Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1757
22.3.11 20:56
chuanitka píše:
mauglie píše:
chuanitka píše:
My měli virózu minulý týden. Nejdřív dítě, za dva dny ovšem i my dospělí. Trvalo to jen jeden večer plus ten další den jsme byli pěkně zesláblí.
ježíš, tak doufám, že my to nechytnem
Snad ne. Ale to bys nesměla vystrčit nos z baráku. My jely jeden den do Brna a druhý den večer malá blila. Za další dva dny my :(

no už to chytla sestřenice, Kubík se zatím drží, my taky, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
22.3.11 20:57

Tak hlásím, že pokud někdo z nás nezačne zvracet, tak dorazíme, snad to stihnem na tu druhou a cestou nezabloudím, autem jsem tam ještě nejela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
22.3.11 21:15

ahojte,
naše účast je ohrožena další neplánovanou akcí :-? , ale zkusím to nějak časově rozvrhnout. Každopádně buď tam dojedem nebo se vetřeme na další akcičku 8-)

škoda že nežerou mandarinky. Nějak se nám nahromadily a doma to nikdo nechce :zed: Taky se divím, že se skoro nekazí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
23.3.11 06:59

Za chvilku nám stopnou proud tak jen hlásím já +všechny děti budeme ve 14hod v oboře s výbavou, mrkve, jablek, řepy a ještě podle času obhlídnu jestli nemají něco levnýho v Bille :mrgreen: Tak odpo ahoooj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
23.3.11 07:59
lacenka píše:
Za chvilku nám stopnou proud tak jen hlásím já +všechny děti budeme ve 14hod v oboře s výbavou, mrkve, jablek, řepy a ještě podle času obhlídnu jestli nemají něco levnýho v Bille :mrgreen: Tak odpo ahoooj

Lacenko odpo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
23.3.11 08:09

Holky, kdo tam jedete autem, muzete mi jen hodit adresu nebo tak at si to najdu na mape? A da se tam nekde zaparkovat? mamka mi rikala, ze je tam parkoviste, ale nevim kam presne v tech kohoutkach jet. dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
23.3.11 08:31

dori: musis sjet dolu z kohoutovickeho kopce.Je to jakoby u stare dalnice a silnici na zebetin.Asi jsem ti ale nepomohla co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
23.3.11 08:53

diky, ja uz to tu vidim na mape, akorat premyslim, ten velkej zelenej plac co je u zastavky Stara dalnice je jako parkoviste? nebo kde budete parkovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
23.3.11 09:01

Hned u té brány je parkoviště. Tak určo v poho zaparkuješ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
23.3.11 09:04
Kac píše:
Hned u té brány je parkoviště. Tak určo v poho zaparkuješ :wink:

Dor: to uvidis nebudes jedina tam stat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
23.3.11 09:12
doriang píše:
diky, ja uz to tu vidim na mape, akorat premyslim, ten velkej zelenej plac co je u zastavky Stara dalnice je jako parkoviste? nebo kde budete parkovat?

jukni na fotomapu, tam to je zretelne :-) koukam dori na ta tva trika, moooc pekna, skoda, ze nemas i v 92 :-( :-( jsou fakt nadherna!

holky, nahodou, nevali se vam doma zbytecne prazdne krabice od nutrilonu, ktere by jste mi mohli venovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
23.3.11 09:14

Markyt nevali.
hele mam problem co bude svym detem oblikat??Teplaky?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
23.3.11 09:16
kattkka píše:
Markyt nevali.
hele mam problem co bude svym detem oblikat??Teplaky?? :nevim:

Aby ti nebylo líto, když se ti někde vyválí. Takže u nás nějaké tepláky-nebo sport.kalhoty. A Lůci nebudu vytahovat z kočáru. Bude v akci pozorovatel. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
23.3.11 09:18

Jdu ji tedy neco nachystat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
23.3.11 09:28

Ehm, takže tady?