Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
chuanitka píše:mauglie píše:Snad ne. Ale to bys nesměla vystrčit nos z baráku. My jely jeden den do Brna a druhý den večer malá blila. Za další dva dny mychuanitka píše:ježíš, tak doufám, že my to nechytnem
My měli virózu minulý týden. Nejdřív dítě, za dva dny ovšem i my dospělí. Trvalo to jen jeden večer plus ten další den jsme byli pěkně zesláblí.
no už to chytla sestřenice, Kubík se zatím drží, my taky, tak uvidíme.
Tak hlásím, že pokud někdo z nás nezačne zvracet, tak dorazíme, snad to stihnem na tu druhou a cestou nezabloudím, autem jsem tam ještě nejela
ahojte,
naše účast je ohrožena další neplánovanou akcí
, ale zkusím to nějak časově rozvrhnout. Každopádně buď tam dojedem nebo se vetřeme na další akcičku ![]()
škoda že nežerou mandarinky. Nějak se nám nahromadily a doma to nikdo nechce
Taky se divím, že se skoro nekazí ![]()
Za chvilku nám stopnou proud tak jen hlásím já +všechny děti budeme ve 14hod v oboře s výbavou, mrkve, jablek, řepy a ještě podle času obhlídnu jestli nemají něco levnýho v Bille
Tak odpo ahoooj
lacenka píše:
Za chvilku nám stopnou proud tak jen hlásím já +všechny děti budeme ve 14hod v oboře s výbavou, mrkve, jablek, řepy a ještě podle času obhlídnu jestli nemají něco levnýho v BilleTak odpo ahoooj
Lacenko odpo ![]()
Holky, kdo tam jedete autem, muzete mi jen hodit adresu nebo tak at si to najdu na mape? A da se tam nekde zaparkovat? mamka mi rikala, ze je tam parkoviste, ale nevim kam presne v tech kohoutkach jet. dik
dori: musis sjet dolu z kohoutovickeho kopce.Je to jakoby u stare dalnice a silnici na zebetin.Asi jsem ti ale nepomohla co?
diky, ja uz to tu vidim na mape, akorat premyslim, ten velkej zelenej plac co je u zastavky Stara dalnice je jako parkoviste? nebo kde budete parkovat?
Kac píše:
Hned u té brány je parkoviště. Tak určo v poho zaparkuješ
Dor: to uvidis nebudes jedina tam stat.
doriang píše:
diky, ja uz to tu vidim na mape, akorat premyslim, ten velkej zelenej plac co je u zastavky Stara dalnice je jako parkoviste? nebo kde budete parkovat?
jukni na fotomapu, tam to je zretelne
koukam dori na ta tva trika, moooc pekna, skoda, ze nemas i v 92
jsou fakt nadherna!
holky, nahodou, nevali se vam doma zbytecne prazdne krabice od nutrilonu, ktere by jste mi mohli venovat?
Markyt nevali.
hele mam problem co bude svym detem oblikat??Teplaky?? ![]()
kattkka píše:
Markyt nevali.
hele mam problem co bude svym detem oblikat??Teplaky??
Aby ti nebylo líto, když se ti někde vyválí. Takže u nás nějaké tepláky-nebo sport.kalhoty. A Lůci nebudu vytahovat z kočáru. Bude v akci pozorovatel. ![]()