Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
tak to vypada zase na hojnou ucast
S takovou se k Vam za chvili budu moct taky pridat, za tri tydny jsem volna a k dispozici ![]()
kattkka píše:šliiii a báječně si to užiliii
tak nase Bara spi......to by me zajmalo jestli sli nebo ne
A tady něco pro nás 18tky.......
![]()
http://www.projekt-spad.cz/…dum/dum.html
Hola hola, už jsme taky doma. Byly jsme ještě s Bároou v Globusu vybojovat nějaký levný kuřata a tak - ale přes totálně ucpaný Brno zpátky - no mazec.
Zoo super, jak psala ivusha, Bára byla celkem v pohodě a Víťas je tryskomyš.A i nějaký zvířata jsme nakonec viděli - je tam dost prázdných klecí, ale snad bude časem líp. Jo, a dali jsme si langoš - heč!
Ivusho - díky za odkaz, večer se do toho vnořím.
Jinak teda účast chabá, dámy…
![]()
Ahoj holky, nestíhám
, dnes jsem sekala zahradu, příští týden tu máme na celý víkend mamku, tak ať to tu trochu vypadá ![]()
Do ZOO bych moc ráda, asi tam někdy v týdnu zajdu, ale ty pátky jsou pro nás blbý, když je manža doma ![]()
Lacenko , moc tě obdivuju, já bych asi neměla odvahu se podívat
, ale nevím, nikdy jsem v takové situaci nebyla, tak si to neumím představit. Snad bude brzo dobře ![]()
Benda teď pořád trénuje chození, tak máme veselo
, leze mi na čtyřkolku, sám vyleze na gauč, prostě ho musím pořád sledovat, jinak je zle
. Taky si začal pěkně vymrčovat, obědy mi nejí (dnes jsem se matlala s králíkem a zeleninou a vyhodím to
), jak ho někam „odložím“, tak je zle a nejraději by celý den chodil za ruku po zahradě a hrál si se psíma granulema ![]()
Tak se ZOO vydařila? To je super, ráno jsem na vás vzpomínala ![]()
Já dnes plusminus 9:30 dofuněla na registr vozidel na Kounicove s espézkami v podpaždí, abych se dozvěděla, že už mají pro dnešek naplněnou kapacitu GRRRRRRRRR ![]()
A to jsem raději jela vlakem a šalinou, protože v okolí není kde parkovat ![]()
Chuanitko, když jsem jezdívala pracovně na magistrát (to je ta stejná budova jako registr vozidel) parkovala jsem buď na parkovištích na Šumavské, nebo na Veveří naproti VUT. Když nebylo volné místo, stačilo hodit 4 blinkry a chvilku počkat. Do 5min vždycky někdo odjel, hodně se to tam střídá.
ivusha: No já když šla na Veveří na ultrazvuk, projela jsem celou Veveří, Grohovu a celé okolí. Pak k poliklinice na Rybkove, tam plno. Projela jsem až k parkovišti před právnickou fakultou a chvilku se tam motala, pak se jedno místo uvolnilo. Jak neumím couvat do řady stojících vozidel, byla jsem tam natošup ![]()
Asi máš pravdu, že to chce chvilku počkat…
Včera jsem nechtěla to půlhodinové courání absolvovat znovu, navíc pak jsem šla ještě do centra (Masaryčka a tak
)
Dva ročky nazpátek se mluvilo o tom, že by Brno zřídilo „záchytná parkoviště“ v rozumné vzdálenosti od centra a parkovací lístek by sloužil jako jízdenka MHD. Škoda že se nic neděje, přišlo mi to jako rozumný nápad.
tak aspon ze komorni zoo se vydarila! foto?
chuanitko, leo je dobry vyber! (do konce kvetna ma storch akci na 4,6m 10 procent dolu…), ale da se snadno sehnat z druhe ruky krasne zanoseny
u me se bohuzel nejak pomnozily, ale hodlam to redukovat!
fakt! ![]()
acy, tyyy vole
zavidim ![]()
zebro, super, tak benda uz chodi
to to leti, to to leti ![]()
evelino, za 3 tydny budu ukrutne zavidet
do te doby te uprimne lituju!
chystate se nekdo na ohnostroje? ![]()
Holkyyy,
já jsem teď po dvou letech strávila hodinu v horké vaně s bublinkama a jsem tááák spokojená. Tata uspával a já si to užila. Poslední dva roky jsem totiž byla buď těhotná, nebo skorotěhotná nebo v šestinedělí.(To vše opravdu třikrát…), tak jsem si tu vanu nemohla pořádně užít.
A pánové prominou - je to lepší, než sex!
![]()
Všechny zdravím a přeju podobně úžasné víkendové zážitky.
Kris - fotky z srazu v ZOO nejsou
nebyl tam žádnej fotograf.....
Mischni - ježiš, tak vana po 2 letech - to musel být ouplnej orgasmus
Čekala jsem dneska, že někoho z vás potkám na Meziplotech, ale nebyly jste tam ![]()
Snad počasí vydrží, zítra frčíme na chalupu za tchýní, já se budu tvářit, že tam jako nejsem. A manžel bude makat jako levná námezdní síla. To si vychutnám......
a až mi ho bude líto (a tchýně si ho dostatečně nasere), tak nastartuju káru a unesu ho zpátky do Brna.