Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nazdarek vsichni, ale stejne vas tu moc neni.
Musim se podelit o vcerejsi zazitek v saline. Jeli jsme s Tomikem, jak jinak nez s kocarkem. Uz jsem celkem otrela s tim, nekomu rict o pomoc, takze si uz nevytipovavam obeti vhodne k pomahani s kocarkem ze schodu, ale reknu nejblizsimu chlapovi pobliz. Totez jsme udelala i nyni. Slusne, jako vzdy rikam, Muzete mi prosim pomoct s kocarkem? Otevrely se dvere a on se na me ani neotocil a rika _Ne nemuzu a vystoupil. Ja byla v takovym soku, ze jsem skoro zapomnela vystoupit. Kdyby se za mnou neozvalo par lidi s nabidkou pomoci, tak bych jela s otevrenou pusou dal. Jeste se mi to proste nestalo. Ja vim, to neni nikoho povinnost pomahat matkam s kocarky, ale vzdycky mi vsichni pomohli. Takze se asi opet uchylim k vytipovani sympataku, abych pak nestala v otevrenych dverech s otevrenou pusou.
Bubis, tedaaa ty si jedes uzivat a chlapi jsou doma jooo
Fiha!! Tak prijemnou zabavu
Pokroky u nas, no stavi se vic hezky s naslapem, ale zatim zadne pochodovani kolem postele nebo tak. tata na neho zkousi fintu s otaceci zidli, ale moc se nechyta. Ja ted zacinam zkouset metodu z chirofonetiky, tak jsem zvedava. Tomika to bavi a smeje se u toho, snad to vydrzi a k necemu to bude.
Alenka:
to snad ani není možný…
Já zírám s otevřenou pusou a to jsem u toho nebyla ![]()
Zdravím vespolek a hlásím návrat ze šumavských hvozdů!
Měli jsme se výborně, jen Bára se nějak špatně aklimatizovala, takže v lese dostávala hysteráky a v noci se budila po dvou hodinách… ![]()
KArolínka od ségry je naturelu poněkud klidnějšího, takže jsou zvyklí na dítě typu „kam mě položíš, tam mě najdeš“, takže z Báry byli poněkud vedle,zejména když předváděla otočky vleže a nohama stěhovala Káji hrazdičku. Pochvaloval si ji ale můj táta, který miluje temperament. ![]()
No, jsem zralá na lázně.
Jelikož jsem zatím nestihla dočíst, tak prosím o stručný výtah důležitých událostí. Díky.
Zdravim,
v posledni dobe nejak akorat ctu. My byli o vikendu v Borsicich u pritelove tety na chalupe. Bara ve svem zivlu bylo okolo ni spoustu lidi.
S kazdym hned velka kamaradka
.Jinak zacla mit rada deti nejradsi by snema litala
.Vzdycky kde jsou deti tak je snich uplne hotova a delaji jim mala.
. Jinak uz ji musime hlidat protoze ji dame do prostred pokoje a nejakym zahadnym zpusobem se dostane do vedlejsiho.
.No nejak se tam doplazi a a pootaci.To plazeni ji moc nejde akorta se spise toci dokolecka ale dostane se tam kam potrebuje a nejlepe nam je na zemi.
Mischni: my jsme na tom byli stejne vsude kam jem dosla tak koukali co vyvadi.
.
Ted uz rika tatatata kdyz vidi tatu a obcas mamama ale to kdyz neco chce
.
Nepujde nekdo v tydnu nekam na pisek treba streda nebo i patek.Ve ctvrtek pecu dort mamce k narozeninam a zitra mame na progromu babicku.
Preji hezky vecer
Holky jsem zpet a vsechny vas zdravim, ikdyz jak vidim, tak v malem poctu.
Byla jsem par noci bez malyho a musim rict, jen mne to prospelo. ![]()
Alenko, tak to je bezva, ze se Tomik snazi.. a vidim ze i tata
Takze Sokol od zari/rijna uz bude asi jistej co. A co je to ta chirofonetika?
JInak teda s tim chlapem v te saline, to je siiila… (proto jsem si poridila kocar, ktery unesu sama, nez se nekoho doprosovat)
Odpoledne jsme chteli jit do Tyrsaku, ale asi to neklapne… uz se pekne zenou mraky
Zdravím prořídlé řady
, kde ste všicí
No po dovolených je mi to jasné, taky pláchnu v sobotu ![]()
Bubis, no nevim, jestli preci jen Tomika taky na par dnu nekam neposlu, zrovna jsem o tom dnes premyslela, uz mam pretlak a potrebuju udelat spoustu veci a oddychnout si. Ale ted mame dovcu, pak babrle, tak se pak treba domluvime a zkusime ho u babicky nechat a uvidime. Ale asi me doma bude smutno. Kdybych byla jinde, tak by to bylo jiny..no uvidime. Kazdopadne nam ted drahousek vymyslel nocni zabavu a 2 noci po sobe temer 3 hodiny nespal v dobe cca 2-4hod. Rano by spal, ale to ma utrum, at si nezvyka. Nic mu neni, jen si chce hrat. Jo ta chirofonetika, je to metoda na zaklade masaze a vyslovovani hlasek, uz to Tomika taky nebavi, zitra jdeme na konzultaci, tak jsem zvedava. S chuzi zadne zmeny, tak se Sokolem to moc nevidim, spis az tak od ledna
Ale uz umi jezdit na odrazedle dopredu
Takze to berem na dovcu s sebou.
Mischni, strucny vytah, nic se tu nedeje ![]()
Jo byli jsme na Kravcu na koupalisti a Tomika to strasne bavilo, dala jsem mu rukavky, dokonce se i potopil a nelokl si, jsem prestastna, ze nic nezapomnel z toho, co se v plavcu naucil. Na pisek se asi uz tento tyden nedostanem, dnes je ve sparu babicky a dedy (ooo toho miluje, desim se ze zitra zase bude rvat u dveri, ze chce dedu) a zitra pojedem asi jeste po nakupech a v patek budu balit. Mozna zitra dopo jedno maly babo na Tyrsaku, at nema chlapecek abstak, ale neni to 100%.
Jo pro vsechny brejlouny. Mam jeden poznatek, o nemz jsem nevedela. Do slunecnich bryli lze dat dioptrie!! Takze jsem se v optice opet uvazala a neco poridim, manzel po tomto zjisteni zajasal a letos nechame v optice asi majlant ![]()
Alenko, rozhodne doporucuju.. a mozna uuplne nejlepsi je, nechat malyho na vikend manzelovi a ty si nekam zajet s kamoskama
..proste supr! Uplne jsem zapomnela jaky to je
skvely ![]()
Teda hrat si v noci..hmm.. to potesi co… Sokol jeste nezavrhuj
treba te prekvapi..
Zitra bysme mohli na chvilu do Tyrsaku dopo.. no napis a ostatni poooojdte taky
tak zitra nic, jedeme do Laa.. jsem zvedava, co na to malej rekne ..
Jo tak fajn, ja si stejne vecer uvedomila, ze dopo budem na te chirofonetice, takze to budeme mit taky naslaply.. Uzijte si dnesni Laa, treba se mu bude tepla voda libit
A jinak, dnes jsme spali az do rana
Tak snad to vydrzi..
Ahoj holky,
nestíhám, bojujeme s moučnivkou( původně jsem myslela, že jsou to afty), tak je Bára docela nevrlá. Nechce dudlíka, takže usínání je eňo ňůňo…
Dnes jí k tomu dr. přidala druhou Hexu a Prevenar, tak je veselo. Snad už bude zítra líp.
Jinak jí dnes naměřili 65cm a 7,45kg. Dr.pravila, že má pěknou křivku ( nebo křivky?)
![]()
Ali - díky za stručný výtah…
Všechny moooc zdravím!!!
Slíbená dokumentace:
pastva ve dvojici
sestřenice na krovkách
vyznání u řeky
Ahojte
Ty fotky jsou krasne.sestrenice krasne vlasata.Ja uz chci taky nase male davat sponky a furt neni kam
![]()
Mischni: nase vaha ve 4mesicich 7550g a 68 cm. ![]()
Ted vazila na pulrocni prohlidce 9300g a 72cm.
.Tak at vis zhruba co te ceka.
Nazdarek, mejte se tu hezky, ja valim dobalovat veci a zitra tradááá Jeseniky…papa
![]()
zdaaar! uz su tu!
tady chcipl pes
tak decka, kdy nekam razime?
hriste, piknik v luzankach, plavani v blansku…
ja jsem pristupna cemukoli ![]()
Ahoj,no my nikam mala dostala anginu a rostou ji zuby.
takze mame antibiotika..
Caau holky,
Tak ted byste se mnou urcite nemenily. Sedim v autobuse a ceka me hodinova jizda..vedro,zadna klimatizace..omg. Jedu zase za zabavou,tak musim trpet. Prcka jsem nechala s tatkou a ja jdu tany tany na country
Alenko,ted jsme do tyrsaku vubec nechodili,mozna moje mamka,ale asi tezko,bys ji asi potkala. Dnes jsme byli i s Bertou ve FunParku a v bazenku a musim rict,dopoledne je to mnohem lepsi.Nebylo moc lidi,jeste ne takovy vedro a bohate to dopoledne stacilo.
Pristi tyden bychom se mohly domluvit na nakej srazik.
Vsechny vas zdravim a preju hodne sil v tom vedru.
Pacek Bubis
Btw.Ali,co novyho Tomik,vidim,ze dela pokroky, supr!!