Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jo, doktorka tvrdila 3,80. Zítra jdu na „přeměření“ a mám si raději vzít i věci. Nechce se mi ale věřit, že by si mě tam ale nechali na víkend. Uvidíme… ![]()
ahoj ahoj!
ten muj blboun mi prave vyrypl enter
no to jsem zvedava, jestli a jak se mi podari zandat, aby nas tatka nezahlusil…
libko, neboj, monix taky namerili obra - a jakou ma malou katusku
kazdopadne hodne stesti!
mahule, jak vikend ve tchynove? prezili jste? ![]()
kua! bet toho entru to stoji za… ![]()
co delate pristi ctvrtek odpoledne?! ![]()
Zdravim!
Krisulko , vikend byl…no musela jsem drzet nervy a mimiku na uzde
. Posledni dobou jsme vychazely spolu dobre a ted najednou jsem mela pocit,ze se vracime do nejakych starych koleji. Ona velka matka s velkym M (ma 4 deti a 3kluky po roce za sebou), vi vse nejlip, ja mam slaby mliko, protoze maly nema radne faldiky, maly rve a ja ho neumim radne utesit (ji to taky neslo a nakonec mi ho stejne vratila
). atd Takze jsem byla velmi rada, ze jsem v nedeli vypadla.
Snazim se ji brat s rezervou, sve mamce si reknu cokoliv, ji nemuzu nebo usim zvolit cesticku oklikou…ale snad to zase casem pujde.
Pristi ctvrtek zatim nic nemam.
Libko , me taky strasili velkym ditetem a porodni vaha byla 3500g a slo to ![]()
Ahoj maminky, jsem tady nová a tak jsem s chtěla zeptat zda tady není třeba nějaká mladá maminka v očekávání? já čekám první mimi a jsem úplně na začátku ![]()
Ahoj,
pisu v rychlosti nez se maly rozerve.
Ve ctvrtek zatim taky nic nemam a uz bych vas rada poznala osobne ![]()
gamal vitej!
Libko, mne taky rikali, ze maly bude mit 3 800g a nakonec jsme meli 3 650, ale i tak mi nakonec museli udelat akutniho cisare (asi byl na me velkej
)
Mahule, tchyni teda nezavidim, snad ji nemusis videt kazdy tyden…
No nic, vyrazime do Luzanek, at se Stepan trochu vyspi a ja si odpocinu ![]()
Ahoj všichni
Gamal ahoj, vítej mezi náma. Když jsem se dívala kdy jsi měla // úplně jsem se vyděsila jak ten čas letí - kdeže ta doba je když jsem si šla potvrdit k dr těhu.
Jinak přeju pohodové těhu ať je všechno v pořádku.
Mahule jse teda výbornej diplomat, já bych byla ještě v pátek sbalená i kdybych měla jet stopem.
Krisulko čtvrtek beru akorát se vrátím z OV tak to super vyšlo. Neboj enter jde nacvaknout, kdyby to nešlo už dávno vám píšu jenom wwwwww ![]()
Mischni naštěstí seš Mischni a ne Libuše tak nestraš...... ![]()
Libka tak nevím mám ti přát ať si tě tam nechají a jdou na věc, nebo naopak ať tě pustí na víkend domů
Tak prostě ať se cokoli bude dít ať je všechno v pořádku, jo? ![]()
Zdravím vespolek!
Gamal - nejsem ani v očekávání, ani mladá maminka( to první doufám bude, to druhý už nee), ale klidně se přidej, jsou zde všechny kategorie.
Mahule - tchýním zdar! ![]()
ivusho - pozdravuj v OV (nemíněna ovulace
) Mám tam jednu lásku z ranného mládí, takže něžné vzpomínky. ![]()
krisulko - teda, Krisík má takovou sílu, že vyrve enter?
No tak to se asi máte na co těšit.
Libko - tak jak to pokračuje?
Monix - už určitě doma a nestíhá…
Ahoj ![]()
krisulko, malej je ale šikovnej
- já myslím,ž e ten enter snad půjde zpátky…
ahoj gamal, zdravím
, pěkně si těhotenství užívej ![]()
Já jsem byla dneska znovu na kontrole, naštěsí si mě tam nenechali, ale mám přijít zase ve středu, hned ráno (to bych asi měla věřit, že tam zůstanu) a s věcma. Prý to pořád vypadá na 3,80 kg a vzhledem k tomu, že budu rodit poprvé a miminko je velké, pochopila jsem, že mi asi budou chtít porod vyvolat dřív. Ve středu prý malého zase přeměříme a buď ještě počkáme, nebo mi udělají zátěžový oxytocinový test.
Děkuji za přivítání
můžu se zeptat k jakému chodíte gynekologovi? Mám ted s mým trošku problém, tak bych ráda od něj odešla jenže nejsem brnanda, tak se bojím, abych nešla z bláta do louže…říkala jsem si, že zkusím nemocnici u milosrdných bratrů, tam je prý i ambulance…
Ahoj,
Acynko, od minulého týdne (38tt) už do porodnice do Bohunic. Tento týden jsem tam byla 2× a ve středu jdu potřetí - kvůli velikosti miminka. Jestli mi budou porod vyvolávat, docela se bojím - slyšela jsem, že je to pak delší a bolestivější… Ale na druhou stranu jsem ráda, že jsem se rozhodla pro Bohunice - ještě jsem zvažovala Polní, ale prý nechávají dýl přenášet a jsou pro co nejpřirozenější porody (aspoň jsem to slyšela), takže by mrňousek taky mohl ještě pěkně narůst.
Máš z Bohunic zkušenosti?
ahoj ahoj!
hlasim se z totalniho chaosu - zitra rano jedem s krisonem pryc - jako spolu"dozor" skolnich ditek
hahaha
diky krisonovym vecem se batoh uspesne plni… a plni… a… ![]()
gamal, pozde, ale prece
te taky vitam ![]()
sveho gynekologa ti doporucovat nebudu - zrovna odvazana z nej taky nejsem… ![]()
mahule, ten vikend, to tedy muselo byt! ja bych vrazdila! mela bys dostat bobrika trpelivosti ![]()
jooo, a enter nakonec za:,–(il zpet az tatka
ale hrozne se tomu smal, jakeho mame doma maleho informatika, takze dobry ![]()
ctvrtek 19.6. ve 14:00 piknik Luzanky!
nahradni program pri neprizni pocasi: presun
a) cukrarna na Sumavske
b) kids bar Husova
ok?
Libka: já jen že mě takovej hezkej mladej doktor říkal že má malá 3.90 14 dní před porodem a nakonec měla 3.10. Na vyvolávačce v Bohunicích sem byla a v poho. Od prvního podání tablety až po úplnej konec-7 hodin. Neoj se nic!
Acynka
Na piknik už se mooc těším!!
Ahoj holky!
Právě jsem vylezla z vany( asi po třech týdnech vanového půstu - napřed MS, pak záda), napatlala si masky a krémy snad úplně všude a je mi blaze…Ale po tom blázinci přes týden a hospodaření o víkendu jsem si ten relax plně zasloužila!
gamal - já jezdím na gyndu do Tišnova ke kámošce. Bohužel se mi tam přestěhovala, ale zase mi to stojí za to.Dr. Chroustová.
krisulko - ááá koukám, že to velení ti zůstalo. Ve čtvrtek asi nestíhám, ale nevadí, příště. A užij si výlet. S jak starýma děckama jedeš?
A co Enter, už je na svém místě?
Libko - neboj: tam to šlo, ven to musí! ( To se mi to kecá, co, když to nemám za pár…)
Acy - co ty seš pořád v anonymitě? ![]()