dnešní sraz. Kdo zaváhal o hodně přišel :wink: Soplily všechny děti na písku (a že jich bylo!!) i Vítek a Krisík. A dokonce se vyskytoval jeden exemplář ve stavu lezoucím (měl teplé spodky).

Zítra valíme do Práglu, už jsme dlouho nebyli a mám tam 2 kámošky. Jo a taky jsme zahájili sezónu na zahradě. Je pohrabáno, tak jsme vytáhli křesílka a donesli si z hospody vedle pivko. JARO JE TADYYYYY!! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
6.4.09 12:33

Jsme připraveny na Lužánkové pikniky…
Něco málo z rodinného alba:

pohoda jazz aneb já su holka z Moravy

první kočárková

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
6.4.09 19:33

Mischni , super fotky :)

My uklízíme zahradu, tak jsme celý dny venku, snad se alspoň trochu opálím 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
7.4.09 10:38

Ahojky !

Mischni - skvělé fotky. Tak vidím, že si to Baruška skvěle načasovala - sotva se narodila začalo svítit sluníčko :)

Ivusho - jakpak bylo v Matičce stověžaté ?

My máme tnhle týden rozlítáno a ještě do toho ještě nemám nic koupeno na velikonoce. Tak to musím nějak zkoordinovat, abych to všechno stihla. Přijede rodina ze Slovenska, tak se musím nějak připravit :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová