Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
30.6.13 19:48

No když už tu byla řeč o vybírání bydlení, tak můžete posoudit, co vidím z okna obýváku v novém bydlišti… Dá se říct, že se mně splnil dávný klukovský sen - bydlet přímo v lese a zároveń blízko hlavní železniční trati. Jen kdyby se ty klukovské sny plnily rychlejc… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
30.6.13 19:53

Kamka a kasha děkuji to že neužívam my já to prostě neužívám já říkám prostě manžel ne prostě my - ale to neznamená, že můj muž rozhodnuje je to přesně naopak napsal větu makleři:ženě se nelíbí to a to on by pro mně udělal první a poslední - nemíním to dál rozvádět já prostě nepíši my se budeme stěhovat ale jménem a by se rád stěhoval. Ale neznemená to to že nám to neklape to bysme snad nesnažili se o 3 dítě jsem moc ráda, že ho mám a miluje mně i naše děti.
Dnes mně nechal doma v klidku at tu vaříma jel s dětima obouma nakoupit a věř mně že ho obdivuju v globusu kdy Neli neposedí a lítaly mu tam obě dvě.

JO A VČERA NELI USLA SICE V 20 30 ALE VZBUDILA SE v 24 00 takže co jse měla dělat dítě nechat a řvat???takže usla ve 2 30 takže prostě někdo má děti nespavce

JÁ TO NEČETLA VŠE ALE NEZLOB SE MARKYTKA KOUPIT SI TEPLÁKY BEZ ŠNŮRKY ZA 50 KČ TO SI MŮŽU KOUPIT KOMPLET NOVÝ a mám je i levnější z Anglie odebírám oblečení od paní z georgu nextu a mám to za polovic a je to nové.
Takže prostě šlo ot že bych se toho ani nezbavilo

• Citovat
  • Upravit
Marry11
30.6.13 20:06

Do marry se mozna navazim bo mi prijdou absurdni jeji uvahy, kterymi nas par tydnu tady zasobuje. taky mam 2 deti, jezdim busem (ntb. je tady tak 40% mamin co nemaji ridicak, cely zivot ziji tady a cesta do brna je pro ne svatecni zalezitost, a jeste se tam vydaji jen s manzelem, do brna nemas tady potrebu vubec jezdit, teda pokud nemusis do nemocnice napr. davat krev bo

TAK TÉTO VĚTĚ NECHÁPU TAKŽE TY BUDEŠ CELÝ ŽIVOT V POZOŘICÍCH S TÍM ŽE SI TAM ANJEDEŠ PRÁCI NEBO BUDE PAK Z TEBE CELEJ ŽIVOT NEPRACUJÍ ČLOVĚK???
pokud ano tak se můžeme odstěhovat opravdu NA SEVERNÍ POL DOSLOVA…

PROTOŽE SNAD ŽIVOT potom nekončí ale musíš taky v životě snad dělat ne??

někdo nemá to štstí aby měl práci v místě.

A KDYBY TO TAK BYLO NEVIDÍM JEDINÝ PROBLÉM ŽÍT KDEKOLIV muž si vezme auto a je to.

A z Kanic by se jezdilo autem 16 km do Slatiny.

JÁ UŽ SE K TOMU NEVAJADŘUJI. PROTOŽE JE TO ZTRÁTA ČASU.

MARKYTKA A NĚKDO MNĚ HODÍ TEPLÁKY DO SCHRÁNKY S TÍM, ŽE JSOU V POŘÁDKU A PROSTĚ NEBYLY A NEBUDU SI KUPOVAT NĚCO CO MÁ VADU!

TAKŽE my si najdeme spolu co nám se líbí mně zajímlao jen kdo kde bydlí jak tu řešila jura že bydlí v ADAMOVĚ

JE TAM NÁDHERNĚ TEN SMĚR ZNÁM

MUŽ JINAK BYDLEL CELÝ ŽIVOT OD NAROZENÍ NA VESNICI takže každý den dojížděl a tak ví jaké to je a pro něj je důležité to abych ptom já tam taky nebyla neštastná že nemohu najít práci a nudím se taky doma v mimo Brno.
Je v tom víc nebudu to už komentovat.

Kamka vidím, že si skvělá v tom, že máš podobné názory a nenencháváš děti doma já Neli nenechám ani když mně usne a za 5 minut musím do školky comám přes barák a mám ji pak probuzenou ale nemůžu prostě kdyby se ji cokolvi stalo.
Nikdy člověk neví a my máme prostě nespavé děti kdybych měla dítě od 20 do 11 ti spánek tak to je boží sen ona Neli usne ale prostě pravidelně se budí.

Nebudeme to už nadále řešit

děkuji všem za informovace ale nerozhodujeme se dle informací kdo kde má co skvělého najednou se tu každý příznával kde kdo bydlí přes měsícem.

A JE TO ROZHODNUTÍ NA CELÝ ŽIVOT SE UVÁZAL MILIONAMA TKŽE MY BUDEM PŘEBÍRAT DLOUHO protože at jsme tam štastni.

• Citovat
  • Upravit
24320
30.6.13 21:47

@Marry11 : a proc by market nemela dojizdet jako?? 8o 8o. JEzkovi zraky co je to za nesmysl. Stejne jako ja budu dojizdet za cca 3roky. Jinde lidi za praci klidne dojizdi hodinu autem.Ty tady delas vedu z 20minut autem…
A vis co nemam nikoho kdo by me mohl dite vyzvednout. A vis co manzel(pro ty co nevi tak jsme se v patek vzali kdo vi ze jsem byla odted svobodna :lol: ) me jednou za cas nekdy jednou za rok nekdy klidne 2× odjede na celej mesic mimo republiku(ted to byva Svedsko).A nestezuju si tady a nebrecim…A co.Jsem na vesnici a vypadne auto a co nakupy zvladam i tak a mam vyzkousene ze i s ditetem v kocaru…
A je pravda ze kdo bydli nema potrebu jezdit do Brna. Akorat do prace a to mam taky vyzkousene a jezdila jsem skoro hodinu pac jedna klientka bydlela az na Lesne :pankac: a jezdila jsem bus tramvaj znova tramvaj a jako bonus bus. A nikdy mi to neprislo divne.Ke druhe jsem jezdila taky hodku bus tramvaj trolejbus.Mam pokracovat?? K jedne mi to se vsim vsudy hodku a pul pac mi to nenavazovalo bydlela az za Sokolnicema coz byla hodka a pul diky tomu…Takze se nediv ze tve zalezitosti ohledne dojizdeni mi prijdou primitivni a resic kraviny…
Jo a next obleceni za 25kc nove bych chtela taky. :pankac:.A snad jsis minimalne prohlidla fotku a urco ta snurka tam nebyla predtim.Kdyz jsme u toho.ASi ji Market musela vytahnout schvalne.

A TIMHLE KONCIM NEBOT TO NEMA SMYSL. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
30.6.13 23:02

Já nebyl adoma a objevily se mně ve schránce aniž bych si je vizuálně prohlídla, tak když něco kupji tak snad nekupuji něco v pytlu co nevidím ne???
net klame!
A vidím že i tato diskuze, že prostě ty necháepš dalekou budoucnost ted je ti nechci tě urazit 25-30 let ale jednou ti bude 45-50 a tam vidíme my potom priority se lehčeji dostat do práce. Hold my se diváme na vše očima hodně do dálky. Někdo by řekl k čemu, ale je to prostě tak když už si vybírám kde budu žít a kde rovnou i zemřu tak prostě pořádně.

Neřešme to už

A cestování ti půjčím nelinku a zjistíš jak je to rpoblématické autem nevidím jediný problém ale bus tramvaj nastoupím a vystupuje z kočárku
A je to mamánek, takže někdo na ni koukne a začne křičet na celou tramvaj dokud nevystoupím takže já teda necestuju protože to je nad moje úsilí. Takže procházkuju po okolí.
Je to škoda Nikča by chtěla vidět zelný trh plný jahůdek ale v pátek jsem cestovala bez kočárku a odmítala pro změnu chodit a rozplácla se na zem.

Někdo i toto určitě nepochopí co řeším za kraviny…

ale pro mně je už cestování s Nelinkou konečná Nikolka byla zlatý dítě s kteoru jsem cestovala každý den po výletech s Nelinkou prostě nemohu je prostě citlivější.

Konečná a ještě znova opakuji, že nemohu potom cestovat autem 20 minut do práce protože mít 2 auta finančně nemůžeme tím pdáem jeden z nás by jezdit busem a rozhodně nechci po mým aby chudák neskutečně 1 hodinu dojížděl a vlastně my spolu byly o hodinu mín přece jen život je taky o tom být s rodinou než prožít pul života cestováním.

Já končím už neodpovídám

• Citovat
  • Upravit
Marry11
30.6.13 23:07

http://direct.asda.com/…ault,pd.html

tady mám uplně nové LEGÍNKY už je mám doma dovezené z Anglie za 72 Kč. 2,5×36 kč za libru.

A jsou nové a nekupuji co už je vlastně na dodělání a už by mně to malá nezdědila.

Takže hodl je tam toho mraky za pár korun.

A v nextu mám trička za 70 kč nové a Nikolka pak je štastná jak vybluje co se ji líbí. Přece jen at má taky radost a nosí co jí se líbí.

A i v tescu koupíš legínky určitě za lepší cenu než celý rozbitý. Mně by byla teda hanba toto někomu donést a ještě si říct o takovou částku.

Končím.

• Citovat
  • Upravit
367
1.7.13 07:42

@Marry11 A neuvažovala jsi třeba o šátku nebo nějakém ergo nosítku? Naše malá taky kočár nemusí, jako mimino tam vůbec nechtěla být, pak jen na chvíli. Takže já ji všude nosila a když začnou bolet nožky, tak nosím i teď. Kočár beru jen tak na popojetí tady u nás, táhnout ho do Brna, to bych asi skončila v blázinci. Ale když se nese, tak je to bez problému. Navíc by ji pak třeba ani tak neděsili cizí lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
1.7.13 08:08

Měla jsem klokánku od chicca tu dražší a pro mně to bylo fakt moc těžce ještě když byla malý miminko jsem ji v tom měla protože jak říkám nespinkala od 4 měsíců nonstop řpes den kromě noci to chodívala zázrakem ve 21 30 a jela takto nonstop takže jak se položila tak už byla nesvá a obě děti jsou vychovávány uplně stejně. Ale ona už na porodním sále se asi do maminky zamilovala a k tatínkovi nechtěla jít takže jsme vlastně spinkaly spolu večer prostě ihned od 1 dne taková byla.

Když cestuji bez kočárku tak nechce sedět a když by měla sedět vedle někoho tak už je ohen na střeže a lehne si taky skoro v šalině na klín taky nechce takže pro mně cestování už končím protože mně to poslední cesta stačila a to jsem tam šla výřidit něco ne abych tam jela jen tak.

Mrzí mně to. Ale na babičky si už relativně zvykla ale nakrmit od nich stále nechce Nikču mohl kdokoliv krmit.
Ale možná si jednou zvykne.

Je to v povaze…

• Citovat
  • Upravit
13197
1.7.13 17:26

@Marry11 marry, takze to byla jen tva vymluva ze je nechce nikolka, proc jsi to nenapsala na ferovku ze se ti nelibi??? tve mineni o tobe opet pokleslo :-) a ve schrance zustali bo jsme se preci domlouvali pres panelakovy telefon, kdy jsem stala dole a ty mi povidas, ze dolu nemuzes, ze mas nemocne deti, ktere spi tak tady nekecej nesmysli, ze ti pristaly ve schrance bez upozorneni. a pak ctu tady spravu verejne, ze je nechces kvuli tomu ze se nikole nelibi :-) to uz tehdy si rikam, proc mi nenapises SZ a pokud vim, tak jsem ti je tam nechala ze si je mas prohlidnout a kdyz se budou libit tak se priste stavim pro penize. stacilo tehndy napsat SZ ze se ti nelibi a bylo to. to jen pro predstavu ostatnich jak to tehdy bylo. fakt pred tebou klobouk dolu :potlesk:

jo mamky, co jste resite, zda vam vezmou decko do skolky, v lednu byla zalozena zajimava diskuse :lol:
 https://www.emimino.cz/…atna-135472/

ps. jo v kanicich tu praci urcite najdes :-) a k te me praci, snazim se privydelat korunu a nenechat vse jen na priteli i pri rodicaku a jestli jednou nastoupim do prace, tak me tech 25 min k vankovce opravdu delat problem nebude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.7.13 18:45

@Marry11 : to je to nove obleceni od nextu to levne?? https://www.emimino.cz/…eceni-92191/ :lol:. A k te skolce je ti jasne ze mimo Brno nebudes mit na vyber a kor v Kanicich a jeste si predstav ze budes muset chodit pesky treba 2km tam pak ze skolky a odpoledne znovu :lol:.
Zacinam si opravdu o Tobe myslet ze jsi strasne negativni clovek, ktery vyhledava problemy kde nejsou. Bud jsou dve varianty jsi moc dlouho doma a proto resis hovadiny-coz tady pomuze navrat do prace co nejrychlejsi.Nebo jsi takova byla pred a nepomuze ani navrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
1.7.13 19:10

@Jura007 :lol: aha, Jilemničák ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
1.7.13 19:10

K těm tepláčkůkm někdo mně volal telefonem v 8 00 ráno kdy jsme se teprve probraly z postele tak co k tomu říct???

bez komentáře prostě 1 den předem napsat že se tu objevíš je to rok…

A k nextu to byla mikina ta byla dražší ale za polovic 210 Kč a prodáš ji za stejnou cenu když stála původně 499 Kč.
bože lepší než hadra kdoví kde od tamanů.
Pak se toho nedá zbavit a ted mám známou co to dováží přímo z Anglie a nemusím jezdit na výprodej.

školka nás zajímala nebot tady u nás nejsem jediná co o ní pochybuje!
Prostě ne všude se dětem věnují ale necháváme tam Nikolu dál protože se i tak budeme stěhovat jinam.

Končím mějte se hezky a nezapomenjte drbnit o tom když nikdo neví jak to přesně bylo.

J8 bych si tedy nedovolila někoo budit ráno v 8 a zvonit na něj když Nelinka měla snad 2 měsíce… tak člověk byl rád že nemusí vstáat ráno v 8.

• Citovat
  • Upravit
Marry11
1.7.13 19:17

K té školce bez komentáře už se k tomu nebudu vyjadřovat já si nestěžovala někdo jiný a zajímalo mně sakra jak to jinde chodí než jestli když lije tak se celá školka musí koukat na bednu!
tak to ji mohu nechat doma a má to zajímavější než když prší tak koukají na televizi

Už se nebudu dál vyjadřovat

A v nextu není vše drahé záleží jaký máš štěstí a kdo ti to přiveze ceny jsou v librach ne v českých korunách!

• Citovat
  • Upravit
29577
1.7.13 19:22

@Marry11 jako musím se přidat k holkám, jak tě tak čtu, ty jsi jeden VELKÝ PROBLÉM. Ve všem je problém, všechno je problém, děti jsou problém, oblečení je problém, spoje jsou problém…
O tvých dětech si myslím své, aneb, jak sis je rozcapila, takové je máš.
Ohledně Kanic - byla jsi tam někdy? Je to dlouhá díra podél silnice, tebe s tvými problémy chci vidět, jak tahneš dítě přes celou ves do školky ( nedej bože do Bílovic!!! ),nebo jedeš? :lol: někam nakoupit, no to nedej bože néééé, nebo ty sama cestuješ vlakem do Brna za prací. Ty to prostě mechanicky nemůžeš nikdy dát, být soběstačný člověk, umět dát děti do školky, odjet za prací apod…
Já nevim. Být váma, zůstanu v Brně, cokoli, co se jeví jako rd někde mimo bude vaše zkáza. Teda tvoje… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.7.13 19:23

@Marry11 : nejdriv holky byli nemocne pak nelinka mela dva mesice.Tak si vyber. ;).Mimochodem k te skolce kdyby ses dcerce venovala tak tohle resit nemusis.Jsou veci ktere za tebe skolka neudela at v Krpoli nebo v Kanicich. ;).Marry ja takove zenske mam strasne rada, kdyz slysim nejsem jedina kdo pochybuje. A vis jak to je problem je nakonec v rodicich ne ze ve skolce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová