Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
14.3.12 12:32

markytka - my jsme tam spokojení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
14.3.12 12:35

Byl jste tam někdo na divadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
14.3.12 12:41

No Lůci moc uprostřed nebyla. pořád tahala golfky po schodech. byli tam i větší než jsou na fotce zdokonalovala se v motorice. A potom běhala sem a tam po celé délce a poslední co dělal byla zkluzavka. Jinak na nic jiného nebyl čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
14.3.12 12:52

Kac, po lidské stránce fakt v Žabce není žádný problém :mrgreen: Jen potřebují vychytat nějaké organizační věci ze začátku, ale já doufám, že se to rozjede. Na té Táborské, jak se teď přestěhovali, tak je tam i zahrada, plánováni jsou králíci a slepičky, aby se o ně děti mohly starat…i si tam něco pěstovat ;)
Jestli se chceš přijít podívat s Luckou někdy na ty montessori dílničky, abys viděla to prostředí a vůbec o čem to je, tak přijď…my chodíme každé pondělí ;)

Ad divadlo…byli jsme jednou ve Véčku - Divadlo V na rohu Veveří/Mučednická a bylo to moc fajn, hrála se Červená Karkulka, hodně se zpívalo, mohly do toho vstupovat děti, holky tu hoďku vydržely v klidu sedět, ani nedutaly :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
14.3.12 12:56

v pondělí my chodíme do Klubíku.Tak to ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
14.3.12 13:04

Klubík je co?
Tak ještě je to tam ve středu, tak se někdy můžeme domluvit, je to 16.30-18.00 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
14.3.12 13:06

Ahojky holky :) můžu se přidat do diskuse?Moc jsem toho nepročetla ale s těch posledních příspěvků jsem si všimla,že řešíte kavárny :) Já pořád pátrám po nějaké dobré kavárně kam budu moct s malou zajít.Jinak ráda pokecám o všem možným a trošku zabiju čas,když mi malá spí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
14.3.12 13:20

klubík je taková hernička. Říkají se nějaké básničky,zpívají písničky doprovází se nějakými pohyby-rukama, nohama, hrají si eventuelně něco se tvoří-spíše potom maminky. Lůci je tam ráda i potom doma ty říkanky po mě chce-nebo písničky, takže já říkám-zpívám ona ukazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
14.3.12 13:21
Agi20 píše:
Ahojky holky :) můžu se přidat do diskuse?Moc jsem toho nepročetla ale s těch posledních příspěvků jsem si všimla,že řešíte kavárny :) Já pořád pátrám po nějaké dobré kavárně kam budu moct s malou zajít.Jinak ráda pokecám o všem možným a trošku zabiju čas,když mi malá spí :)

máš 1holčičku? Kolik jí je? Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
14.3.12 13:25

Kac, tak to jo, to máme v jednom MC taky…holkám jsem na doma musela koupit různá hrkátka, rumba koule, bubínky apod. a jedeme i doma, teď jsem nově sehnala i dřívka :mrgreen:

Agi vítej, tady už je spousta holek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
14.3.12 13:27
AknelinkaO píše:
Kac, tak to jo, to máme v jednom MC taky…holkám jsem na doma musela koupit různá hrkátka, rumba koule, bubínky apod. a jedeme i doma, teď jsem nově sehnala i dřívka :mrgreen:Agi vítej, tady už je spousta holek :mrgreen:

Děkuji :) já mám pocit,že už jsem tady byla ale teď to nevím jistě :) Jsem ukecaná a momentálně znuděná :lol: takže budu ráda,když budu moct pokecat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
14.3.12 14:51

Agi - jak máš starou holčičku? Já 17 měsíční Aličku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
14.3.12 15:01
Kamka33 píše:
Agi - jak máš starou holčičku? Já 17 měsíční Aličku :D

Já mám Nelinku 19.měsíční :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
14.3.12 15:04

A z které jste části? My Řečkovice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
14.3.12 15:08
Kamka33 píše:
A z které jste části? My Řečkovice

Tuřany :)Koukám,že z Řečkovic je tady maminek hodně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová