Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Me to tak prislo
.Oproti nasi Bare.ALe pozna se to casem.Treba taky bude lenosna.Me spis prislo ze nebyla tak pevna.Fakt sem mela docela strach.
Jinak Krisulko nevim co to znamena normalni kadernice ale teta ma kadernictvi
je to v bohunicich.Jestli chces poslu cenik zitra.Jdu tam nastrihani.Pokud me neskoli ta chripka.co na me leze.
Tak boty měl Beník jednou na sobě a má na malíčku puchýř
, snad to bude dobrý, když je povolím, jinak se zcvoknu
. Ale on má ty malíčky tak divně podtočený, tak možná je to tím a ne botama ![]()
kattkko, ať se vám manžel brzo vrátí
a nám lezou zuby pořád podle protivnosti, ale pořád má jen dva
![]()
Krisulko, díky za pochvalu. Na kravák bych to měla kousek od mamky a dlouho jsem tam nebyla, ale manža je teď pořád doma, tak se nikam nedostanu ![]()
Kdyžtak dám vědět, jak budu v Brně a třeba se někdo budete „nudit“… ![]()
ivusho, ta maminka stála opodál a drbala s jinou maminkou. Jediný, na co reagovala bylo, když holčička nasypala sestřičce písek na hlavu, to jí řekla, že se teda bude muset večer koupat (asi výhružka
) a plácla ji malinko (spíš pohladila dle mého názoru) po zadku. A komentovala to, že asi nebude mít žádný kamarády, když je taková. Ale že by s tím něco udělala, to asi ne
. No, raději toho nechám,ale pořád mě to žere, že nejsem schopná v takové chvíli něco říct - Benda se na ně jen díval a ona ho odháněla, chudák nechápal a usmíval se na ně
![]()
Kadeřnici ani kosmetičku neporadím, já jsem se teď nechala ostříhat ve Znojmě, bylo to levný, ale ne podle představ
, kamoška má salon v Brně, tak jak to tam vyzkouším, tak dám vědět, jestli je dobrá
Ahoj holky,
Mischni , cepicky super, Bara je frajerka.......
, a je to sikulka, my se nepretacime, dokonce ani nepaseme nejak zvlast dobre....... ![]()
Monix , kosmeticka : p. Sklenářová, tel:774367736, ul. Udolni…ARTMED, chodím k ni na permanent, ale dela vse, to je mobil primo na ni.....
Kris , kadernice : mam znamou, striha fakt suprove, je to mlada holka, ted se osamostatnila a otevrela kadernictvi v Kr.poli v prostorach VUT…je tam sama tel:731 179 701,Zuzana.
Chtela bych se zeptat, jestli je nekdo z Vas pojisten u Metal Aliance......Malej je pojistenej u ZPMV a ta bohuzel neprispiva skoro na nic.....Chtela bych prehlasit, hodne maminek doporucuje MA, nevim ale jaka je lhuta na odhlaseni.....
Kristýnko - kadeřnici mám tady v areálu kolejí na Purkyňkách. Chodím k ní už několik let a je suprová ! Cenově je asi tak ten střed. Ale opravdu moc šikovná kočenka.
Zebro - no z toho mám obavy až začneme chodit na písek, že tam budou takové ty až agresivní děti - Katy je spíš taková hodná a asi taky bude vyvalení jak Beník. Možná se mýlím, ale zatím to tak vypadá.
Ivusho - tak s těma jeslema takový problém ? Vypadalo to ze začátku celkem idylicky. Mám obavy, že budu taky příští rok jesle potřebovat. Až se potkáme, tak tě ještě vyzpovídám.
Tak všem krásný víkendík ! ![]()
Kris tak co? Už sem celá přeleželá, poručíme větru dešti?
Zebři - je to těžké, že? Ta psychologie na písku
Minule jsme byli na přehradě a nějakej cizí chlapeček držel Víťu pod krkem a škrtil ho.
No, žádná maminka se nehrnula, že by ho okřikla, tak sem počítala do 10ti - v tom se přihnal nějakej další chlapeček - ubalil škrtičovi facana a oba zuřivci zmizeli v dáli. Nevím, taky nerada okřikuju cizí děti - taky nechci aby mi někdo „usměrňoval“ Víťu.
Merssy - my jsme celá rodina u ministerstva vnitra - ZPMV - a myslím, že platí celkem slušně.
sákviš, nějak nám to počasí na Kraví hoře nepřeje......
Kris vyhlížela jsem jestli tě někde nezahlídnu schovanou, a chvilku sem čekala jestli to nepřejde, ale bylo to čím dál horší ![]()
Tady se bouří a prší a to jsme chtěli stavět bazén ![]()
Ráno jsme byli na očkování a Beník je děsně protivnej, teď se s manžou navzájem uspávají, tak snad se jim to podaří a já budu mít klííííd ![]()
Monix , já doufám, že se Beník otrká a na písku se ubrání ![]()
Ivush , pod krkem?
To je hnus, co si ty děti dovolí..
Nám ta holčička ještě na závěr sbalila šroubovák a schovala si ho do kyblu pod lavičkou a když jsem ho u ní po dlouhým hledání našla a vzala si ho zpět, tak začala nadávat i mě a nahlas řvala, že jí kradu hračky, pěkně vyčůraná…
![]()
V chůvě je ticho, tak snad už kluci chrní ![]()
Ahojte,to pocasi je des.
Krisulko: tak tam jak to vypada dneska nejdu ledaze by prestalo prset.
to je necas, co?
my byli schovani pod striskou u brnenky
nesli jsme jeste jedne mamince satek, tak jakmile probehla vymena, trtali jsme zas domu (samo ze bez destniku
) - doma komplet oba prevlict a ted si pomalu vzpominam, jak hrozne to je, kdyz se neda ven ![]()
moc diky za tipy na kadernici! kdo me veme do stredy, vyhraje ![]()
deti a matky na piskovisti, to by bylo na psychosocio studii
![]()
co ja s nim budu delat odpoledne?
![]()
Ahoj
Tak máme konečně postavený bazén a napouští se
, teď ještě to teplo, aby se vrátilo
![]()
Holky, nechce se vám někomu s náma v týdnu někam na písek nebo hřiště (nebo i jinam)? Je nám jedno který den, kromě pátku. Budeme asi jezdit častěji, ať se Benda otrká a jentak nějaká holčička ho neskolí ![]()
Nazdarek, zdravim vsechny po dovolene, byly jste plodne, tak ani nezvladam reagovat. Od vcerejska jen peru, sbiram, peru, sbiram, ted jeste musim zasit tatovi monterky do prace a pak budu zehlit a zehlit..a zehlit ![]()
Vsem svatkovym a narozeninovym vse nej!!
Bubis, bud v klidu, Tomik se zacina docela slusne vztekat taky, na dovci jsem s nim musela opustit restauraci, protoze se vztekat buhvi proc.. Jinak zadna zmena. Zitra jdem k MUDr.Vavrusove
Zebro na pisek bysme chteli, ale bojim se bojim, ze nebude pocasi, zitra nemuzeme a pak uz bude prset prset a prset.
Pa pa
Ahojte,my se pridame taky pokud uz tam neco nebude.
Kris: tak rychle nehrozi s tou kadernici.Zitra jeste zkusim zavolat babicce.A pisnu.jinak ,luvila o ctvrtku rano v 8
. Ale ja to zkusim.Ona te moje babi chtela hodit tete
na to strihani.Nebo ti poslu telefon na ne a domluv se.zitra ti ho poslu sms.
Jinak akorat se pritel chysta.
Středa i čtvrtek mám už od 16hod akce. Jednu v bance a jednu v Nebovidech. Ale kdyby byl sraz zase třeba v 10 tak jdu.
Tak třeba bude od středy lepší počasí. My můžem ve středu i ve čtvrtek, klidně dopoledne. Takže klíďo na tu 10h. ![]()