Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojda do Brna,
Mischi, tak jak je? Jak se cítíš? Doufám, že už je to lepší.
Krisulko a jak válčíš Ty? ![]()
zatím papa
Ahoj holky!
Tak jsme dnes vyrazili s tatouchem na maly nakup a pak pro svetla na barak, udelala jem rychlospagety a mam dost. Prece jen to telo neni uplne ok.Tak uz se dnes budu jen valet.
Kolem baraku nam litaji zednici. To je kapitolka sama o sobe. Od kvetna nam prubezne delaji plot, vjezd a zatepleni. Vjezd prekladaji momentalne poctvrte,porad to bylo krivy, pak zabetonovali kanal vzhuru nohama.Na zahrade je to jak na smetisti, uz mi z toho hrabe. Dnes nastoupili na to zatepleni.Uz aby to bylo, jsem uz alergicka. Vzdycky tri dny delaji a pak je tri tydny nevidime.
A jak u vas? Jesteze sviti slunicko, jinak by dnes byla asi depka. ![]()
Ahoj do Brna!! Jsem překvapená, že se tu plká .-) já sem z lednovek 2007 - ale ráda se k vám přidám, i zajdem s Kikušou na kafe .-)
Zdarec!
Ahoj Lusie!
Jasne, Brno ozilo!A berem te, aspon budeme mit zastoupeny vsechny stadia(snazeni, tehule, mamina).
Nam se planovane kafe trochu zadrhlo, protoze jsem musela na revizi, ale rozhodne se chystame.
Ahojda,
Vítám Lusie, jooo to budem rádí když se přidáš aspoň nás bude více. Měly bychom do toho praštit a už něco podniknout.
Navrhnětě kdy???
Jinak já jsem měla dneska makací den, úklid, nákup, vyšůrovat autíčko a jsem totál vyřízená.
Mischni s těma dělňošama to znám, když jsme dělali rekonstrukci bytu, byl to děs,nějaké termíny to nepadalo v úvahu, no byly to fakt nervy, protože jsme ještě k tomu všemu bydlleli urodičů ve 2+1 ![]()
Zatím hezký večer
Zdarec!
Ja muzu jenom ty stredy a tu nasledujici zrovn nee,mame vecer uz neco s tatouchem. A jeho dostat nekam na spolecenske vyziti, to je zazrak, on je tvor domaci.(Coz zase neni na skodu,ze?)
Takze ja muzu az stredu 26.9., cas a misto muzeme ponechat.Samo, ze na tom netrvam a pokud se sejdete driv, tak se pridam priste.
Jdu na Zhave vystrely - tedy v televizi - my to mame ted zakazany.
Dobrou.
Brýýýý ránko,
jsem pro ve středu v ten samý čas a místo. Mischi, tak si to s tatouchem užijte - myslím tu společenskou akci ![]()
Manža mi zrovna odjíždí do práce, tak se asi vrhnu na to žehlení, se mi ale fakt nechce. Odpo půjdu asi na Kravák plovčit ![]()
Co máte dneska v plánu brňandy?
Krasne slunecne dopoledne! ![]()
streda je fajn! pisu si do denicku ![]()
ja mam dnes v planu lezet a nohy hore, protoze jsem mela predevcirem pocit, ze nepomaham s prestavbou, tak jsem aktivne michala beton - a jak me od te doby boli bricho…
no jo, uplne blba… ![]()
sevco, pekne si zaplav a neutop se ![]()
mischni, uzijte si spolecenskou akci
- zni to velkolepe ![]()
teeda Krisulko opatrně už nejsi „nejmladší“
teda když vidím ten Tvůj metřík ![]()
Pěkně odpočívej…Krisulko a přestavujete domeček? To Ti teda nezávidím, před dvěma lety jsme dělali rekonstrukci bytu 2+1 a byl to mazec, ten bordelllll
![]()
Já jsem zrovna dovařila hamáníčko, dožehlila, no ještě mě čeká koupelna, budu doma dělat všechno, ale ta koupelna mě fakt prudí ![]()
Ještě musí dneska sehnat dárek pro kamarádku na narozky, asi se projdu a půjdu do OC v Krpoli.
Zatím papa
ahojda, docela ráda bych se také přidala, jsme z Brna Bystrce a jestli se někdy domluvíme na srazík tak moc rádi přijdem.
Lacenko vítej mezi námi, jasně, že se můžeš přidat. Jak psala Mischi datumek srazíku,tak se můžeš přidat. Je to středa teď přesně nevím kolikátého.
Teď jsem se vrátila od kamarádky, bydlí na vesnici asi 30 km od Brna a musím říct, že jsem se prarádně odreagovala
, no prostě jsme nezastavily hubu, klasika ženský, když se sejdou ![]()
Zatím papa a hezký zbytek neděle.
Teda tady zacina byt rusno! Vitajte a zaradte sa. ![]()
Aby jsme si daly rezervacku!Tak jestli jsem to spravne pochopila, tak sraz je 26l.9. v 17.10 pred kinem Scala(popr. za dverma) a jde se na kafe?
Ja doufam, ze to konecne vyjde, ja osobne uz nemam zadny prekvapka v planu.
Dnes prijela mamka s kuretem a buchtou, kdyz jsem v te rekonvalescenci a trochu jsme uklidily barak. Bylo tu jak po vybuchu.Jinak spinim, v brise obcas pichne, ale jinak ok-zitra uz chci pomalu delat. A vecer tridni schuzky. Doufam, ze za ty dva tydny uz nema muj pubos nejaky prusvihy.
Krisulko - beton?
a co takhle vypalit par cihel?
Planujes predcasny porod?
hooooj všichni,
Mischi, přesně to jsem si myslela, když jsem četla jaký je Krisulka pracant ![]()
Srazík 26 mám napísaný, doufám, že už fakt žádné překvápka ![]()
Dneska je tam opravdu božsky a já sedím v práci
No nic penízky jsou potřeba…
Mischi jinak si kuřátko a bábovečku užij i za mě ňami ňami ![]()
Dobre rano vespolek ![]()
Vitam nove tvare ![]()
no jo, ja vim
slibuju, ze uz hodim nohy hore a na nic nesahnu ![]()
tak si dnesni den pekne uzijte, protoze je to 1. a asi taky posledni letosni babi leto ![]()