Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kac píše:
tajné to neníz Karviné
Tam teďkom studuje brácha nějaký ekonomický obor…
Ahoj holky z Brna ![]()
Dlouuuuho ale opravdu dlouuuho jsem tu nebyla a rada bych se opet pridala do diskuze..mezi vas, jeste neni plna kapacita?:) Koukam, ze deti stare gardy nak rychle vyrostly, si pamatuju miminka. To nejak hrozne moc leti..uf.
Bubis píše:
Ahoj holky z Brna
Dlouuuuho ale opravdu dlouuuho jsem tu nebyla a rada bych se opet pridala do diskuze..mezi vas, jeste neni plna kapacita?:) Koukam, ze deti stare gardy nak rychle vyrostly, si pamatuju miminka. To nejak hrozne moc leti..uf.
Ahoj, sice se neznáme, ale snad se poznáme…přidala jsem se k Vám nedávno…mám 5 měsíčního chlapečka a je fakt, že čas strašně letí…vždyť jsem si ho před chvilkou vezla z porodnice ![]()
bezva:)..no budu moct ráda, když se poznáme. Pořádají se zde ještě nějaké naživo schůzky v parku, kavarně atd?
No na těch dětech je nejvíc vidět, jak to letí, co.. ![]()
já jsem pro srazík v baboletním září!!!
Klidně i Lužánky, ale můžem jen dopoledne…Njn. ve čtvrtek vedu prvňáčka
a odpoledne pro nás tímto na výletování končí (bude chodit do družiny takže jezdit domů až okolo 15h
)
Vítám nové tváře a starousedlíkům posíláme s gardou hubana ![]()
Já jsem taky pro srazík, Lužánky klído.. V našem případě zase odpadají dopoledne..prdolka jde do školky..ale určo ho naký dny vysvobodim na piknik ![]()
Lacenko, přeju hodně zdaru prvňáčkovi!! Naposledy jsem tu psala, kdyz se ti narodila Liduška..ted koukam..ta vyrostla, je moc hezkounka.
Díky za přivítání
Dopoledne i odpol zvládáme.
Dopol. jen s Lůci
Odpol. i rošťák Honzík.
![]()
bubis, zdaaar! gratuluju!
to budem mit mimina zas kousek od sebe
a co studia, jako za stara - jedine s miminem? ![]()
zdravim i nove tvare!
sraz - radi se uvidime, jen zacina skolkovy rezim, tak ![]()
Krasny vecer vsem ![]()
no nekee, Krisulko!!
Takze taky gratulace
To je fakt nahodicka, to je fakt mozny, ze odrodime spolecne
No studia jedine s ditetem.. jinak by byla nuda
Co dite, to jeden diplom
A co ty? Ty uz magistra urco mas, takze PhD? ![]()
Porad mate vedouciho na srazikovani, ktery domlouva?:)
Tak hned jak bude, hlasime ucast, rada se seznamim.
TAdy to zase žije!
Zdravím starou i novou gardu. ![]()
Bubis - gratulace k miminu. A neříkej, že jste si to s Kris nedomluvily. ![]()
Srazík beru všema deseti. My můžeme středu a pátek kdykoli, pondělí a čtvrtek dopo, úterý odpo. Jsem taková napůl pracující matka, tak to mám složitý. Ale věřím, že to vyjde. ![]()
Ahojte, já se k vám s malým taky ráda přidám…přece jenom seznámení na živo je o něčem úplně jiném, než psaní přes p.c.
Mohu s prckem dorazit podstatě kdykoliv (jen některé pátky jezdívám na víkend pryč z Brna) a do Lužánek trefím (to jsem za ty 4 měsíce v Brně už zvládla) ![]()
Ahoj holky,
jsem tu i já ostuda ohavná!!
![]()
Bubis krisulko moc gratuluju!!! A kdy že mimoušci budou??
Srazíme se taky rády, budeme doufat že bude v den kdy jede manžel do Brna.