Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6740
15.9.14 10:00

@sirikit bulím frkám tady na celé kolo do kapesníku, chceš abych se totálně odvodnila??? :hug: :hug: :hug: krásně řečeno, taky jsem si na vás zvykla, původně jsem to brala mrknu a uvidím, jestli to půjde tak se poradím, no ale nakonec jste mi přirostly k srdíčku, proto se taky pořád držím ve dvojce, když už to vypadá, že by tam byla šedesátka a já mohla do trojky tak rychle zase zhřeším, abych tady s vámi byla co nejdéle, no ale když se pak budem scházet v tom baru, tak mě to uklidnilo a uvidím, jestli se k tobě nepřidám na konci října:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75853
15.9.14 10:04

:) Psaly jsme s Kdoulíkem současně.
Víš co, mně se taky osvědčilo psát si ranní váhu každý den do kalendáře. Vážím se hned ráno po návštěve WC, ještě než se třeba i jen napiju, tak je to nejobjektivnější. A stalo se mi přesně to, o čem píše @Kdoule.
Týden jsem se pohybovala co já vím,68,1…68,3…68… a najednou bez zjevné příčiny, právě naopak po dnu, kdy jsem jedla hrozně málo, protože jsem měla velké nákupy myslím, mi další den váha vylítla na 69,5. :zed: :zed: :zed:
A teď si představ, že bych se vážila třeba po týdnu a najednou jsem oproti předchozímu týdnu vzdor dodržení všech pravidel měla takovýhle nárůst. 8o 8o
Takhle jsem sice taky nejásala, ale věděla jsem, že dlouhodobějí jsem váhově už mnohem níž a tohle bude nějaký vodní exces, takže jsem si tu mašli nakonec nehodila. A dobře jsem udělala, byl to exces. :mrgreen:
Pak jsem zapisování váhy ještě vytunila o to, že každou neděli sečtu všecka denní vážení toho týdne a vydělím sedmi, čímž získám týdenní průměr. Tam krásně vidíš, jak ti to po kilech nebo aspoň dekách skáče dolů. Pro zachování duševního klidu vřele doporučuju. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6740
15.9.14 10:11
@Niki91 píše:
@sirikit recept byl v knize od dukana.. 2 vejce, 120g tvaroh (sýr), 2PL droždí, 2PL kuk. škrob

A jak se to peče hoď tady celý recept to mě zajímá 8o 8o 8o taková malá příležitostná obměna to by bylo žůžo a do trojky super věc:-)

Lidya - brouku tak to klobouk dolů, krásně jsi odolala, teda ten koláč s povidly a mákem ten se špatně odmítá má hodně nakročeno k těm mým lokším a oříšky, pizza au au fakt jsi dobrá, večerní krkovici si nevyčítej to bylo to nejmenší zlo a být celou dobu na vodě a kafi to je mazec… Já měla na té konferenci takový hlad, že bych olizovala dveře, jako doma si dám tvaroh, mozarelu, cokoliv, no ale tam nic takového nebylo, napadlo mne už jen nechat si uvařit vejce:-) a jako co je horšího než hladová dukanka… Jsi borka, běž a oslav to s Derisem :hug: :hug: :hug: :hug:
@sirikit a už je to tady zase, první vlnu jsem statečně ustála, a už zase to slovo, cvičení… holky nedávejte mi to do slovníku, ještě si to zapamatuji a je se mnou ámen, bože kdo tady vyslovil BĚH - Kaspinka ty ty ty, já neběžím ani na tramvaj, bože zase se tady o tom bude švitořit a mne to nakonec přinutí k tomus e zůčastnit a zase budu dělat třidny sedy lehy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pojďme raději do toho baru :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
15.9.14 10:13
@sirikit píše:
@LydiaD Vis co, broucku… Ja to s tim vyznavanim lasky mam takovy slabsi, ale…
Na zacatku jsem proste normalne chtela jen zhubnout.
To se mi podarilo a mohla bych spokojene jit.
Ale…ja se na vas kazdej den tesim. Co moudreho - zcela bez ironie - rekne Kdoulik. Jak si zase curknu do hedvabi pri tvych, Majdinych a Harficcinych prispevcich. Mam radost, ze na nas obcas z vysin sve ctyrky shledne Bibi a vubec se nasemu pinozeni ve dvojce neposmiva. Otuzila Kaspi a jeji Krajco. Po Janice se mi mesic stejskalo.
A Besinka se svymi kockami, nocnimi, chlapem u Arabu a jeji neskutecna samostatnost. Zoufi a Ajaja, Skalacka, co jen obcas nakoukne…
Ja bez vas nechci bejt jen proto, ze uz jsem stastne zhubla, ja se s vama POTREBUJU kamaradit dal!! :srdce: :* :srdce: :kytka:

Taky jsi mě dostala, cítím to podobně, ale Ty to umíš tak krásně napsat :kytk :hug: a:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6740
15.9.14 10:19

@majda123456789 majdi já taky nemohla na wc, po porodu jsem musela ldovat Psylium jinak by bylo po mně, no u dukana jsem se k tomu vrátila, brala jsem ho 1lžíci ráno do vody zamíchat vypít a pak pořádně ještě zapít a to samé večer, ono to tak trošku naboptná a někdo s tím může mít problém to do sebe napakovat, já to pila hned po zamíchání, ale musí se opravdu dodržet pitný režim jinak to má opačný účinek. Te´d už ho nepotřebuji, nechodím sice každý den ale ob den ano, jde to samo. Jinak jsem používala tu očistnou kůru o d Justu ten Alifit (je tam troška cukru - tak bacha), ale to men spolehlivě odvodnilo a taky první dny pročistilo, chodila jsem třeba 5× denně, ale nebyl to rpůjem jen se tělo krásně čistilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
15.9.14 10:21

Chléb bez otrub
1 vejce, 60g čerstvého sýra ( tvaroh ),1 lžice kukuřičného škrobu, 1 lžička sušenych kvasnic, sucha ochucovadla dle chuti a nepřidávat sul! Péct cca 20 min na 200°.. vše smícháme, formu vyložit pečícím papírem… Takže já dala 2× tolik abych to měla i na zítra, pekla jsem 30 minut ( po 20 se mi ještě nezdál ale asi záleží na troubě a taky jsem měla větší množství že) dávala jsem kmín a sušený česnek. Vznikl chléb cca 20×10×3cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75853
15.9.14 10:25
@harfa píše: …a už je to tady zase, první vlnu jsem statečně ustála, a už zase to slovo, cvičení… holky nedávejte mi to do slovníku, ještě si to zapamatuji a je se mnou ámen, bože kdo tady vyslovil BĚH - Kaspinka ty ty ty, já neběžím ani na tramvaj, bože zase se tady o tom bude švitořit a mne to nakonec přinutí k tomus e zůčastnit a zase budu dělat třidny sedy lehy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pojďme raději do toho baru :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Strašně se směju, miluju, jak máš úplně stejnej pohled na cvičení jako já.
Ale vzpomínám si, že právě po několika dnech, kdy jsem už občas něco viděla v zrcadle mezi těma červenejma čmouhama a proudy potu, se mi líbilo, jak se mi jakožeby trochu rýsuje ten sval tadyhle na ruce! 8o A pak v druhým levelu jak jsem obdivuhodně udržela po několika dnech tréninku rovnováhu na jedný noze, dočista jsem sebou byla samožersky okouzlena. 8)
Tak si to holt zas takhle při podzimu zopakuju. Rozumíš, já mám plný složky v noťasu všech tří levelů 30ti denní výzvy, pak ještě hafo dalšího cvičení od Jill..
Pro mně známého necvičiče teda výzva neuvěřitelná, sama sebe nechápu.
Na další poklesy váhy už jsem žel rezignovala, to jsme tu probraly. Když hodně dobře, budu se pohybovat mezi 63 - 64 kily. Neva. Ale tento zbývající materiál určitě půjde nějak dál zpevnit a vytvarovat. Dukanem už tělo nepřekvapím, ale nad řízeným pohybem z údivu nevyjde dlouho. :zed: :zed: :zed:
A už páá, jdu zas něco dělat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
15.9.14 10:37

@sirikit naprosto tě chápu:) my máme na ajrobiku stěnu proti které cvičíme ze zrcadel a když přijdu z cvíča tak se mě manžel ptá jak jsem si zacvičila a já na to " ani nevím, ale hezky se na to kouká" :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.14 10:49

@Kaspinka @sirikit jeee holky vy mi s tím cvičením mluvíte z duše :mrgreen: :mrgreen: i když je fakt že dnes se tam fakt docela těším, on se člověk ze všeho tak hezky vymlátí a vybije :mrgreen: ale uznávám, že je to asi hodně kvůli tomu, že mi teď ta váha stojí a nechce se hnout a já doufám, že to s ní něco udělá..a taky kvůli tomu včerejšímu prasení :( proto jsem taky zprasila, jsem si řekla, že se to stejně nehýbe a je to na prd :( a teď mám ještě víc než předtím a jsem z toho už zoufalá a smutná, potřebovala bych nějaky povzbuzení :,( a potřebuju už nějaký pokles pro motivaci, protože už se mi jí fakt nedostává a nerada bych s tím prasením takhle pokračovala :,( :zed:

@harfa píše:
@majda123456789 majdi já taky nemohla na wc, po porodu jsem musela ldovat Psylium jinak by bylo po mně, no u dukana jsem se k tomu vrátila, brala jsem ho 1lžíci ráno do vody zamíchat vypít a pak pořádně ještě zapít a to samé večer, ono to tak trošku naboptná a někdo s tím může mít problém to do sebe napakovat, já to pila hned po zamíchání, ale musí se opravdu dodržet pitný režim jinak to má opačný účinek. Te´d už ho nepotřebuji, nechodím sice každý den ale ob den ano, jde to samo. Jinak jsem používala tu očistnou kůru o d Justu ten Alifit (je tam troška cukru - tak bacha), ale to men spolehlivě odvodnilo a taky první dny pročistilo, chodila jsem třeba 5× denně, ale nebyl to rpůjem jen se tělo krásně čistilo..

@harfa Harfičko díky za radu, to leda to Alifit, psylium jsem měla jednou (tehdy kdy jsem zkoušela i ty fíky s kafem atd.) a zaprvý to nezabralo a zadruhé jsem to málem vyhodila.. :poblion: takže to už fakt nedám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
15.9.14 12:04

No teda co se týká cvičení…
Jezdila jsem tak 4× týdně na rotopedu.
Jezdila, povšimněte si tvaru toho slovesa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Když jsem zjistila, že s Dukanem až tak jezdit nemusím, opět jsem na rotoped navěšila košile, rifle, atd.
Takže mě přestaňte blbnout, to je tady jako mor, ten pohyb :mrgreen:

Příspěvek upraven 15.09.14 v 12:20

• Citovat
  • Upravit
75853
15.9.14 12:20

@LydiaD Klid zlato, tebe se to ještě netýká.
Ty ještě hubneš - a dobře si pamatuju, jak drasticky se mi v květnu hubnutí sportíkem zpomalilo! A nějaký kecy, že svaly váží víc než tuk a proto stojím, ty mně teda vůbec nedokázaly utěšit. Člověk se láduje Dukanem, cvičím, všecko mně bolí, potím se jak prase a ještě mi stagnuje váha?? :evil: :evil:
Na to já teda nervy nemám a proto jsem taky trpělivě vyčkala na finální váhu, která už fakt po dobrým dolů nepůjde.
Obrň se tedy trpělivostí a naše zadejchaný řečičky vůbec neber na zřetel. Nehledě k tomu, že do prvního října je ještě času dost, nemalujme činky na zeď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
15.9.14 12:22

Ahoj holky :mavam:
koupila jsem si ty šmakouní nudle, můžete mi poradit si je připravujete, s čím je jíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
15.9.14 12:30

@sirikit
Víš kolik věcí jsem si myslela, že mě netýká??? 8o :mrgreen:
Třeba Linkini a teď je mám v MP3 :nevim: :mrgreen: :mrgreen:
V hlavě mám narozeniny Harfičky (asi už navždy)
Datum Tvého svátku i narozenin řeknu nazpaměť, i když by mě někdo vzbudil o půlnoci :mrgreen:
Všechno je se vším propletený.
Vidím někoho utíkat a vzpomenu si na Bibi… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Takže se bojím, že se mě může týkat naprosto všechno, o čem se v téhle diskuzi mluví :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sázím sem fotku focenou teď v sobotu.
Je to u kámošky, místnost jí slouží jako skladiště všeho.
Proto ten binec, ořízla jsem to jak to šlo.
By mě zabila, kdyby věděla, že to dávám na net :mrgreen:
Ale já neodolala, když jsem viděla to veliké zrcadlo.
Poprvé jsem se odvážila vyfotit ve spodním prádle.
Ještě 10kg a fláknu sem fotku bez něj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mrzí mě, že jsem se nevyfotila úplně na začátku.
Ale to jsem měla ještě o 10kg víc než na té, kterpou vidíte.
To asi každá chápete, že focení nepřipadalo do úvahy :oops: :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
75853
15.9.14 12:33

@mitcha S tím, s čím by sis dělala normální nudle. Klidně jako šunkafleky (nudle jen ohřeješ, ať se ti rozpadnou od sebe, vmícháš k nim nakrájenou zauzenou šunku nebo uzená kuřecí stehna bez kůže, vajíčka, sůl, pepř, zapečeš a máš ideální jídlo v BD. Holky v BZ přidávají i pórek, rajčata nebo žampiony.) Anebo zapečené s kuřecím masem a zeleninou, jako sýr nahoru cottage light rozmíchaný s vajíčkem. Nebo jako příloha k čemukoli. Nebo nasladko - posypat skořicí, případně hořkým kakaem, přisladit sladidlem a ňamina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75853
15.9.14 12:37

@LydiaD Tý brďo!! 8o 8o 8o
Já ti urazím hlavu! Takový nohy já nebudu mít nikdy!
Teda neskutečná, NESKUTEČNÁ změna. Měřilas, kolik je to na centimetry přes boky a v pase? Bomba, strašně moc blahopřeju a nepřestávej! Ještě pár kilo a sice vedle tebe budu mít tlustej pocit méněcennosti, ale co už.
To bylo furt řečí o kytovcích…
Co ti na to říká mužskej, ten musí být v setrvalé extázi, že?
:kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková