Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A přidám tip na některý z dalších srazů:
Knihovna Jiřího Mahena, pobočka v Maloměřicích. (Adresa: ul. Selská 16.) V patře je super hernička (jen je trochu malá - pro víc jak 10 dětí asi ne…), ke knihovně patří i posezení v zahradě, před knihovnou je parkoviště ze zámkové dlažby… A kdo bude chtít na záchod, tak v nejhorším ke strejdovi Jurovi domů je to 50 metrů. A do vzdálenosti 300 jsou tu čtyři hospody, kdyby něco… Teda pardon, dvě hospody a dvě pizzerie.
Teď jsem ještě vytáhl z police letáček na akci, která by mohla některé zajímat - „Hračky jehlou a nití“ - od 13.4. do 25.4.
Najdete ji na www.barontrenckgallery.cz
Jééé - tak vy jste se měli fakt báječně ! Fotky jsem zkoukla. Vybrali jste si skvělé místo a výstavní počasí. Aji mě mrzí, že už tyhle srazíky nebudeme moct absolvovat
Všechny moc zdravíme
![]()
Ahoj fňuk ![]()
tady já ubohý černý puntík ![]()
Tak pěěěkně jsem to naplánovala a tak hnusně se mi vše zkazilo…3 hory práce na mě spadly, dělala jsem po nocích…tak jsem se stala snadnou obětí toho bacila, co se prohání i v téhle diskusi…mně je zle ![]()
Ale jak tak koukám, akce byla megaúspěšná, fotky od Kris jsem prohlédla, slzu zamáčkla a snad mi odpustíte neúčast, jo? (Markyt?) ![]()
A už vím z fotek, jak vypadá Jura! Joooo! ![]()
Moni, taky už je to se mnou bledý, co se týče času ![]()
Holky jak to??
Martanko: brzo se uzdravte.
Bara uz chrni byla pretazena a to tak ze nechtela jit ani do vany.
Jinak ja bych hlasovala priste pro to hriste nejlepe oplocene a s hospudkou
ze Market,Juro
![]()
Jo Maerket jak jsme se bavili chcem jit do zoo ale jeste nevime kdy.Samozrejme to plati pro vsechny i co budou mit cas a chut.
Jinak ja bych hlasovala priste pro to hriste nejlepe oplocene a s hospudkou
ze Market,Juro
![]()
Jo Maerket jak jsme se bavili chcem jit do zoo ale jeste nevime kdy.Samozrejme to plati pro vsechny i co budou mit cas a chut.
Tééda, to jsme zase o něco přišly!
Fotky úžasný, účastnící vypadají nadšeně a hlavně teda ty malý prasátka typu dalmatin mě dostali. Myslím, že příští týden budeme muset udělat s Bárou soukromou exkurzi, než nám vyrostou.
Martanko - tys taky odpadla, Brute?
A pracující si na naše srazy holt budou muset brát dovolenou,no. ![]()
Doring: ja mam pocit porad vzdycky kdyz te vidim ze te od nekud znam.
.
Marti - tys teda dopadla nešťastnínku jeden
Brzo se uzdrav !
Míšo - nooo super nápad ty dovolené
A dovolenou v létě si budu brát jak ????
Btw. co bazén ? Nezajdeme ? Káťa se mě ptala, kdy půjdeme s tetou do bazénu? Nám už takové radovánky 1.6 skončí. Od tohoto data plný úvazek (až do důchodu…dožiju-li se)
ahoj,
koukla jsem vám na fotky
a dost mě mrzí, že jsem to dnes nestihla. Ale určitě si tam udělám sólo výlet ![]()
Jinak ještě přidávám další tipy
I mi děkujeme za krásné odpůldne
Kluci byly absolutně nadšení, Honzík si držel letadýlko celou cestu autem a táta musel ihned po příchodu dělat drobné opravy aby se mohlo lítat
Fotečky jsou parádní, od nás nebude nic, bo foťák se zřejmě odebral k věčnému odpočinku ![]()
Hlasuji pro příští sraz opět venku, na velkém prostoru kde nebudou ty naše „hodné, klidné a spořádané“ děti nikomu překážet
Navrhuji oslavit den dětí, ale ideálně v květnu, bo v červnu už toho teda fakt máme nějak moc
(ta Olympie nezní vůbec špatně
)
Jsem taky grogy, valím se omýt a spinkat. Zítr anás čeká další perný den, bez proudu tak abych měla na ty rarachy sílu ![]()
Marťanko a ostatní - brzy se uzdravte ![]()
a propo…kdo chcete tel. na mě tak stačí napsat SZ, ráda vyměním ![]()
Krisulko, co máš za foťák? Buť je ta mašinka kouzelná, nebo si kouzelnice ty,nebo něco dohromady, ale ty fotky jsou skvostný
Nádherně ostrý,plnobarevný, vyvážený, no fakt jak od profíka ![]()
Krisulko, teda jestli jsou to jen fotky vyklopené z foťáku, klobouk dolů
Nikde žádné půlky lidí, lampy rostoucí z hlavy a tak ![]()
Dori, představ si, že moje cácora vydržela až do osmi
Ale fakt je, že tvoje je víc akční = víc unavená ![]()
Marťanko, ale moc pěkně jsi nám to zorganizovala
Co bacil/virus, už je na odchodu?
Mischni, škoda, že jste nemohly
Malá prasátka byla luxusní, vzpomněla jsem si na jednoho nejmenovaného pána na prasátka zatíženého
![]()
No mně to taky připadlo, že Krisulka je profík a pracuje s profesionálním nářadím…
Bývalý kolega má podobný - a ty fotky… ![]()