Existuje věrnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59426
19.5.16 09:59

@Katy 7 :mrgreen: :mrgreen:, to jim jde. malá nechce mluvit ale právě nejstarší jí naučil sprostá slova a vždy kdy se to nejméně hodí to řekne :jazyk: a ted na tabletu zase- barvy a u hnědé malá zařve já kakam a je u toho mikrofon a strašně se tim oba baví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
19.5.16 10:10
@Venetia píše:
nejsem typ na kolečkové brusle a podobné výstřelky :mrgreen: ale zase jsem začala chodit v době rozvodu na disco pro starší a bylo to super
:think: to je mi zajímavý disko pro starší to je jako co :nevim:

já teda pařim normálně s mladejma v místním clubu a to je mi 36 :D

kolečkový brusle jsem teda zkoušela se synem loni a trumfovali jsme se, kdo bude dřív na zemi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
19.5.16 10:18
@brumdinka píše: :think: to je mi zajímavý disko pro starší to je jako co :nevim:já teda pařim normálně s mladejma v místním clubu a to je mi 36 :D

U nás se tomu říká „vrakoviště“. Choděj tam většinou lidi 30+ a hrajou retro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.5.16 10:19
@Markéta80 píše:
@Katy 7 :mrgreen: :mrgreen:, to jim jde. malá nechce mluvit ale právě nejstarší jí naučil sprostá slova a vždy kdy se to nejméně hodí to řekne :jazyk: a ted na tabletu zase- barvy a u hnědé malá zařve já kakam a je u toho mikrofon a strašně se tim oba baví :mrgreen:

sousedky dovouapůlletá holčička včera říkala tatínkovi, když prudil, aby se oblékala, : Tatínku, ty jsi hnusný jak hovínko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107640
19.5.16 10:21
@brumdinka píše: :think: to je mi zajímavý disko pro starší to je jako co :nevim:

já teda pařim normálně s mladejma v místním clubu a to je mi 36 :D

kolečkový brusle jsem teda zkoušela se synem loni a trumfovali jsme se, kdo bude dřív na zemi :mrgreen:

To je disco pro starsi… Vekova kategorie 40-60… osmdesatky, devadesatky, obcas neco noveho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.5.16 10:22
@Gnaar píše:
U nás se tomu říká „vrakoviště“. Choděj tam většinou lidi 30+ a hrajou retro.

Mchala Davida :mrgreen: na toho starší nejvíc tančí. My byli kdysi na diskotéce, ty jo, 25 mi bylo? :think: a byli jsme tam nejstarší za trapáky, od té doby jsme nebyli. Vrakoviště u nás není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
19.5.16 10:22

@terinka4444 :mrgreen: :mrgreen: taky hustá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
19.5.16 10:33
@Gnaar píše:

Aha, tak to neznám, u nás vrakoviště neni…tady jsou jen kluby, kde se hraje všechno resp. jo je fakt, že občas dělaj retro víkend…ale i tak tam jsou i mladý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107640
19.5.16 11:43
@Gnaar píše:

starší..od čtyřicítky nahoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107640
19.5.16 11:47
@terinka4444 píše:
Mchala Davida :mrgreen: na toho starší nejvíc tančí. My byli kdysi na diskotéce, ty jo, 25 mi bylo? :think: a byli jsme tam nejstarší za trapáky, od té doby jsme nebyli. Vrakoviště u nás není.

tohle je speciálně dělané jen pro starší… aby se měli kde pobavit, protože na disco pro dvacetileté asi nepůjdou :D
Ještě tu máme hospodu, kde se často pořádají akce, většinou s nějakou kapelou a tam je totální věková všehochut a baví se všichni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107640
19.5.16 11:49
@terinka4444 píše:
Mchala Davida :mrgreen: na toho starší nejvíc tančí. My byli kdysi na diskotéce, ty jo, 25 mi bylo? :think: a byli jsme tam nejstarší za trapáky, od té doby jsme nebyli. Vrakoviště u nás není.

tak David se zase tak moc nehraje… myslíš, že za nás se nehrálo nic jiného než David?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107640
19.5.16 11:50
@brumdinka píše:
Aha, tak to neznám, u nás vrakoviště neni…tady jsou jen kluby, kde se hraje všechno resp. jo je fakt, že občas dělaj retro víkend…ale i tak tam jsou i mladý :think:

O vrakovištích se neví..je to uzavřená akce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
19.5.16 11:50
@Venetia píše:
tak David se zase tak moc nehraje… myslíš, že za nás se nehrálo nic jiného než David?

Ještě Péťa Kotvald a Standa Hložek? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107640
19.5.16 11:55
@Callipo90 píše:
Ještě Péťa Kotvald a Standa Hložek? :mrgreen:

Nic jiného neznáš? Pust si někdy osmdesátky a zjistíš, že se hráli i jiné věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
19.5.16 11:59
@Venetia píše:
Nic jiného neznáš? Pust si někdy osmdesátky a zjistíš, že se hráli i jiné věci

přesně tam toho bylo..a to i zahraniční produkce, ale zas my sme hned u hranic a tady se i za komančů poslouchali němčouři se světovou hitparádou…takže třeba až do Prahy to nedolezlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí