Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
255
19.1.10 15:44

Alenko, holky s detma dorazili az ted na kravak na sankovacku, takze mas prijit. Zatijal dovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
20.1.10 12:43

Diky Bubis, riskla jsem to a hned jsme se nasly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
21.1.10 14:17

Zdravim,uz jsme opet funkcni s internetem. :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
21.1.10 14:57

Ahoj všem, prosímvás, dá se někde ve Vaňkovce rozumně kojit? Byla jsem tam autem a nakonec jsem musela kojit v autě 8-) Jako sednout si na lavičku uprostřed pochodujícíh lidí a vytasit prso, na to nemám :mrgreen:

Zebra: Budeš rodit v Ivančicích? Já tam rodila v říjnu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
21.1.10 15:01

Zdravím vespolek!

chuan - v patře u záchodů je kojící místnost. Klíče půjčuje hajzbába. :wink:

cO sáňkovačka? Nezabili jsteč se na tom ledě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
21.1.10 15:06

mischni: Týjo, to mě nenapadlo 8-o Já tam jen nakoukla a zjistila, že si není kam sednout :mrgreen: Ď moc.

Jináč já dnes měla pocit, že se zabiju na Údolní :mrgreen: Velká souvislá ledová plocha 8-) A to jsem šla za kočku v kozačkách s jehlama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
21.1.10 15:09

jojo ve Vaňkovce se kojí fajnově, v prvním patře jak jsou wc tak je special. komůrka, jen je tam pěkně hnusnej vzduch a většinou hrozný vedro,ale účel to plní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
21.1.10 15:28
lacenka píše:
jojo ve Vaňkovce se kojí fajnově, v prvním patře jak jsou wc tak je special. komůrka, jen je tam pěkně hnusnej vzduch a většinou hrozný vedro,ale účel to plní…

Jestli je tam stejný vzduch jako u WC tak potěšpánbů :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
21.1.10 15:34

chuanitko, jo jo budu. Benda se tam taky narodil, máme to tam nejblíž a je tam větší klid podle mě :palec:

Já jsem se v úterý v Brně málem přizabila s golfkama :roll: , do porodu už nikam nejdu v takovým sněhu :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
21.1.10 19:59

Ahoj holky,

nevite kde sezenu chodici boticky na doma?

Mischni, uz jste kupovali Báře sandalky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
21.1.10 20:19

Zdar, sankovacka bobovacka super, kluci si ale nasli vlastni zpusob jizdy, briska to jistila :wink: Myslim, ze si to vsichni uzili. My jsme opet marodni, asi chripka, ma pres 38,5, kasle, jinak proste nic a v posteli je neudrzitelnej, dobra nalada i apetit, nechapu.. tak si udelame vylet k mudre.

Chuanitko, v ktere casti Udolni ses prosim te mohla zabit? Ja vcera odhazela chodnik, pac mesto to evidentne neudela, tak pred nasim domem to snad nebylo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
21.1.10 21:00

xmersy - ještě nee. Dnes jsem se ptala mudry a říkala, že pokud tráví víc času na čtyřech než na dvou, tak neobouvat, že ty botky vyvrací při lezení nohu. Tak vyčkáváme.

Hlásím, že Bára v 10-ti měsících 9,1kg/74cm.

A byla jsem dnes hříšně hýřivá - koupila jsem si novou MP3. Nutně ji totiž potřebuje Bára, abych s ní chodila na delší procházky… :wink: :lol: Tak si tady do toho tahám muziku a fotky a jsem nadšena. Miluju elektronické hračky. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
22.1.10 08:51
Alenka píše:
Chuanitko, v ktere casti Udolni ses prosim te mohla zabit? Ja vcera odhazela chodnik, pac mesto to evidentne neudela, tak pred nasim domem to snad nebylo :oops:

Zastávka Všetičkova a okolí 8-)
Pak jsme jeli ještě do Zastávky u Brna a tam to vypadalo stejně, evidentně tento problém není jen v Brně :roll:

mischni: Začínám přemýšlet, jestli i Markét nutně nepotřebuje MP3 kvůli procházkám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
22.1.10 13:18

Holky, teda kdyz si to zpetne uvedomim, Tomik taky strasne moc potreboval MP3, akorat jsem mu to nerozumnela a vy jste mi to do prc.. nerekly!!! Ted uz dela MP3 sam. Dneska me dostal. Sedime v Bilem dome v cekarne a on rika, ze holcicka vedle nej nema cepici a ta pani taky. Tak mu vysvetluju, ze je tam teplo, ze nikdo nema cepici atd.. a on rika, ale tamhle ta holcicka ma cepici.. No co na to rict? :roll: Ta matka asi nema rozum, ze ji ji nesunda a ja to pak mam vysvetlovat :lol: Uz se tesim na vsechny ty otazky..

Chuan, no jo Vsetickova, to uz je o zastavku vys, tak to jsem z obliga. Kazdopadne mi to ale vyhovovalo, protoze jsme z Kravce svisteli na bobech az domu, ted uz to nejde. :-?

Mischni, myslim, ze Bara ma miry uplne tabulkove :potlesk: Je to sikulka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
22.1.10 17:36

Alenka: Dobrý dotaz. A bude hůř :D
Ještě že jsem teda neklouzala u tebe :wink: Mně ten led nevyhovoval, já nechtěla nikam svištět :mrgreen: Natož s miminem v autosedačce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová