Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
„živé srazíky“ bezva, ale vzhledem ke vzdálenosti a permanentní usoplenosti dětí, neslibuji pravidelnou účast.
Chodila jsem za vámi, když byl Krisík ještě v bříšku a už je to takový šikula ono to vážně s těmi dětmi tak rychle utíká.
ahoj jsem tu nová. Ráda bych si s někým dopisovala - radeji pres mail, tak pokud máte někdo čas , náladu..Je mi 27, první dítě, chodím do práce a hodlám až do ‚konce‘ t.p. zacatek unora, nejsem moc na to ťuťu ňuňu povídání..jestli mi rozumíte. Díky,odepíšu všem všem..
Ahoj při hnusném večeru. ![]()
Vítám všechny nové tváře, Marry z Krpola a okolí jsme všechny - no já už s tebou asi vozit nebudu - kde jsou ty časy, krásné...... ![]()
Tak zrovna jsem se vrátila z procházky, teda potmě jsem se ještě neprocházela
co budeme dělat? Nebo vy vydržíte s těma zločincema celé odpoledne doma? Nevíte jestli někde funguje cvičení v sokole nebo nějaká podobně uvolněná zábava?
Krisulko gratuluju k zápočtům
teď si nejsem jistá - každopádně jseš statečná bojovnice.
Monix, Marťanko???????je zítra cvičení v Keny - nebo tam mají taky svátek???
Jak jsme furt zavření doma (rýma a hnusné počasí) tak řádím na MMB, už žhavím vánoční dárky. Taky abych byla připravená až se babičky zeptají ŽE?? Kdo je připraven není překvapen!!!!
Tak volnému úterku zdar, nazdar.
zdar zeny, co rikate na tento ctvrtek odpoledne?
ze bychom se jako ukazaly lusie (popr. dalsim novickam
) a taky byste potesily mou splinoidni krisi dusi
monix, ty musis dorazit a prezentovat spolecenskou katusku! ![]()
marry, o bezproblemovem spani uz nikdy nahlas nemluv, nebo ti budu osobne chodit prcka 8× za noc budit ![]()
jinak fakt semrem na krpole jsme ve valne vetsine
jen, ja uz toho taky moc nenajezdim ![]()
lacenko, ja si te pamatuju
a permanentne usopleni jsou snad vsichni - zapadnete ![]()
ivusho, pruse*, co, ta tma?
me z toho taky bere des… vim, ze neco je na kounicce v sokole a na svratecke v sokolovne, ale nevim od jakyho veku…
a diky, diky - 2 mety pokoreny, jeste jich „par“ zbyva ![]()
jak jste prezily zmenu casu? krison chodi pozdeji spat, ale o to driv vstava! ![]()
tak si pekne uzijte spolecne rodinne utery!
my mame tatku prozmenu v pr… , resp. na slovensku ![]()
Tak Krisulko je mi líto že jsi zase slaměná… ![]()
AD změna času, už máme srovnaný jídla a denní spaní, i večerní usínání (ve 20), ráno 6.30 - ale to se posune nemám strach. Tak ho Kris taky něměj. ![]()
Spíš by mně zajímala Ševča, a jejich standartních 5 ráno, to vstávají ve 4
, co ???? Kde furt si?
AD Marry a hlasitá pochvala, že miminko hezky spí
, noo uvidíme jestli bude i nadále dráždit hada bosou nohou. Já jak si něco pochválím, třeba že hezky spí, nebo že nemá rýmu - tak zaručeně do 24 hod je to všechno v pr…
Zrovna jsem natrefila na www.andilkove.cz mají tam hezký flísový čepičky a nákrčníky. Jo a ještě jsem našla tady v Krpoli obchod s novýma věcma doveženýma z Anglie, ptala jsem se jestli je možno i objednávat (prej jo). To je zpráva pro největší marnivce (Amy a Alexe), kde to je vám řeknu až na srazu ve čt. odpoledne, aby nám to tam šmíračky nevzaly útokem ![]()
no raději fakt pomlčím prý máme doma extrém ale malá se určitě naspává na další období a pak si nesednu ![]()
ve čtvrtek razím na očkování prevenar tak snad vše bude OK…fakt na naštvání pro děti od roku 2009 je to zcela zdarma ![]()
jinak změna času prospěla ted chodí o hodinu dříve spat ale vstává o hodinu dříve…
počasí stojí za prd
co budu fakt dělat celé dny až ji porosou zuby to fakt nevím
Ahoj babule!
Krasny pocasi, ze? Manzel zrovna obrazi s kocarem Luzanky a vcera i Spilberk. Ja delam nemocnou a on aktivniho tatinka
![]()
Koukam, ze to tu nejak ozilo. Vitam nove i starsi, ktere jsou pro me stejne nove ![]()
Jo taky jsem delala machry se spacim miminkem. Vydrzelo mu to do 4 mesicu a od te doby se to akorat zhorsuje
Uz vime, ze je v noci schopen rvat i 1,5 hodin v kuse
Ovsem dnes spal predpisove. Mam to jen z doslechu, pac ja spim v jinym pokoji, protoze delam tu nemocnou
A posun se nas nastesti zase tak moc nedotkl, ale radsi nebudu machrovat
![]()
Jelikoz jsem furt na hromade, tak ucast na srazu neslibuju…
Jeste otazka: Neznate holky nejakou fakt dobrou kozni lekarku-lekare pro dospele? Ten, ke komu jsem chtela jit, je v duchode. Potrebuju nekoho, kdo me fakt vysetri a nebude na me experimentovat s matickama.
Evelino, velmi dobra je Mudr. Ondrouskova http://www.firmy.cz/…rdovice.html, ja k ni chodim uz veky.
ahojda, tak mi k té usoplenosti hlásíme u Toma i 39,4C horečky, která nejde srazit a zítra jedem do Bystrce k doktorce. Dle mého laického pohledu je to angína jak vyšitá. Tak nějak jsem počítala, že už se do jara neodsoplíme, ale že zas budou antibiotika, to mě dost sere. Pardón.
tma je mi zatím jedno. ze školky přijdem ve tři a pak už stejně Jendu od telky nedostanu, tak je buřt, jestli je světlo nebo tma
Ale změna času mi obecně nevyhovuje a patřím k těm co by to na místě zrušili, jenom to ty děcka mate a pak nevyjou čich sou.
dnes jsme měli jít do lampiónovýho průvodu a místo toho táta a Tom leží a Honzík telkuje. Taková škoda, zrovna moc často se tady toho neděje a když už…
Pěkný sraz, mi se dostavíme jindy
Ahoj holky,
tak jsme zpět. Bylo to úplně výbornýý. V albu mám dvě podvodní fotky které se nám celkem povedly. Mějte se, jo a ve čtvrtek bych mohla.
Marry: Amelka je o trošku starší než Nikolka, ale bydlím v Žabinách a vozit půjdu ráda!!
teda teď jsem narazila na něco co určitě zvedne náladu každýmu. Po dnešním hnusným dnu jsem to fakt potřebovala, takže pokud se chcete upřímně zasmát https://www.emimino.cz/modules.php?…
Marry co budeš dělat?? Jezdit potmě v mrazu a sněhu s kočárem až do jara
, neboj zima rychle uteče........
Evelíno tobě teda závidím manžela, který venčí dítě. Přeju ať je ti brzo líp… ![]()
Lacenka To jsem ráda, že tady taky někdo s klidem přizná, že má dítko přibité u telky. Já jsem zatím vděčná i za znělku večerníčku - ale lepší se to!!!
Teda vy jste hezky na hromadě - tak se brzo uzdravte. Odkaz byl super, moc jem se pobavila.
Acy roztomilé fotečky, hlavně ta jak jsi pod vodou z profilu ........no prostě jste k nakousnutí ![]()
Dneska v záchvatu hrůzy, že je zase hnusně a že nám brouček bude celé odpoledne skákat po hlavách (u mně doslovně, vždyť ho znáte a na taťku si netroufne
) jsme vyrazili do Vyškova na koupák. Bylo to super, mají tam relativně teplou vodu a Víťasa jsme utahali jak kotě.
Hezkej večer..........a co s tím čtvrtkem?
ctvrtek po 15h na purkynce ok?
acy, co to jako je? to az krison uvidi, jak amelka laskovala pod vodou s jinejma, to se mu libit nebude
![]()
evelino, ja doporucuju mudr. bednarikovou - je na zlutaku - ma ale dlouhy cekacky
(jeji decka chodily na bigy
)