Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
AknelinkaO píše:
Já vím, že jsou 2 tábory, jedni pro očkování a druzí proti…tak uvidíme, jak to dopadne. Já zas zastávám názor, že když můžu děti od něčeho uchránit, tak to zkusím…a našemu pediatrovi věřím, když mi to doporučoval
Ale nikomu to samozřejmě nevnucujiTeď mě napadlo, už jste sehnali nějakého koníka pro Báru?
Jo jdem s dedem nejspis o vikendu. Z dedy vypadlo jako meho tatky ze ma znamou a oni maji kone.
.Ve slapanicich ale ted at nekecam.
Jo jasne ty tabory jsou dva.Ja zas nechcu chranit od vseho co ve vetsine pripadech probiha normalne.Ale je to veci nazoru a diskuzi je tu taky spousta takze mlcim. ![]()
Krisulko az se objevis cekam tu adresu zitra nebo pozitri si jdem pro ne.Dosli by jsme s Kac zaroven at tam nemas takovy zastup.
Tak mi dej kdyžtak vědět, Šlapanice mám kousek…a oni ty koníčky mají nějak ofiko nebo jen tak pro známé? Ať se to Báře líbí, já bych taky párkrát chtěla přes léto někam s holkama zajít, minulý rok se svezly asi dvakrát a byly z toho úplně nadšené ![]()
AknelinkaO píše:
Tak mi dej kdyžtak vědět, Šlapanice mám kousek…a oni ty koníčky mají nějak ofiko nebo jen tak pro známé? Ať se to Báře líbí, já bych taky párkrát chtěla přes léto někam s holkama zajít, minulý rok se svezly asi dvakrát a byly z toho úplně nadšené
tak to nevim jestli to maji ofiko.Se zeptam dedy pak i kde presne.
tyjo mně obě děti spinkají
to je luxus sice pan Nelík až ted přes 5ti minuty a nikča je nemocinkovaná
takže u té se s tím dalo počítat chjo no snad to bude už dobrý ![]()
No Líšen mám z ruky, ale pokud budem sami a Nikču mít ve školce tak by to bylo fajn jsou od Nel o kousek, škoda že nejsi z blíž.
tp je 16 30
kriste to letí ten čas vždy bylo nedávno ráno ne? ![]()
Neštovice-já bych nechala naočkovat, jedině v případě, kdyby to nechytla do nějakého věku(to ještě nejsem rozhodnutá). Dříve ne. Zrovna v pondělí jsme to s holkama řešily, jestli někdo dá, nebo ne. Ty holky-mamky co měly špatný průběh dávají své děti očkovat, co neměly, tak nedávají.
Taky se stalo-nevím jestlit o někdo psal na netu, nebo říkaly holky. Dostaly po očkování neštovice i tak.
Vakcína není dlouho na trhu, tak dle mě není ještě „odzkoušená“ časem.
To bych musela nechat Lůci očkovat zkrz na zkrz. Vždyť by se mi z toho opupínkovala. ![]()
Jééé holky, neštovice jsem taky rozdávala, když je měla Juli. ![]()
Jsem jako zdravotník proti očkování na neštovice (asi jako proti jedinému očkování).
Nemoc je to taková, že simyslím, že si ji může každé dítko prodělat a mít pak celý život klid ![]()
Kamka:ja chtela malou nechat nakazit uz od roka.Ale je to na kazde jak se rozhodne.
Kdybych nechtěla odeslat Marka s tatínkem na týden pryč, též bych si pro ty neštovice přišla ![]()
kikim píše:
Kdybych nechtěla odeslat Marka s tatínkem na týden pryč, též bych si pro ty neštovice přišla
Nemas kazdou chvilu rodit??To nevim jestli by byl dobry napad.
kikim chtela jsem se zeptat jdete do skolky??Vzali Vas nekde??
já se v těhu neštovic bála kakim neblázni ![]()
Jinak mně kattka řekla jedna ředitelka:Proč bysme jji nevzaly
že bude 4 letá takže čekám tutovku že je přijata ![]()
Marry11 píše:
já se v těhu neštovic bála kakim neblázniJinak mně kattka řekla jedna ředitelka:Proč bysme jji nevzaly
![]()
že bude 4 letá takže čekám tutovku že je přijata