Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
25.2.10 20:35

Jezkovy, ja jsem trubka :oops: Vim to uz od odpoledne a uplne jsem zapomnela to sem dat :oops: Lacenka je nastesti sdilnejsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
25.2.10 20:42

Zebre gratulujeme a at se dari.
:kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
26.2.10 16:05

Ahojky děvčátka :kytka: .
Zebro-Moc ti gratuluji k princezně hodně zdravíčka vám přeji at se malá má čile k světu at je moc a moc hodnoučká a dělá vám jen samou radost. :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
26.2.10 16:10

Evelínko-Taky se přidávám ke gratulaci a k malé princezně :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :lol: :lol: kterou nosíš pod srdíčkem :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
27.2.10 23:36

Zebři, gratuluju k princezně hlavně zdravíčko. Jinak už to přece všechno znáš, ne? Tak hurá v létě si poňuchňáme miminko.......
Laci ty to máš taky za pár…co kluci sou na ségru připravený?
Alenko, už ste OK? Dneska jsme koukali na kraváku - že sníh je v čudu. Tak dokoupit sady na písek a držet si palce ať je tady jaro co nevidět, dneska už to bylo celkem nadějné.
Doufám že Krisulka složila zápočet z těch proklatých běžek…
Je tady někdo kdo řeší letos přihlášky do školky - už sem z toho šedivá…a Lacenko skutečně nebudu vozit dacana až k vám - ste dost z ruky.
Manžel má víkend apalucha - takže já jsem už od pátku naložená v láhvi vína, dneska jsem byl a s podobně postiženou kámoškou na snídani a odpo v kině. Je to jak za starejch časů. Ale abych pravdu řekla - překvapivě se mi stýská.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
28.2.10 10:46

zdddar!

zebrus, gratulace prevelika! at mala roste a prosperuje :kytka:

mam bezky, mam :lol: hura, hura, jsem se zapotila :evil:

po vraceni z poslednich hor jsme padli vsici, mne ted v patek pichali ucho (silnym naturam nabizim popis v barvach za mirne bolestne :lol: ), takze byt bychom vys moc radi videli, az tak za tyden nejdriv :-?

skolka - hahaha, resili jsme, obihali jsme, skemrali jsme - neuspeli jsme :evil: coz o to, u me to neni takova kakastrofa, ale co teda ty, ivush???

bubis, co ty a zkouskove?

katko, barunka uz je chodec? 8-o

evelino, tak budete mit „parecek“, jo :twisted: (velka gratulka k holcicce samo, jen me rozciluje, jak vsichni touzi po te genderove rozmanitosti…)

lacenko, co ty? jste stale zalezli a zazimovani?

alenko :mavam: (neznas optiku, kde by utahovali nozicky na brylich zdarma?)

acynko :mavam:
monix :mavam:
mischni :mavam:
vsechny zbyle opomenute upracovane matky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
28.2.10 10:59

Jé, koukám další Brňátko :)
Takže Zebře veliká gratulace k Ellince :kytka:
Holky taky na vás jde jaro? :mrgreen:
Já už seju semínka (postižená mateřstvím to místo do hlíny zkouším do hydrogelu z plínek :oops: )

A můžu se přidat, až bude nějaký srazík? :dance: (Ale venku, Markét by to v kavárně s vysokou pravděpodobností nebavilo :( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
28.2.10 14:31

Krisulko :mavam: barunka uz dlouho chodi sama od 10mesicu takze tedka uz i po venku. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
28.2.10 20:22

Ahoj holky, krapet nestiham..... :roll:

Zebrus, velika gratulace k Ellince, at je to sikovna, neplacici, kouzelna holcicka :kytka: :srdce:

Evelino, gratulace k budouci holcicce, parecek bude super!! Co Stepanek, ze nebude mit brachu, ale segru? Je nadsenej?

Katko, vy uz takhle dlouho chodite, to je mazec!!! 8-o Bara je holt sikulka sikovna :wink:

Ivush, no snih je kaput a takovy tam byl zaklad… :roll: No holt budem chodit trhat pampelisky.. Uz jsme OK, nastesti. Solku taky resim, Tom tam proste chodit bude od zari, cekam ted na vyjadreni tady u nas, no a pak budu obvolavat skolky po trase do prace.. :evil: Jee ty si zase uzivas volny vikend..snad jsi se moc neopila steskem :roll: A chlapi prijeli cely?

Krisulko, gratuluju k povedenym bezkam, beztak jsi tam bezela ala Bauer na stafete :wink: Do optiky chodime pravidelne na utahovani zdarma stale, uz nas vsichni zamestanci znaji, ale bryle jsme tam i kupovali u Richtera v Bilem dome. Myslim, ze by ti je meli zdarma utahnout tam, kde sis je koupila. Pokud ne, tak jsou to pekny smejdi!

Ostatni zdravim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
28.2.10 21:35

Ja za to nemuzu.Ona to chtela sama :lol: ja se snazila aby vydrzela do jara :lol: . Poprve si vysla venku v botkach tri tydny pred 1narozkami.Chodi hlavne s dedem a babickou kdyz je u nich semnou jen obcas.
Kdy udelame srazik.Co treba 10?Nebo nekdy v tydnu od 15?At je cas se domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
2.3.10 12:52

Jé, moc děkuju :oops: :-D :huban:

Tady jsou fotky… http://zebra9.rajce.idnes.cz/Ella/

Zatím je doma docela chaos, ale my si zvyknem :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
2.3.10 13:28

zebrusko moc moc gratuluju k malé princezně!! Moc se vám povedla!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
2.3.10 19:19

Zebruš - Ellinka je nádherná ! A koukala jsem, že Beník je už kus chlapa - vždyť my jsme se viděli naposled někdy v létě… Už se teším, až se zase potkáme :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
2.3.10 21:26

Elinka je fakt nadherna.
to tak leti to je jak vcera co byla Barca takhle malinka.
Uz se tesim az si na nejakem sraziku pochovam nejake malinke miminko. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
2.3.10 21:41

Elinka mi prijde cely tatinek, hlavne mu to Zebrus pretlumoc, tatinci jsou vzdycky cely hotovy… :wink:

Reference z detske kavarny na Kounicove:
Kavarna je rozdelena na 2 casti. V prvni vetsi je kavarna s mensim detskym koutkem a plochou pro deti na odrazedla, kocarky apod, v dalsi casti jsou balonky, skuzavka a koberec s hrackami. Prebalovaci mistnost je zvlast v sekci WC, takze tam nesmrdi zaneradene pliny pobliz v kosi. Pokud je venku marast, dospeli si u vchodu vezmou na boty navleky. Behem dvou hodin naseho pobytu Tomik nevycerpal zdaleka vsechny hracky, ac se mi jich tam zdalo z pocatku malo. Otevreno je jiz od 8-20hod. Co chybi tak pro miminka nejaka lehatka jako jsou treba na Purkynce. Za sebe doporucuji, je to tam prijemne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová