Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tipovala bych to na Kometku
Jestli jo a to „zítra jdou na mě“ znamená, že bude rodit, tak držíme všechni pěsti co doma máme..
zdaaar!
myslim, ze to je neboha bubis, kt.jde s kylou ![]()
mischni, zrovna jsem na to myslela, kdy hodis kocarkovou
ses supr cupr matka ![]()
valim! (v patek je akce kulovy blesk a nejak nic neni ready
)
aaaha,jsem se nepodepsala
ale aano,jsem to ja bubis .
Uz tu zacina byt pekelny vedro.. ![]()
Ahoj holky,
to mame ale krasne
A me zacala vcera alergie, tak si to zas tolik neuzivam, no hned jsem si lupla pilulu, rano dalsi a vyrazila jsem s Tomikem na brusle. Stezka byla celkem vylidnena, takze parada a zatim nesoplim. Zlaty patacky ![]()
Bubis, smankote,ty uz pujdes na porazku
Tak se holka drz,chlapi to zvladnou, ale smutno jim bude urcite!!! Osmicky jsem mela po 1, to bych nevydrzela vsechny naraz…jen pri predstave se kroutim..
Mischni, mala je fakt kouzelna a ty jsi fakt cupr. Ale kdo by v tom pocasi sedel doma, ze? Tak leda alergici
No hlavne at ji to usmivani a dobra nalada vydrzi co nejdele. Ja mam hodne dite, ale dnes jsem ho malem zrezala ![]()
Monix, joo taky nemam nakoupeno na velikonoce, ale Tomik uz ma mrskacku a na dverich je venecek. Ooo muj boze a to jsem velikonoce nikdy neslavila. Joo a vcera jsem jeste zplenila Kravec, tak mi doma kvete zlaty dest a na nej jsem navesela tajtrdliky a minivajicka. Ale pomlazky musim teprve nakoupit. Hlavne se Tom musi naucit mrskat, to je nejdulezitejsi ![]()
Ivusho, zahradu s pivkem ti zavidim
Hrabani ani ne, taky se chystam pohrabat dvur nebo soused z vedlejsiho baraku tam vykrmuje potkany a me to irituje. Az ho pristihnu, jak k nam zas neco hazi, tak si vyslechne, co este neslysel ![]()
Mejte se pa pa
Ahoj holky,
Bubis, jejda, preju at Te to pak moc neboli
Zubu uz mi vytrhli tolik, ze se divim, ze mam jeste cim kousat
A problemy se zubama jsou snad jedny z nejhorsich ![]()
Alenko, jeee Ty jsi byla dneska na stezce? My jsme jely s kamaradkou a Stepanem smerem k Olympii a zpatky k Rondu, tak jsme se mozna potkaly ![]()
Mischni, podle fotek s kocarkem jsi na srazik fakt ready
![]()
Krisulko, to myslis stehovani? Na Velky Patek ?
![]()
Alenko - velikonoce se synama jsou super, já mám celé dopoledne doma klid, neb „muži“ odchází na pomlázku. Taky jsem to nikdy moc nemusela, ale teď jsem vděčná za každou chvilku bez nich, takže chvála velikonocům!!
Teda já myslela že Kometka rodí a ono Bubis jde chudinka pod kudlu. Tak přejeme rychlé zotavení a neboj chlapi to doma jistě nějak zvládnou.
Tak já dneska prubla jednu točenou. Zmrzlinu
Doufám že v ní nebyl nějaký bacilový hnus. Honzík měl dokonce dva kousky. Tomínkovi bohatě stačil kornout, on na to studený moc není…
Evelino, tak to je docela mozne, potkala jsem par bruslaru i mamin. Byli jsme tam cca 9,30-10,30 Porici -Tesco a zpet. Modry kocarek a zelena mamina neustale okrikujici dite ![]()
Lacenko, noo tak letos jeste chlapi nepujdou, neb ten maly je nechodici, ale pristi rok snad joo, tak se taky tesim na klidny dopoledne. Letos se zensky prihrnou k nam a nechaji se vymlatit u nas ![]()
Alenko, tak to jsme se asi minuly. My tam byly od 10:30
Jela jsem letos poprve, tak se desim tech bolavych noh ![]()
U nas se slavi krestanske Velikonoce, takze hlavne v patek a v nedeli a pondelni mrskani fakt nesnasim uz od mala a manzel to taky nema rad, takze si uzijeme pondelni vylet a Stepan tak akorat dostane nejakou pochutinu od babicek ![]()
Evelino, tak to bylo teda o chlup
Priste pujdu ale podstatne driv, jak jsme vyjeli, tak tam bylo liduprazdno a po ceste zpet se to uz plnilo. Mam rada prazdnou stezku. Ja byla taky poprvy, nohy ke konci nemohly, ale musi si zvykat. Normalne jezdim do Modric, ale musela jsem chvatat domu, protoze Tomik chodi pred polednem spat. A ve finale jsem byla celkem rada ![]()
Ahojky,
Tak uz to mam za sebou..vypada,ze to bude dobry.. ale ta nekonecna noc,kdy se nemuzu ani pohnout..uf.Ted me skoukne doktor a doufam,ze v patek jdu domu!!Nejhorsi je,ze jsem hlady od temer uterka a jeste do zitra budu!!!Bych za kus chleba vrazdila ![]()
Evelinko,no to mas pravdu,se zubama je to hrozny.A tobe uz jich tolik trha
li?chudi..ja uz si nenecham sahnout ani na jeden!
kdyz to nebude nutny..
Jee ted tu byl doktor a zitra me asi urcite pusti…jupiii
Tak jsem se vam tu sverila,doufam ze neva.Clovek si tu nema s kym povidat,tak si povidam s vama:)
Naky novy zazitky?:)
Bubis
Ahoj holky,
bubis: šmánkote, proč tě tak dlouho trápí hlady?? No ale už bude jen líp… Kde ležíš??
Bubis, tak to mas za sebou, ted uz to bude jen lepsi
A to nemuzes ani jogurt nebo neco na tekuteho???
Mne trhali zuby kvuli rovnatkum (asi pet zaraz) a pak jeste rozpadlou sestku a osmicky mam zatim v dasnich, tak doufam,ze tam zustanou a nezacnou rust - i kdyz ted uz by tam mely doceal misto
![]()
Alenko, to je rpavda, ze tam tech lidi bylo nejak moc, jsme myslela vsedni den dopoledne, to bude prazdne a prdlajs ![]()
Nechapu proc ani jogurt…jen caj a vodu..blee..odtucnovaci kura
Lezim ve vojenske nemocnici a neocekavane jsou tu prijemni ![]()
Evelinko,pet zubu naraz?no to je sileny?!!Tos mela jen lokalni umrtveni?no tak to by me hrablo… ses silna. A asi to stalo za to,usmev mas hezkej ![]()
Tady je to tak dlouhyyy…jsem si rikala,ze to bude fajn,nic nedelat,jen lezet,ale reknu vam,to je jeste horsi. Ale zase tu jsou pekni stazisti ..aspon potesim oko ![]()
Nic jdu nic nedelat ![]()
Ahoj holky,
Jeste ted nemuzu poradne jist.. chjo
Jinak taky jsem mela obavy co malej,ale myslim si,ze to zvladne..bude muset 

urcite jste vsechny s prdatama venku..konecne krasny pocasi:)
Mischni,mala je rozkosna a porad tak hezky spinka?:)
Ivushko,hey no tak ty se mas,ze nemas osmicky!! Jak se to dela??? V zari jdu na dalsi trhani
Jinak ja ted lezim uz ve spitale a zitra jdou na me! Je to zvlastni,najednou po 17mes nemam co delat.. Jsem zvedava,jak to kluci doma zvladnou.. a hlavne co malej,najednou mama pryc..chudii..snad na me nezapomene
Alenko,teda trhani vsech osmicek najednou..wau. Tos byla pod narkozou ne?
No nic holky,uzivejte si slunicka,zahrad a deti, ja jdu dospavat a doodpocivat 17mesicu