Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bubis tak hurá, máš to za sebou. Jak nic nedělat??!!
NAOPAK!!! Ty musíš naprosto intenzivně a soustředěně ležet a uzdravovat se.
Ty stážisty ti závidím, v leže pozorovat pohledné mladíky, kteří kolem tebe poletujou ![]()
Acy ve čtvrtek můžeme, doufám že se dostaví i soudruh na enduru (Kris?).
Copak dělají XMerssy a Kometka? Lacy kde je šmíruješ?
Mischni tak co dělají kruhy pod očima? Zvětšujou se? Přijdeš ve čtvrtek, aspoň na chvilku?
Jo ještě Lacenko - sem ráda, že se ti povedlo vyřešit ten problém s pejskem. ![]()
Bubis - pilně si užívej rekonvalescenci a stážisty. Doma to mít nebudeš…
A doufám, že už ti dali najíst.
ad sraz ve čtvrtek - MŮŽEM! Bára bude mít tři týdny, tak to by už šlo, ne? Zkušené matky poradí prosím.Jdeme pak v 16.15 do poradny, tak bysme už zůstaly ve městě. V případě potřeby máme azyl u mamky v Žabinách.Akorát ráno do 10h máme asi anglinu, tak pak už můžem.
Doufám, že účast bude tentokrát hojná, už mám absťák po společnosti. ![]()
Co Komentka nevím, ale xmersy má prcka o den staršího než já - někde jsem ji zahlídla v diskjuzi.
A v kolik se v ten čtvrtek chcete sejít? Snad nám to vyjde, ale Beník má zrovna narozky, tak mu chci dělat dort, ale to možná udělám den před ![]()
Bubis , dobře, že už to máš za sebou, ať jsi brzo ok ![]()
Letos jsem se pustila do Velikonoční výzdoby
, obilí už mi krásně narostlo a koupila jsem barvy na vaja
Dřív se mi nikdy nechtělo, ale Beníkovi se to bude líbit, tak musím ![]()
A dnes jsme konečně odklidili poslední bordel, co tu zůstal po bývalých majitelích
, konečně, už jsme toho měli plný zuby ![]()
Ahooj !
Bubis - tak konečně to máš chudino za sebou, ještě se opatruj a v pátek hurá domů za těma svýma chlapama
Zatím potěš oko stážistama (to se zas tak často neopakuje…)
Mischni - těším se na Barunku
Ve čtvrtek můžeme
V kolik ??
Všem přejeme krásné Velikonoce ![]()
Pane jo, já teď nějak nestíhám. Dnes jsme byli prve letos na klubu maminek na Kounicové a bylo to moc fajn, tak jsem slíbila čtvrtky tam. Bývá to většinou od 10 tak do 11:30-12. No ale mi stejně asi pravidelně nebudem, neb to přeci jen není za rohem a navíc budem příští týden bez vozu (jde na jarní údržbu) tak nevím, nevím…
Bubis gratulujem k úspěšné operaci a držíme palečky ať tě zítra pustí domů.
Kde jsou rodičky to vážně nevím, ale xmersi jsem četla si celkem u porodu zobla… Kometka se jistě ozve až bude něco nového. Jestli bude čas mrknu kde kecala kdy naposled.
Tož Kometka tu pod svoji přezdívkou nebyla už od 30.3., tak zřejmě nemá moc čas. Že by se už něco dělo? Kdo ví… Ale sem psala svůj předposlední příspěvek, tak na nás jistě nezapomene a přijde se přírůstkem pochlubit…
lacenko, koho znas na Kounicove v klubu maminek?
Ja tam byla pred Vanocemi a porad slibuju, ze se zase nekdy dostavim ![]()
Evelíno, nevím jestli na Kounicové nefunguje víc klubů maminek, je to celkem dlouhá ulice… Ale v našem klubu (je to přidruženo ke sboru církve Bratrské) znám snad úplně všechny. Když jsme bydleli v Brně chodili jsem tam fakt pravidelně. Je tam hodně maminek co máme stejně staré děti (Jako Honzík) Před vánocema jsme tam taky byli, ale to jsme se mohli v klidu minout moc pravidelně teď vážně nechodíme.
Lacenko, no jasne, ja chodim do Církve Bratrské, ale do Betánie na Pellicovu a klub maminek je prave spolecny pro Betanii i Kounicovu
A pres koho jsi se o tom klubu dozvedela, jestli se muzu zeptat ? ![]()
Tak jak jsem se již zmínila je to již 4 roky co jsem se přidala ještě s Honzíčkem v bříšku a jako Brňanda byla stálá návštěvnice. Musím se přiznat s církvý teda nemám nic, ale Klárka Helánová je moje kamarádka již od dětství a tak se jednou zmínila jestli nechci přijít. Jinak Katku s Jirkou Mikuláškovi (Verunka, Honzíček) už znám taky dýl -Těm jsme dokonce byli i na svatbě (brali se asi 14dní před náma) , samo Sisu s dětma, Žirý s klukama, Martinu s Klukama, ......... a další a další a další. Jak říkám není to klasický klub maminek, ale oáza na nervy, zvlášť když fakt vidíš že maminky mají s ratolestma velmi obdobné potíže jako ty…
lacenko, tak to jsme se musely urcite nekdy nekde videt, minimalne na svatbe Kralika a Katky, my jsme jim tam zpivali na obrade a pak byli i na hostine…A Klaru, Sisu, Martinu taky znam
jj, svet je fakt malej, hlavne ten brnenskej ![]()
ahoj holky, já se přihlašuju jen a jen pod svou přezdívkou
nakukuju, ale přesně nestíhám. dodělávám semestr na vut, což je jedna semstrálka za druhou a navíc jsem neposeda, takže furt někde trandíme autem i bez auti.
v pátek jsme celý odpo prospali. lukášek má alergii, tak je vyřízenej. pak jsme zvládli i velkopáteční obřady a po večeři jsem vše dožehlila a konečně naskládala do skříňky. měla jsem ju plnou zbytečností a věci na mimi v prádelním koši. jsem ráda, že už to mám.
včera jsme byli celý den na rybách, nádhera, na čerstvém vzduchu. večer jsem jela na „vzkříšení“ bez Lukáška a bylo mi v tom kostele pěkne blbě, že se mi začalo každých 10min trvdnout břicho, tak jsem jela domů, zavezli jsme lukyna k ségře, šli jsme na pizzu, jak jsme celý den nejedli a tvrdnutí ustalo. takže jsem jela až dneska ráno na monitor A prý je vše ok. že mám přijít ve středu.
asi holt musím dodělat ty 2 semestrálky, co furt odkládám a ještě jedna je tu předemnou v angličtině. příští sobotu je další termín na finance, tak to vypadá, že mimi mi přeje a ještě to stihnu a nakonec to bude býk Smějící Smějící jdu proletět co a jak tady nového.
R.
jinak mě nevyčmucháte ![]()
máme diskuzi květen 2006, ale ta je zavřená.
![]()
michni malá je fakt krásná. a ty ksichtíky. jinak myslím, že ve 3 týdnech na srazík můžete. kdy a kde se koná? jdu 15.4. na kontrolu do porodnice. to budu přesně 40týden. tak třeba mě hned 16 nepoženou na indukci…
Ahojteeeeeee!
Sem tu dlouho nebyla ![]()
Na srazik doufam prijdem, tesime se! Termin je nam fuk, tak se ddomluvte ![]()
Kometko, prejem co nejpohodovejsi vylodeni miminka.
A my se jdem valet ![]()