Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sissi79 píše:
Nojo.. a čtvrtek, má ho tam i krtek![]()
![]()
Ježiši…sodoma, gomora
…doufám, že je to překlep a mělo tam být krtková
![]()
@SIMONA1234 píše:
kvalitní materiál je teď na podzim nedostatkové zboží…![]()
![]()
Podzim je celoročně
![]()
@Janha píše:
Tak ja zas proti davu, no skoro jako dycky.
Nechapu ty vase kraktozrake (slusne receno) soudy![]()
ze zakladatelka zarli ci je ma po detech vytahany a ja nevim kdesi cosi. Nevim jak vy, ale ja i kdybych mela prsa vystavni, coz uz bohuzel po kojeni nemam, tak si na navstevu, byť ve stejnym baraku rozhodne si vezmu komplet spodni pradlo a tim myslim i podprsenku. Je to jako by prisla jen v kalhotkach a to byste snad zadna nesla. Nebo by vam treba bylo zcela sumak, kdyby pritel vasi sestry s vami obcas vecer hral karty ve trenkach a penis mu sel videt?
Nejsem pruderni a doma at si kazdy dela co chce, ale to ze bydli ve stejnym baraku a ona ta dotycna tam nebydli neznamena, ze chodim na navstevu oblecena neoblecena. Mne by to taky nebylo prijemne.
Zakladatelko, jestli mate normalni vztah, jak jsi psala, rekni ji, ze potrebujes pomoct v kuchyni treba s jednohubkama a rekni ji to na rovinu, ze jako fakt dobry, ale ze ti to neni uplne prijemny. Mela by to normalne pochopit.
Není to jak kdyby přišla jen v kalhotkách. A přítele (manžela) sestry jsem viděla v trenkách x krát a je mi to úplně jedno. Vlastně jsem si to uvědomila až teď, že jsem ho tak viděla..
![]()
@Janha píše:
Tak ja zas proti davu, no skoro jako dycky.
Nechapu ty vase kraktozrake (slusne receno) soudy![]()
ze zakladatelka zarli ci je ma po detech vytahany a ja nevim kdesi cosi. Nevim jak vy, ale ja i kdybych mela prsa vystavni, coz uz bohuzel po kojeni nemam, tak si na navstevu, byť ve stejnym baraku rozhodne si vezmu komplet spodni pradlo a tim myslim i podprsenku. Je to jako by prisla jen v kalhotkach a to byste snad zadna nesla. Nebo by vam treba bylo zcela sumak, kdyby pritel vasi sestry s vami obcas vecer hral karty ve trenkach a penis mu sel videt?
Nejsem pruderni a doma at si kazdy dela co chce, ale to ze bydli ve stejnym baraku a ona ta dotycna tam nebydli neznamena, ze chodim na navstevu oblecena neoblecena. Mne by to taky nebylo prijemne.
Zakladatelko, jestli mate normalni vztah, jak jsi psala, rekni ji, ze potrebujes pomoct v kuchyni treba s jednohubkama a rekni ji to na rovinu, ze jako fakt dobry, ale ze ti to neni uplne prijemny. Mela by to normalne pochopit.
A jak myslíš, že zareaguje přítelkyně bratra?
@Janha tak třeba moje švagrová chodí bez podprsenky kamkoliv, má dvě dospělý děti-no a co? Její věc. Manžel mý ségry před náma klidně chodí jen v trenkách, nevadí nám to-opět jeho věc
já sama jsem jako mladice
chodila v tričkách bez podprsenky klidně i do školy
ježiš vždyť je to jen tělo a je to lidský, přirozený ![]()
@sissi79 píše:
Podzim je celoročně![]()
Nebóóój sestro…mám info, že na jaře 2087 budou…budou…dočkej času… ![]()
@Verunecka289 píše:
Tak si je domů nezvijako nechápu jednu věc, ty si pozveš návštěvu a chceš jí diktovat, jak má být oblečená? To jsi vážně tak prudérní, že tě rozhodí jedny mladý prsa?
spousta lidí chodí nahoře bez i do práce, do obchodu, do restaurace… a je to čistě jejich věc. Přesně jak tu někdo psal, pokud se do toho začneš sr. t, akorát se ztrapníš a budeš za histerku
no já ji k sobě domů nezvu, oni chodí sami, prostě když chtějí příjdou, nevadí mi to, ale to jestli tu chodí polonahá nebo ne to mě tedy vadí..a jediné co chci je, aby si zakryla intimní místa na svém těle, nic jiného, ať si chodí nenamalovaná, neupravená, v teplákách nebo v kraťasech to mi je fuk. A když jde někdo do obchodu tak ať si jde, potkám ho a zase jde pryč a už ho nevidím, ale jetliže mám být v přítomnosti někoho komu čouhají bradavky celý večer, tak mi to prostě vadí, třeba u moře je mi to jedno, toho člověka neznám, nestýkáme se spolu, nejsme spolu často nic..tohle je prostě,,cizí" žena (není to moje sestra, moje švagrová,..) a nejsem s ní sama, je tu i můj manžel a moje zatím ještě malé děti. A navíc jsem u sebe doma..ona je tu na návštěvě, takže si myslím, že to ani není vhodné..toť můj názor. Je mi jedno jestli vám by to nevadilo, mě to vadí, jen nevím jak to vyřešit.. ale koukám, že jsem si vybrala blbý fórum na tento a vím, že MŮJ problém..nemusíte mě tu říkat, že je ten problém můj, neb to vím.
@SIMONA1234 píše:
Ježiši…sodoma, gomora
…doufám, že je to překlep a mělo tam být krtková
![]()
![]()
@j.a.n.i1 píše:
@Callipo90 No, já mám kategorii borůvky na prkénku…
A jak se říká větším 4kám? spíš 5kám?
![]()
@Janha No takhle, já bych taky nešla bez podprdy nikam a to mám malá prsa, takže mi nic nevisí, ale cítila bych se hloupě. Ale spíš myslím, že jakkoli to bude řešit zakladatelka, tak to bude trapárna, pokud se necítí trapně ta holka, tak ať chodí třeba nahá. Jak jsem psala, my bychom se tomu s chlapem zasmáli. Lidi jsou s různým vkusem a kolikrát si myslí, že jim to sluší a okolí si to nemyslí
@j.a.n.i1 píše:
@Callipo90 No, já mám kategorii borůvky na prkénku…
Snažim se si to představit, ale nejde mi to, udeřim na muže ať mi to vysvětlí ![]()
@Krasavicaa píše:
A jak se říká větším 4kám? spíš 5kám?![]()
![]()
![]()
Kokršpanělí uši??? ![]()
@Anonymní píše:
tohle je super, já za to děkuju
Není zač
Ještě bych dodala, že pokud bude prudérní a začne s něčím jako „Proč?“ či „Tobě to vadí?“, odvětila bych s klidem ale důrazněji třeba " Tohle si nech pro bráchu, ju?
" A dál bych se o tom nebavila.. Tak ti držím palce se skorošvagrokozatkou ![]()
Asi jak kde