Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky děvčata.
I já se musím přidat i když pozdě ale přeci jen.
" Lacenko-Moc gratuluji k vylodění malé Lidušce. .
Přeji hodně zdravíčka a je stále hodná a dělávám jen samou radost. .{color: purple}":kytka:
![]()
Gratuluji musí to bít krásnej zážitek porodit doma
![]()
Byla jsem smirovat v Breznatkach a lacenka je uz doma.
Mischni: jmenujes se Misa?Ja totiz jak jsem na tebe volala v Ikei tak nevim jestli se tak jmenujes
.
Kolik ze mate tech kocarku?
kattko - jo, jsem Míša. A kočárky máme 3.
Velkej na zimu, zahradu nebo terén, pak ty golfky, co jsem měla dnes,ty jsou „nákupní“ (na dlažbu nif mof) a no a pak ten sporťák červenej. Ten je mezistupeň a momentálně asi nejvíc frekventovaný. ![]()
lacenko - tak jsem zvědavá na ten tvůj porod… ![]()
ostatní zdravím! A kdy bude nějaká hromadná akce?
Jj jsme doma.Malá je zatím hodná, ale píšu jednoruč. Porod hodím do deníčku, ale dneska už to asi nestihnu…
Moc děkujem za gratulace a už se těšíme na nějaký srazík
![]()
Děvčata, jen drobně poinformuju, co se dá v Brně v tyto dny podnikat. Ve Šlapanicích v muzeu (na náměstí) je výstava modelů ze stavebnice MERKUR a dítka mají možnost si tam samy něco z MERKURA sešroubovat. Pár foteček najdete tady na eMiminu v tématu „Brňačky pozor - MERKUR je tady“. Noa dětská železnička v Obřanech (na Mlýnském nábřeží) v předzahrádce rodinného domu už je taky v provozu…
A k tomu se dá přičíst i Modelový svět - www.modelovysvet.cz
lacenko: mala je moc krasne.U tveho denicku mi i slza ukapla.Fakt krasne.Hlavne ze jste obe v poradku. ![]()
první Liduščina pomlázka… krásné velikonoce všem,pozdě ale přece
![]()
Lacenko - teda četla jsem tvůj deníček…máš můj obdiv !!! já bych asi panikařila a přesně porod doma je má noční můra…
lacenko - taky jsem teď byla počíst tvůj deníček. FAkt super adrenalin.
Jste holky šikovný, ještě jednou gratuluju!!! ![]()
Ahoj holky,
snad jste si Velikonoce uzily ![]()
Lacenko, tez jsme si hezky pocetla a musel to byt teda mazec, uplne ve me hrklo
Jsem si rikala, ze uz jste rovnou mohly zustat doma, kdyz to nejhorsi jsi zvladla sama ![]()