Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jojo odpískat!
Se musím pochlubit že příští pátek budu v Paříži..dárek k výročí svatby od manže. ![]()
Ahoj holky,
Acy a kolikaty to mate vyroci, ze se takhle vyznamenal? Ja letos napsala vyroci cervene do kalendare a stejne se na to zapomnelo ![]()
Bubis, joo mozna ze jsi ho primo nekrmila, jen jsi mu neco davala z lavicky. Vis co, ja jsem na plavani videla jednu maminu a rikam si, no to musi byt Bubis, jenze pak jsem si vsimla, ze plave s holcickou. Dalsi tyden to stejny. Myslim, ze ti asi neni vubec podobna, ale asi stejnej typ. No a ty me reknes, melas prijit, si predstav, ze jsi to beztak ty vubec nebyla
Nebudu si delat dalsi trapas, jsem na ne expert. Navic se mnou byl i manzel. No Tomik ic novyho.leze teda krasne, primo beha v pokleku. Zacal se bohuzel zvedat o pohovku na spicky, coz je samo spatne. Tak mame razantnejsi cviceni, cvicime Vojtu, trochu se u toho vzteka, ale uz si dal rict. A po cviceni se i smeje. Chodime k pi. Reznickove do telocvicny, ale nekdy jsme i na stole. Divala jsem se na netu a asi mu objednam nejaky chranice na kolinka.Zacina mit slusnej mozol, strcil by do kapsy opravare lednicky natotata. Jinak zadnej pokrok.Spis ted zacal vic zvatlat. No ale kzadopadne moc blahopreju k chozeni, to je parada. Vim, jak se na to tesim ja, tak asi prozivas to stejny. Je to nekonecne cekani. Navic Tom vazi 12,5kg, tak se pronese. Uz me zas boli zapesti…no uz aby chodil!!!!
Jo a Bubis, co mate v akvarku? My mame doma 300l, tak koukam, ze jste podobni blazni
, teda u nas je manzel.
Pa pa holky, my valime na chvili ven, snad bude pocasi vyhovujici…
brno stred stranice hlasi zatazeno, neprsi, ale hnus fialovej ![]()
ja dnes nepiskam, dnes to spiskala mischni ![]()
ale stve me to teda!
acy, ty se mas!
kam supnete amel?
jéééé, Acy tak to ti závidím ![]()
Taky jsme se domlouvali s manželem- jenomže se nám zadařilo a místo Paříže mám mrcasa.
holky my jsme oblecene
akorat ohrat vodu sebou tak co?
my vyrazime klidne
no a tak co zoo nechat na hezky a dnes zvolit mokrou variantu? ![]()
Katko: asi se nejde!
Alenko: 4 od svatby ![]()
Týno: Amelku bude mít moje mamka a já budu trpět…nikdy sem bez ní nebyla ani den ![]()
Kočenky !
My taky souhlasíme s přesunem na příští pátek - je tam fakt neskutečně hnusně !!!
Acy - tu Paříž závidím - je to opravdu moc krásné město ! Užijte si to ![]()
Opatrujte se a přeju všem krásný víkend ! (tedy pokud se počasí umoudří)
mokra varianta: no treba sumavska, purkynka, kids bar husova nebo hollandia mendlak…
tak jsem si to myslela dobre no napadlo me to.
.Ale jista sem si nebyla
tak co vy na to? pujdem, nepujdem? kdyz uz jsme vsichni vpodstate vypraveni ![]()
Tak jsem ráda, že máme na dnešní výpravu vesměs stejný názor. To se teda sv.Petr moc nevycajchnoval a Žofinka vyhrála…
Mokrou variantu dnes nedám, dala jsem se do velkýho prádla (a sušení), mám od včerejška tu novou „hračku“ - sušičku. ![]()
Užijte si den i víkend a snad příští týden to vyjde.